Butoni camasa Pietre colorate

89 Lei
Eleganta sta in detalii
Varianta:
Stoc epuizat
Cod Produs: 1087.galben Ai nevoie de ajutor? 0377101451
La achizitionarea acestui produs primiti 3 puncte de fidelitate
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Detalii
  • Review-uri (0)
Cravata, acul, pantofii sau butonii sunt elemente vestimentare care pot imbunatati considerabil imaginea unui barbat de business, sau dimpotriva, o pot afecta serios atunci cand nu sunt bine alese. Totul se rezuma la felul in care se poarta, la alegerea materialului si bineinteles la asortare. Butonii camasa Pietre colorate sunt accesorii ce nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba gentlemanului modern. Indiferent de ocazie si tinuta, un accesoriu inspirat ales reprezinta detaliul ce iti desavarseste stilul. Daca tinuta business impune o oarecare sobrietate, la cea de gala regulile sunt mai putin stricte: se pot folosi butoni cu cristale, cu monturi speciale de pietre semipretioase. Acesti Butoni camasa Pietre colorate te ajuta sa finalizezi o tinuta pentru o ocazie speciala, care sa te diferentieze de cei din jurul tau. O pereche de Butoni cu pietre frumos asortata la costumul tau va atrage toate privirile si, in plus, iata un pont: o manseta cu butoni face mana sa para mai lunga. P.S.: Nu exagera si nu lasa maneca la vedere mai mult de 3 cm.

Utilizare: Fie ca vrei sa faci un cadou unui barbat special din viata ta care stii ca ar aprecia acest dar, fie ca esti tu insuti unul dintre putinii gentlemani ai secolului nostru, alegerea unor butoni camasa pietre colorate reprezinta modalitatea perfecta prin care sa te remarci la o petrecere de Craciun, la o gala, sau la propria zi de nastere.

• Butoni pietre sunt disponibili in trei culori: albastru, bleu si galben • Sunt realizati din otel inoxidabil, acest lucru facandu-i foarte rezistenti la zgarieturi, sau chiar la distrugere • Cheita de inchidere este in forma de T, astfel ca se pot fixa foarte repede si foare sigur pe mansete, nefiind nevoie sa va fie teama ca ii veti pierde de-a lungul zilei • De asemenea, acestia sunt potriviti pentru toate tipurile de mansete • Se livreaza intr-o cutie eleganta neagra

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!

Cat costa livrarea?