Premiul 1 pentru cel mai bun magazin online de cadouri in 2016.
Livrare urgenta 2 ore in Bucuresti - orele 10-16

Felicitari tuturor castigatorilor!

 

Concurs luna Februarie – Afiliati ProfitShare

UPDATE in data de 01.03.2017

DURATA: 2 Februarie – 28 februarie–>PRELUNGIT PANA PE 10.03.2017

EXTRAGERE SI ANUNTARE: 15 martie –> AM DEVANSAT UN PIC SI DATA LA CARE ANUNTAM CASTIGATORII, PE DATA DE 27.03.2017

DURATA: 2 Februarie – 28 februarie

EXTRAGERE SI ANUNTARE: 15 martie

Mecanism: Cei care inregistreaza cele mai multe conversii aprobate in perioada mentionata mai sus pot castiga unul dintre cele trei premii. Numarul minim pentru a te putea clasifica este de 15 conversii.

  1. Premii PENTRU AFILIATII DE TOP

Locul 1 – Premiu in valoare de 150 de lei (pentru afiliatul cu cele mai multe conversii)

Locul 2 – Premiu in valoare de 100 de lei (pentru afiliatul cu cele mai multe conversii dupa locul 1)

Locul 3 – Premiu in valoare de 50 de lei (pentru afiliatul cu cele mai multe conversii dupa locul 2)

*Se va oferi un premiu de 50 de lei tuturor celor care ating sau depasesc  15 conversii aprobate in perioada mentionata

  1.  Premiul pentru AFILIATII-BOBOC (care fac prima conversie aprobata pentru magazinul nostru prin afilierea cu Profitshare)
  • Se vor premia primii 5 afiliati noi, care au prima conversie aprobata  cu un voucher in valoare de 50 de Lei valabil pe magazinul MINDBLOWER.RO

*Mentionam ca avem o campanie speciala de Valentine’s Day  asa ca …Spor la conversii!

Afiliaza-te cu noi!

Iata de ce ar trebui sa te afiliezi cu noi! 🙂 In primul rand, Mindblower.ro este, asa cum ii spune si numele, website-ul cu cadouri iesite din minti.
Ne dedicam in totalitate oamenilor creativi, indrazneti si nostimi – avem atat de multe idei de cadouri, incat le-am adunat pe toate aici.
De ce sa te afiliezi cu noi? Pentru ca in fiecare zi cineva isi schimba varsta, isi aniverseaza casnicia, sarbatoreste viata.
Cu alte cuvinte, in fiecare zi este prilej de daruit – si noi suntem acolo, cu o oferta supeeer generoasa de cadouri din care se poate alege.
Punctam creativitatea, credem cu tarie ca te poti juca cu cuvintele asa cum vrei pe blogul tau iar cadourile pe care le ducem mai departe sunt extreme de jucause. Suntem siguri ca va fi o colaborare frumoasa si fructuoasa pentru ca pana la urma avem acelasi scop. Si, pentru a atinge acest scop, vei primi constant informatii despre noile produse, oferte speciale, reduceri, campanii si te vom tine la curent cu orice noutate. Si, pentru ca suntem “iesiti din minti” poti fi sigur ca materialele de promovare vor fi captivante, unice si atragatoare.
N-ai sa te plictisesti niciodata. In plus, de cel putin doua ori pe luna “familia” de cadouri marca Mindblower creste, asa ca gasesti lucruri noi pe banda rulanta.
Daca esti afiliat Profitshare si vrei sa promovezi cadourile noastre vei fi recompensat la fiecare vanzare realizata cu un comision generos cu o perioada de recurenta de 30 de zile, deci, noi credem ca am face o echipa buna!
Hai sa facem un Mindblogging!

Actualizare ..
Coșul tău este gol.
X
Oops! Nu mai suntem la birou... Scrie-ne aici si iti raspundem in scurt timp. Ne gasesti de luni pana vineri intre 10:00 - 18:30
X
Gaseste rapid cadoul potrivit