Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile

Luckies
97 Lei
Atatea pagini, atatea calatorii
Varianta:
Stoc epuizat
Cod Produs: 1111.albastru Ai nevoie de ajutor? 0377101451
La achizitionarea acestui produs primiti 3 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (3)
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Tu te uiti dupa cadouri pentru barbati. El se uita dupa un Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile. Ce-ar fi sa schimbati locurile? Ar aparea cam asa: tu te uiti dupa mini-minunatul jurnal de calatorii si el isi priveste incantat cadoul. Oferit cu drag(oste), ales din inima, cautat cu deosebita grija. De tine. Cadoul perfect pentru cineva care se duce intr-o calatorie cat o viata, simpaticul Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile va calatori alaturi de tine, respirand voios dintr-unul din buzunarele in care il vei aseza. Globe-trotterii - adica omuletii astia care cutreiera la pas, in zbor, pe ape intreg globul - surad oricarui lucru ce le induce ideea asta de a explora. S-ar parea ca multi dintre ei se orienteaza acum spre carnetelele de calatorii. Tocmai din motivul asta si din alte cateva (calatoare, desigur), un Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile le-ar face bine setei lor de cunoastere. Asaaa, ai notat Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile pe lista ta de cadouri pentru barbati? Travelogue-jurnalul se bucura de un aspect somptuos, avand 64 de pagini pe cat de utile, pe atat de creative. A nu se trece cu vederea peste cele 8 harti miniaturale, care se intampla sa fie si razuibile si care reprezinta diferite regiuni ale lumii - portiuni de glob pe care sa le strabati in drumetiile tale.

Utilizare: Se iau mai multe jurnale Travelogue cu harti razuibile si se transforma in cadouri pentru barbati. Apoi, se ia un Jurnal si se ofera unui pasionat al calatoriilor. Si tot asa, ai prins ideea? Acest Jurnal de voiaj Travelogue cu harti razuibile ii ofera globe-trotterului oportunitatea de inregistra fiecare moment din calatoria sa, rezultatul fiind un reminder al vremurilor bune si al locurilor indepartate.

  • Produs original, marca Luckies Scratch Map ®

• Despre acest Jurnal de voiaj Travelogue trebuie sa stii ca vine la pachet cu 8 harti razuibile miniaturale, ca este un jurnal interactiv si spicuieste englezeste :) • Dimensiuni magice, de jurnal voiajor: 17 cm x 1.5 cm x 22.5 cm • Materiale: hartie mata laminata, carton, folii colorate, hartie • Gasesti minunatul mini-jurnal atat in varianta originala, cat si in alte doua variante colorate: editia albastra si editia rosie. Cate pagini? Hmm, pai in cate calatorii ai vrea sa te insoteasca? El iti sta la dispozitie timp de 64 de... pagini

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

Cat costa livrarea?