Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Paste

Avem pregatite peste 200 de Cadouri Paste, alese cu grija si mare interes. De Paste este frumos ca fiecare membru al familiei sa se bucure de cadouri frumoase si amuzante.

Asa ca noi ne-am gandit sa va recomandam petru fiecare cate un cadou sau mai multe! Pe mame le poti bucura foarte usor cu o felicitare Esti cea mai tare mama sau, cu un hamac pentru picioare, pentru ca stii cat munceste sa organizeze o sarbatoare de Paste perfecta! Tala, va primi si el cu placere felicitarea de multumire Esti cel mai tare tata sau…de ce un termometru pentru vin ca sa-si savureze friptura cu un vin perfect.

Cadou perfect pentru bunici pot fi suporturile de pahare vinil, pentru ca stii cat de nostalgici sunt si isi  amintesc mereu de vinilurile pe care le ascultau in tinerete. Scapi usor si intr-un mod amuzant de cadoul pentru fratele sau sora ta, daca alegi Sapunul Na-ti cadoul!

Pentru prietenii tai, ca sa fie ceva misto si util, poti alege un Ghiveci Jimmy Herbal  sau o bautura spectaculoasa de care sa te bucuri si tu impreuna cu ei, cum ar fi Vodka cu gust de bezele.

Dupa cum vezi, cu mindblower.ro e usor sa alegi cadouri misto, utile sau amuzante! Asa ca spor la cumparaturile de Paste!

Paste Fericit!

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit