Sosete Happy Socks Apple

Happy Socks
32 Lei
  • Marime universala pentru El: 41-46
  • Marime universala pentru Ea: 36-40
Marime:
Stoc epuizat
Cod Produs: 1669.barbati Ai nevoie de ajutor? 0377101451
La achizitionarea acestui produs primiti 1 punct de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Te-ai gandit vreodata de ce sunt merele atat de laudate si de ce specialistii in medicina si nutritie recomanda ca acestea sa fie o prezenta constanta in fiecare zi a vietii tale?  Sau de ce unul dintre cele mai cunoscute proverbe britanice este „An apple a day keeps the doctor away” (Un mar pe zi tine doctorul la distanta)? Daca nu, te invitam sa descoperi, in continuare, cateva dintre cele mai impresionante beneficii ale acestor fructe care isi pot gasi loc atat pe masa ta cat si pe sosetele tale, daca vei alege o pereche de Sosete Happy Socks Apple.
La nivel international, merele sunt unele dintre cel mai bine comercializate fructe, iar consumul lor nu doar ca potoleste setea, ci si te protejeaza de foarte multe boli. De exemplu, studiile au aratat ca un consum de 5 mere pe saptamana reduce sigur riscul de aparitie al bolilor respiratorii cum ar fi bronsita sau astmul. De asemenea, un mar contine doar intre 50-80 de calorii si nicio grasime, un studiu brazilian aratand ca femeile care au mancat un mar inainte de masa au reusit să piardă cu până la 33% mai mult în greutate fata de cele care nu au facut acest lucru.  
Cu asemenea beneficii, este si pacat sa nu incluzi in dieta ta zilnica merele dar si sa nu le oferi sub forma unor cadouri haioase care sa ia forma unor Sosete Happy Socks Apple celor dragi. Poti sa le porti chiar si tu si cu fiecare ocazie cand le vei scoate din sifonier vor avea rolul unui adevarat reminder care iti va aminti intotdeauna sa cumperi si consumi mere. Si nu doar sa le cumperi, ci si sa le consumi pentru ca pe aceste sosete sunt desenate atat mere intregi, cat si bucati de mere.

Utilizare: Sosetele Happy Socks Apple Sock pot fi cadouri haioase si pline de vitamine, in culori vii (negru, verde, portocaliu si roz)
O pereche de astfel de sosete poate aduce un aer fresh tinutei zilnice.

  • Marime universala pentru Ea: 36-40
  • Marime universala pentru El : 41-46
  • Compozitie: 86% bumbac, 12% poliamida, 2% elastic

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

Cat costa livrarea?