Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Cadouri Secret Santa

Cadouri Secret Santa pentru colegi de birou! Spune-mi Who’s your Secret Santa ca sa iti spun ce cadou sa alegi! Cum sa cumperi cadouri cand tot ce ai sunt biletele si nume despre care poate nu stii mai nimic? Nicio problema. Impreuna formam echipa de ajutoare a Mosului si cautam idei de cadou de Secret Santa. Idei ai dar nu stii daca e vorba de un cadou Secret Santa pentru colegi de birou sau pentru colege? In sectiunea cadouri de Secret Santa am pregatit pentru tine idei de cadouri Secret Santa care sa se potriveasca tuturor colegilor tai de birou. Stim ca esti creativ si la fel sunt si ei, asa ca suprinde-ti colegul de birou cu un cadou de Secret Santa iesit din minti! Mai mult decat atat, ne aventuram atat de tare incat avem idei de cadouri si pentru sefi!
Vrei sa stii secretul nostru? Mosu’ inventiv se inspira pentru cadouri tot pe Mindblower.ro asa ca la finalul zilei, noi suntem cumva… the Secret Santa.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit