Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Cadouri Zodia Scorpion

Cadouri zodia Scorpion organizate si alese dupa personalitatea celor nascuti sub acest semn zodiacal. Din surse sigure am aflat ca scorpionul este cea mai puternica zodie, nemilos, cu o intuitie extrem de dezvoltata, smecher dar si sensibil si pasional. Ei bine, avem pregatite cateva idei de cadouri pentru Scorpionii din viata ta!

Nativul Scorpion este: smecher, pasional, sentimental, intuitiv, corect, rafinat, hotarat, puternic, curajos, vraci, mandru.

Scorpionul, poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. El este colegul de care se indragostesc nebuneste colegele de birou sau colega care aduna toti barbatii dupa ea! Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente – sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine. Pe cat de serios este in activitatile profesionale pe atat de pasional si curajos este in viata personala. Nativul Scorpion poate imbratisa cu succes cariera de cercetator sau de psiholog. Pentru el, moartea si invierea nu sunt simple figuri de stil. Cunoaste atat culmile, cat si abisurile existentei.

Cauta si tu un cadou pentru un barbat nascut in zodia Scorpion sau pentru o femeie nascuta in zodia Scorpion.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit