Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Ceasuri

Vezi ceasuri de perete si ceasuri de masa cu personalitate. Inedite, elegante si haioase, ceasurile sunt cadouri ideale pentru prieteni. Livrare rapida tic-tac.

Ceasul – acest instrument masurare a timpului care poate fi ajustat, adaptat, modificat si imbunatatit in functie de limitele imaginatiei noastre si chiar mai incolo. Idei de ceasuri haioase gasiti in sectiunea speciala, cu ceasuri de perete si ceasuri de masa.

Ceasurile haioase sunt indispensabile unui om creativ care vrea sa ajunga la ore fixe acolo unde si-a propus. Daca ne gandim la idei de cadouri pentru barbati, un ceas deosebit poate fi alegerea ideala daca ne dorim ca el sa nu mai intarzie la intalnire, ca de obicei.

Dupa ani de progrese tehnologice si creative, in zilele noastre putem gasi diferite tipuri de ceasuri, de la ceas solar, clepsidra, ceasuri mecanice, ceasuri electromecanice sau electronice, ceasuri de perete, de buzunar, cu alarma, ceasuri pentru scafandri, pentru sah, pentru piloti si inclusiv ceasuri intergalactice.

Ceasul de perete magnetic este elegant, modern si potrivit pentru a fi oferit cadou de casa noua daca stim ca decorul este minimalist. Pe de alta parte, ceasul de perete Pixel Time readuce in scena designul retro 8-bit si captureaza perfect spiritul jocurilor cu consola. Tot cu accente retro vine si ceasul de perete Ecran TV, care capteaza o epoca in care programele tv erau la inceput de drum.

Ceasuri cadou alese ca amintiri cu personalitate

Daca esti in cautare de cadouri haioase care sa evoce amintiri din copilarie nostalgicilor care cutreierau orasul in lung si in lat calare pe Pegasuri, un Ceas Ecran TV este cea mai inspirata alegere.

Cand o persoana draga tie are o mare pasiune pentru yachting, mare si tot ce tine de calatoriile pe apa, stii sigur ca aceasta va aprecia sa-i daruiesti drept cadou un ceas de perete Ancora sau un ceas Hublou. Timpul mare nu trece ca timpul de pe uscat, asa ca recuzita este obligatorie.

Pentru cei care apreciaza mai mult viata de noapte decat trezitul de dimineata, ceasul Casca ochii va fi cu siguranta de un real ajutor. Ceasul de masa cu ecran LCD nu se lasa mai prejos fiind un accesoriu extrem de util somnorosilor.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit