Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Prietena Plimbareata

Cand te gandesti la cadourile de Craciun, te gandesti implicit si la cadouri de Craciun pentru prietena cea mai buna. Si, pentru ca toata viata ati petrecut impreuna toate sarbatorile si zilele de nastere, deja i-ai facut toate cadourile posibile. Ei bine, pentru asta am creat o sectiune speciala in magazin de cadouri online de cadouri unde gasesti cadouri special pentru prietena ta cea mai buna.

Pentru ca stii cat de mult ii place sa faca poze si pentru ca are deja toate obiectivele si aparatela performante, ii poti oferi cana fotografului polaroid. Si, pentru ca stii cat de frumos este sa petreceti impreuna serile, ofera-i set de betisoare cocktail cu reteta. Stii ca ii place sa calatoreasca si atunci, cel mai potrivit cadou de Craciun este harta razuibila DELUXE.

Pe langa aceste cadouri, gasesti in sectiunea creata special pentru cadouri de Craciun pentru prietena cea mai buna o varietate mare de cadouri amuzante si utile.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit