Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Cadouri Zodia Taur

Vine Ziua Taurilor din viata ta! Nu te panica pentru ca noi avem cadouri Zodia Taur si nu orice fel de cadouri, avem cadouri iesite din minti de tari si alese fix pe caracteristicile acestei zodii.

Ce trebuie sa stii in primul rand despre cei nascuti in Zodia Taur, este ca, gândesc si actioneaza conform realitatii…ceea ce este foarte bine! 🙂  Sunt realisti si isi cunoasc limitele si, mai ales sunt obiectivi. Niciodata nu vei vedea un taur care sa amestece obligatiile cu distractia. Asa ca de ce sa nu ii faci un cadou pe plac?! Ori ceva pentru birou …ori, ceva personal!

Taurii sunt persoane comode, care cauta mici placeri in orice asa ca ai putea foarte usor sa ii oferi un hamac pentru picioare sau, de ce nu o Perna Ostrich Pillow Light.

Inimosi si naturali, nativii din zodia  Taur sunt sociabili, iubesc muzica si au simt al umorului iesit din minti de bun. Partea care ar putea deveni la acesti nativi mai putin placuta, este incapatanarea…care de cele mai multe ori ii ajuta sa isi duca la bun sfarsit orice plan!

Unui Taur ii place sa se infrupte din toateee bucuriile pe care le ofera viata si, ii place sa-si bucure fiecare simt in parte de la gust, vedere, miros, auz, tactil pana la al saselea simti care se traduce prin intutie la nativul Taur. Trebuie sa ii faci cunostinta in cazul asta, cu Sosurile doctorului Burnörium. Stapânirea instinctelor poate deveni o problema si de ce sa nu rabufneasca la un sos si nu in alte circumstante?

Pe langa toate aceste caracteristici, sa stii ca este foarte important sa alegi din gama noastra de cadouri pentru Zodia Taur, exact acele cadouri care sa i se potriveasca si personalitatii…ai o gama larga de cadouri la noi asa ca spor la oferit cele mai potrivite cadouri!

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit