Cum sa iti organizezi timpul in 3 pasi simpli cu Cadoruile de Craciun?

Cum sa iti organizezi timpul in 3 pasi simpli cu Cadoruile de Craciun?

Cum sa iti organizezi timpul in 3 pasi simpli.

Daca te sperii doar la gandul ca ai de luat cadouri de Craciun pentru toata lumea in mai putin de o luna, ai ajuns la articolul care trebuie. Si daca inca ti se pare prea devreme sa te apuci de cautat, iti spunem noi ca n-ai dreptate!

Nu e niciodata prea devreme sa cumperi cadourile de Craciun. Mai ales daca vrei sa gasesti cadouri perfecte sau memorabile pentru fiecare prieten sau membru al familiei si, in acelasi timp, sa nu dai o caruta de bani doar pentru ca esti in criza de timp.

Si tocmai pentru ca timpul nu pare a fi de partea noastra niciodata, ti-am pregatit cativa pasi care sa te ghideze in alegerea cadourilor de Craciun potrivite, la timpul potrivit (preferabil inainte de 25 decembrie):


1. Planifica-ti banii din timp si seteaza un buget special pentru cadourile de Craciun.

Craciunul perfect nu este posibil! Cel putin nu unul care nu a fost planificat pe indelete. Si asa cum mama planuieste din timp cate sarmale face si cum va aseza platourile astfel incat sa incapa pe masa, asa ar trebui sa-ti faci si tu planul despre cate cadouri ai de gand sa faci si cat vrei sa cheltuiesti pe ele.

  • Fa o lista cu persoanele carora ai dori sa le oferi un cadou de Craciun.  In primul rand Familia : mama, tata, sora, frate, unchi, matusa, Bunici, pisici si catei. apoi colegii de munca ( cei ce merita) si prietenii
  • Gandeste-te cati banuti ai vrea sa cheltui pe fiecare in parte (ca doar n-o sa-i cumperi soacrei cadou de aceiasi bani de care-i cumperi mamei).
  • Dupa toate astea, seteaza o suma minima si una maxima.

 

2.Fa cercetare online si offline

Cadourile perfecte sunt posibile! Dar numai daca stii preferintele persoanelor fericite carora urmeaza sa le dai si gasesti si magazinele care ar putea sa-ti ofere asta.

Si hai sa-ti vindem un pont: cadourile haioase merg intotdeauna.

Cercetarea Online 

  1. Intra pe Google.com si cauta Cadouri haioase, Amuzante sau chiar Trasnite. printre zecile de site-uri o sa iti apara unul in lista - Mindblower.ro, acum nu ca suntem noi modesti dar Premiul pentru Cel mai Bun magazin online de cadouri din Romania este dat pe merit.
  2. Consulta lista de mai sus si gaseste cate un cadou pentru fiecare
  3. Daca iei cadourile din acelasi loc sigur ai transport gratuit.
  4. Stai acasa si bea un ceai sau o cafea, curierul vine la tine cu Cadourile comandate.

Cercetare Offline 

Iar daca esti mai old school si online-ul nu e indeajuns de rapid sau de eficient pentru tine (ceeaa ce e putin cam greu de crezut), te sfatuim sa-ti rezervi o saptamana completa in care sa dai ture pe la malluri sau alte magazine de specialitate.

Aici avem de mentionat ca atunci cand esti plecat prim mall-uri sigurrr vrei sa treci pe la Starbucks sa iei o cafea si o mini prajituica, macar pentru efort-ul tau de a merge prin toate magazinele. Ai grija la buget! Chiar daca pare o cheltuiala mica, daca te duci de mai multe ori, se poate strange o suma considerabila.

Atentie la aglomeratie! Sigur ai vazut acel video in care in ultima saptamana toata lumea iese din casa sa cumpere Cadouri de Craciun.

Nu stiu cum esti tu dar eu nu sunt deloc prietena cu frigul si cand vine Iarna nu stiu cum sa fac sa stau mai mult in casa. Deci ai de luat si acest aspect

3.Planifica-ti o zi, 2, (hai bine maximum 3) pentru cumparaturi

Pentru ca noi oamenii avem tendinta sa fim superficiali si lasam pe maine ce putem face azi, te sfatuim sa-ti faci un calendar cu fiecare persoana/cadou (daca deja te-ai gandit sau ai gasit ceva in micul tau online hunt de mai devreme) pe care sa-l indeplinesti cu ajutorul reminderelor setate pe telefon. Pune-le pana in 10 decembrie si ocupa-te maximum 2 ore pe zi de cautarea si cumpararea cadourilor perfecte.

Mai mult, in tot acest timp de cautari, iti propunem sa te gandesti si la lucrurile pe care le ai, dar de care nu ai nevoie (sau n-ai avut niciodata). Poate ca lucrurile acelea ar fi mai folositoare pentru tine, insa ar putea constitui cadourile de Craciun perfecte pentru prietenii tai, familia ta sau pur si simplu pentru straini pe care nici macar nu-I cunosti. Indiferent de cum alegi sa planifici totul, stim sigur ca vei face pe cineva fericit de Craciun.

Sarbatori fericite! 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!