Patura cu maneci si buzunar

MindBlower
65 Lei
Fara compromis: te invelesti si iti poti folosi mainile
Culoare:
Stoc epuizat
Cod Produs: 2143.2 Ai nevoie de ajutor? 0377101451
La achizitionarea acestui produs primiti 2 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Detalii
  • Review-uri (0)
  • Blog
Stii momentele acelea cand te bagi in patura si te invelesti pana la gat si e atat de bine incat ai sta asa? Eee, ai sta asa, dar ce bine ar fi daca ai putea sa pui mana pe telecomanda si sa schimbi canalele, sa te uiti la telefon ca sa vezi cine ti-a scris pe WhatsApp sau sa iei cana de pe masuta si sa sorbi putin din ceaiul cel cald. Mmmm, bine ar fi fost sa poti rontai si niste floricele daca e rost de film bun diseara. Dar, ce te faci, ca nu le poti manca sub patura. Ori renunti la toate aceste mici bucurii si ramai culcusit sub patura cu care te-ai invelit pana la gat, ori esti nevoit sa o cobori pana in zona sub-bratelor, ca sa-ti eliberezi mainile. 

Din fericire, pentru momentele acelea, nu mai trebuie sa faci vreun compromis, pentru ca am descoperit Patura cu maneci si buzunar. Asta-i inventia care iti permite sa ramai intr-o zona de confort sporit, in timp ce-ti folosesti mainile pentru ce vrei tu: sa schimbi canalele sau volumul la tv, sa citesti, sa scrii pe telefon sau pe laptop si asa mai departe. Te bucuri de flexibilitate, iar corpul tau ramane rasfatat intr-o patura moale si calduroasa. Iti este bine de jos pana sus, deasupra umerilor.

Patura cu maneci are un buzunar central, pe care poti sa-l folosesti pentru telecomanda, telefon, o carte mica pe care nu prea vrei sa o lasi din mana, dar trebuie sa deschizi usa de la intrare.  
 

Utilizare: Imbraca patura ori de cate ori simti nevoia de confort si caldura, insa vrei ca mainile sa-ti ramana lejere sau active. Fie ca te joci pe telefon sau dai gata un cos de pop-corn in timp ce te uiti la film, patura cu maneci si buzunar este exact ce ai nevoie, in zilele reci de toamna - iarna - primavara. Patura cu maneci si buzunar este cadoul perfect in sezonul rece. 

Aa, si daca stii o persoana friguroasa in viata ta, una pe care o vezi invelindu-se chiar si in noptile de vara, este un gest frumos sa te gandesti la ea si sa-i oferi aceasta patura cadou.

O patura de o persoana, cu maneci si calduroasa, cu un design modernizat, ideala pentru a va incalzi si a va simti confortabil(a) acasa in timpul iernilor friguroase.
  • Material: Poliester
  • Tesatura: Moale
  • Design inovator si functional
  • Buzunar central larg: 20 x 25 cm
  • Confortabil si usor de folosit: Usor si manevrabil
  • Dimensiuni aprox.: 130 x 170 cm

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

Cat costa livrarea?