Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Puzzle 3D lemn

Cauti un cadou super interesant si foarte cool?! Alege UGears – puzzle 3D din lemn! Este un cadou perfect pentru sot sau iubit dar poate fi la fel de bine un cadou pentru nepot.

Ce este asa spectaculos la UGears?! Modele variate si interesante, lemnul de cea mai buna calitate, nu este nevoie de lipici pentru asamblare, unele modele au sistem mecanic incorporat … si, in plus sunt foarte calitative si se observa ca sunt lucrate cu minutiozitate si rabdare!

Un puzzle UGears este si educational… atat in timpul asamblarii, cat si dupa, asa ca este cea mai buna alegere pentru colegul de munca pasionat de tot felul de inginerii mecanice.  Pentru barbati, recomandam varianta de Puzzle 3D  Seif din Lemn Ugears. Fa-i sa se simta puternici!

Stii cat de mult ii plac cifrele asa ca bucura-ti iubita Cifru din Lemn Ugears un puzzle 3D care o sa o incante maxim! Nu lasa sa-ti scape nici varianta de puzzle 3D Tribiki din Lemn Ugears .

UGears puzzle 3D din lemn poate la fel de bine si un cadou pentru mama… de ce sa nu aiba un decor mecanic, facut de mana ei in casa, nu? Ah, daca esti in cautare de cadouri pentru sefi, tot Ugears o sa te salveze si crede-ne, ai sa faci impresie buna!

Asa ca nu mai sta pe ganduri, alege cadou UGears puzzle 3D din lemn si vei fi fericit pentru bucuria adusa, dar si mandru de complimente!

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit