Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Cani haioase

Cauti cani haioase, cani de ceai, cani de cafea, cani termosensibile cu design spectaculos si cu mesaje amuzante? Vezi cele mai trasnite modele de cani cadou!

Cani haioase – da! Stim ca pentru iubitorii de ceai si cafea, in primul rand conteaza gustul, mirosul si culoarea bauturii atat de indragite, dar, cu toate acestea, parca lichidul iubit n-ar mai avea acelasi gust daca ar fi servit dintr-o cana plictisitoare, nu-i asa?

Cani haioase pentru cadouri speciale

Un cadou cana perfect nu trebuie sa fie un cadou scump, pompos si extravagant, ci un cadou amuzant care, pe langa faptul ca trebuie sa ii aduca zambetul pe buze norocosului sau norocoasei, este important sa detina si nu anumit grad de utilitate. Cadou cana amuzanta este unele din cele mai potrivite atentii.

Indiferent ca este un cadou pentru prieteni, un cadou pentru sef fie barbat, fie femei, cana poate fi purtatoare de mesaj amuzant care sa rezoneze cu personalitatea celui care o primeste sau poate avea o forma inedita care sa-i aduca un zambet.

Una din ideile de cani amuzante se poate transforma intr-o surpriza foarte placuta care va aduce mereu buna dispozitie. Daca alegi cani termosensibile, ia aminte… poti sa transmiti un mesaj ascuns, care se va arata ca o revelatie cand destinatarul va turna cafeaua fierbinte in cana.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit