Butoni rotunzi cu pietre

MindBlower
95 Lei
Daca urasti narcisismul, dar esti de acord cu vanitatea

Varianta: Model 1


Stoc epuizat
Cod Produs: 1088.model1 Ai nevoie de ajutor? 0377101451
La achizitionarea acestui produs primiti 3 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Cu totii stim cat de greu e sa te pregatesti pentru o intalnire romantica sau una de afaceri foarte importanta, mai ales atunci cand vrei cu orice pret sa impresionezi. Un efect benefic in acest sens il au butonii de camasa personalizati, mai ales elegantii Butoni rotunzi cu pietre, care fac parte din putinele accesorii pe care le poate purta un barbat. In asortarea acestora cu tinuta, principiul ‚less is more’ este esential pentru succesul unei aparitii masculine respectabile. Oricat de exuberant ai fi, o pereche de butoni curcubeu ar atrage privirile si atentia celor din jur, insa nu la modul admirativ scontat. Este o idee excelenta sa aduci un plus de culoare tinutei, indulcindu-i, astfel, sobrietatea, cu conditia ca butonii sa bifeze, cromatic, cel mult trei nuante dominante – si acestea in armonie cu culorile intregului outfit masculin. Setul de Butoni rotunzi cu pietre (la alegere intre albastru si azuriu) ofera tocmai aceasta adaugire subtila la tinuta, fiind perfecti pentru cei care vor sa iasa din monotonie, dar nu le place sa exagereze.

Utilizare: Butonii rotunzi cu pietre sunt butonii speciali care se recomanda a fi purtati la o petrecere importanta la care nu vrei sa treci neobservat. Mai ales daca incerci sa ii porti in combinatie cu cravata sau cu un papion. Camasa cu butoni poate crea iluzia de alungire a mainii. Poti lasa sa se vada 2-3 centimetri din manseta pe sub maneca sacoului. Astfel, acesti Butoni rotunzi cu pietre devin un cadou perfect pentru barbatul deosebit din viata ta, fie ca acesta este seful sau sotul. Hahah!

• Butonii cu pietre sunt realizati din otel inoxidabil de inalta calitate si sunt disponibili in doua culori: albastru si azuriu, tocmai ca sa se potriveasca cat mai usor cu culorile costumelor care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui gentleman • De asemenea, mecanismul de fixare este unul foarte simplu de manevrat, astfel ca vei fi gata in no time! :) • Se livreaza intr-o cutie eleganta neagra

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

Cat costa livrarea?