Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Modalitati de comanda:

1. Comanda online

Selectezi produsele care iti fac cu ochiul si le adaugi in cosul de cumparaturi. Aici:

  • modifici cantitatea sau elimini din cos orice produs doresti;
  • selectezi optiunea “impachetare ambalaj cadou”, daca vrei sa oferi produsele comandate. In rubrica “observatii” mentionezi daca toate produsele comandate sau doar o parte dintre acestea, si care anume, vor fi impachetate in ambalajul special pentru cadouri. Daca doresti sa comanzi mai multe produse, iar acestea urmeaza sa fie oferite cadou catre persoane diferite, atunci selectezi numarul ambalajelor in care urmeaza sa fie impachetate cadourile. In  rubrica “observatii” mentionezi cum vrei sa fie grupate produsele in ambalajele de cadou;
  • selectezi modalitatea de plata;
  • introduci orice comentariu doresti in campul „observatii”.

Daca esti autentificat, sistemul preia automat datele tale si completeaza campurile necesare lansarii comenzii. Daca esti inregistrat in sistem, dar nu esti autentificat, te poti loga direct din cosul de cumparaturi, iar campurile comenzii se completeaza automat.

Daca nu ai cont, la prima comanda lansata, poti opta ca sistemul sa ti-l creeze automat – astfel, la urmatoarea comanda datele tale sunt preluate automat, deci nu mai e nevoie sa completezi inca o data formularul de comanda.

Dupa transmiterea comenzii vei primi un e-mail de confirmare, iar in cel mai scurt timp vei fi sunat de catre un reprezentant Mindblower.ro pentru validarea acesteia.

2. Comanda telefonica

Suntem bucurosi sa-ti raspundem la toate intrebarile, sa te ajutam sa gasesti cadoul potrivit pentru orice ocazie sau, de ce nu, sa primim comenzi telefonice. Asteptam telefonul tau de luni pana vineri intre 10.00 si 18.00 la 0765.411.701.

Daca esti autentificat, in sectiunea “istoric comenzi” din “contul meu” poti vizualiza lista comenzilor. Pentru fiecare comanda, sunt evidentiate numarul comenzii, data lansarii, totalul de plata, starea si detaliile acesteia.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit