6 Motive sa-ti iubesti pijamalele

6 Motive sa-ti iubesti pijamalele

Este unul din ultimele lucruri pe care le facem inainte sa ne culcam: sa alunecam in pijamale, dupa ce ne-am dezbracat de toate provocarile zilei ce a trecut. Exista o multime de motive bine intemeiate pentru a imbraca pijamale si pentru a le oferi cadou (in afara de acela al acoperirii - nu stii niciodata cand va trebui sa iesi din casa din cauza unei alarme de incendiu). Iata 6 motive sa-ti iubesti pijamalele.

 

6 beneficii majore ale pijamalelor

 

1. Pijamalele sunt o buna bariera impotriva frigului

Oamenii de stiinta au incercat sa demonstreze la un moment dat ca este mai bine sa dormim in costumul lui Adam, dar ultimele studii arata ca pijamalele sunt inca pe val.

Acest lucru se intampla pentru ca pijamalele de calitate iti pot tine de cald (dar, lasa corpul sa respire putin - daca materialul este bun; cum ar fi bumbac sau matase). Chiar daca pui pe tine o patura sau o pilota in timpul noptilor reci de iarna, este mai eficient sa ai o pereche de pijamale calduroase.

Pijamale-dama-Marly-2-piese-pantaloni-lungi-100-bumbac (1)

2. Pijamalele previn bolile

Statisticile arata ca purtarea pijamalelor poate reduce riscul de a raci sau de a lua gripa. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca iti este rece peste noapte, iar patura cade de pe tine sau partenerul o trage inspre el, tu te poti imbolnavi.

Asta se intampla pentru ca poti sa nu te trezesi imediat ca sa realizezi ca este frig. Daca ai pijamalele pe tine, atunci nu trebuie sa-ti faci probleme. Sa stai dezvelit intr-o camera rece inseamna sa te expui unui risc mai mare de a raci rapid.

 

3. Ziua, lejer in pijamale

Oricine si-ar dori sa opreasca alarma de la ceas si sa ramana in pijamale toata dimineata... sau toata ziua (daca se poate). Sa petreci o zi in pijamale este relaxant, confortabil, iar daca poti sa-ti iei o zi libera pentru asta este minunat.

 

4. Pentru igiena

Conform medicilor, pielea se reinnoieste permanent, iar acest proces continua chiar si atunci cand dormi. Prin urmare, daca porti o pereche de pijamale, o parte din aceasta piele care se schimba (precum si bacteriile nefaste), pot ajunge in tinuta ta de noapte, nu direct pe asternuturi. Desigur, acest lucru este benefic atata vreme cat iti speli pijamalele in mod regulat.

Pijamale-dama-Christy-2-piese-pantaloni-lungi-100-bumbac

5. Mai mult confort

Este destul de important sa te simti confortabil inainte de a plecat in lumea viselor (si de a ramane acolo 6 - 9 ore neintrerupte). Bumbacul si matasea sunt o alegere excelenta. Se simt pur si simplu perfect pe piele si pot ajuta la reglarea temperaturii, indiferent daca este prea cald sau prea rece in camera. In schimb, tricourile sintetice sau alte tinute de somn nepotrivite pot "sufoca" la propriu corpul. Ca atare, te vei intoarce mereu de pe o parte pe alta si nu vei avea un somn linistit.

 

6. Pijamale frumoase si elegante

Sigur, nu trebuie sa-ti faci griji despre cum arata pijamalele tale, atata vreme cat te simti confortabil  in ele - mai ales daca dormi singur/a sau ai un partener de mult timp pe care nu trebuie sa-l mai impresionezi. Dar, exista o multime de modele de pijamale confortabile foarte frumoase, care te vor face sa te simti superb, indiferent daca iti petreci noaptea singur/a sau alaturi de cineva iubit.

 

Ai 6 motive bune sa-ti iubesti pijamalele. Bucura-te de ele, ofera-le cadou sau ofera-ti cadou o noua sansa de rasfat. Vino pe mindblower sa vezi noua colectie de pijamale cadou.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!