Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Modalitati de plata:

Indiferent daca optezi pentru livrare prin curier sau ridicarea cadoului de la sediul Mindblower.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata in numerar

Achiti curierului care iti inmaneaza comanda valoarea totala a acesteia sau achiti comanda direct la sediul Mindblower.ro cand o ridici

2. Plata online cu cardul bancar

Nu se percepe niciun comision pentru efectuarea platilor pe Mindblower.ro.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay.

Toate platile online efectuate pe Mindblower.ro beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure, Verified by Visa si MasterCard Secure Code.

Mindblower.ro nu are acces la datele cardului, acestea fiind procesate direct de catre integratorul autorizat de plati securizate cu cardul.

Mindblower.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Un reprezentant Mindblower.ro nu iti va solicita niciodata informatii referitoare la cardul tau in nicio varianta de comunicare: e-mail, telefonic, pe o pagina din www.Mindblower.ro etc.

Iti recomandam sa ne contactezi de urgenta in cazul in care apare o astfel de situatie.

2. Plata prin virament bancar

La finalizarea comenzii primesti printr-o notificare informatiile de care ai nevoie pentru a efectua plata. Dupa ce banca a confirmat plata, curierul iti livreaza comanda.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit