Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Space Rail

Vezi toate modelele de Space Rail! Ofera cadou Spacerail unor barbati sau copii creativi si pasionati de tehnica! Magazin online de cadouri cu Livrare rapida.

Jocul Space Rail poate fi o idee de cadou roller coaster creativ. Un cadou haios, un cadou vesel si totusi un cadou care iti pune mintea la contributie. Indemanarea si logica iti sunt puse la incercare, testate la cote maxime. Piesele SpaceRail pot fi ansamblate conform indicatiilor, dar la fel de bine poti sa consideri cadoul Space Rail ca fiind un joc creativ, pentru ca poti construi dupa propria ta imaginatie.

Eh, dar ce zici daca iti spunem ca avem chiar si un SpaceRail fosforescent? Mestereste-ti circuitul cu sine, propriul si unicul tau space rail. Ofera cadou SpaceRail prietenului care nu are stare si mereu cauta o provocare, care isi doreste un cadou inedit.

Space Rail – jocul care dezvolta imaginatia

Un dar care dezvolta imaginatia, pune la treaba neuronii si bucura simturile la vederea rezultatului final. Si tocmai pentru ca are aceste contributii importante la dezvoltarea abilitatilor mestesugaresti si creative Space Rail level 2 pana la level 8 poate fi considerat ca facand parte din categoria jocurilor educative ideale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor cu varste de peste 3 ani.

Spacerail level 8 si Spacerail 9 sunt potrivite pentru adulti avand un grad mare de dificultate. Asa ca daca esti in cautarea unui cadou pentru barbatul din viata ta si vrei sa ii captezi atentia intr-un mod inedit, Spacerailul ii va aduce cu siguranta putina adrenalina. Stim ca barbatilor le place sa construiasca, sa vade iese din mainile lor dibace si sa se mandreasca apoi cu rezultatul muncii lor.

Un Space Rail level 7 sau de nivel mai mare – numai bun sa fie expus in sufragerie pentru ca prietenii sa vada ce mester bun este. Veti fi surprinsi cu totii sa vedeti cata pasiune poate naste acest joc haios in jurul sau. Cadourile pentru prieteni n-au fost niciodata mai constructive!

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit