Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Harta razuibila

Harta razuibila este cadoul perfect pentru pasionatii de calatorii. Razuieste fiecare tara pe care o vizitezi si bucura-te de un tablou personalizat al calatoriilor!

Ce este o harta razuibila sau scratch map – dupa numele de origine? O harta personalizata este metoda cea mai amuzanta prin care poti rememora amintirile din vacante cu fiecare tara nou colorata. Jucandu-te cu harta razuibila vei realiza ca mai este o suprafata imensa ramasa nerazuita, dar acesta nu este decat un motiv in plus sa iti faci planuri pentru viitoarele calatorii.

Iata un reminder al dorintei tale ce nu va face altceva decat sa te motiveze sa bifezi cat mai multe locuri frumoase de pe glob. Fie ca alegi o harta razuibila Am fost Acolo, harta razuibila Deluxe, harta razuibila Europa pentru a-ti personaliza camera, tine minte ca oricare dintre harti poate fi cadoul perfect pe care sa i-l oferi prietenului pasionat de calatorii. Scratch map este accesoriul obligatoriu al celor pasionati de calatorii pentru ca poate fi personalizata cu destinatiile turistice vizitate, deci serveste atat ca decoratiune, cat si ca amintire frumoasa a locurilor vizitate.

Vacantele iti aduc aminte de intamplari placute si iti transmit o energie pozitiva, asa ca o harta personalizata cu destinatiile vizitate de tine este accesoriul care iti va inveseli incaperea si te va binedispune in orice moment al zilei, fie ca esti acasa sau la birou.

Acum poti alege din peste 15 modele de harti razuibile

Harta razuibila Europa masoara 55×43 cm si este potrivita in cazul celor care prefera calatorii scurte si care au bifat in special destinatii din Europa, in timp ce harta razuibila Am fost Acolo masoara 88,2×51,8 cm si se adreseaza in special celor care au reusit se viziteze si destinatii mai indepartate.

Harta razuibila Deluxe este mai eleganta decat varianta clasica si este in general o buna optiune de cadou inedit, simpatic, util si personalizat. Deluxe scratchmap are lungimea de 82,5 cm si inaltimea de 59,4 cm. Hartile vin ambalate in tuburi special create pentru a fi prezentate ca hartile clasice folosite de marinari, asa ca daca vrei sa oferi un cadou elegant, ambalat intr-un mod special, noi credem ca deja l-ai gasit.

Cand ai nevoie de un cadou chiar iesit din comun, alege un scratch map – asa cum ii spun englezii la ei acasa – si vei va cu siguranta o surpriza frumoasa.

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit