De ce sa porti pijamale?

De ce sa porti pijamale?

Stii ca ceea ce imbraci in timpul noptii influenteaza calitatea somnului? Sa imbraci perechea potrivita de pijamale te poate ajuta sa dormi mai bine, sa ai un somn mai odihnitor. Cei mai multi dintre noi tindem sa ignoram acest lucru, dar sanatatea este importanta pentru noi. Prin urmare, cand in sfarsit putem pune capul pe perna, este important sa ne putem odihni corespunzator. De ce sa porti pijamale? Exista motive bine intemeiate.

Daca nu dormi bine, starea ta de peste zi si productivitatea ta vor fi inevitabil afectate. De aceea, o noua pereche de pijamale poate veni la pachet cu toate beneficiile pe care le aduce un somn odihnitor. Tine cont de acesti pasi pentru a-ti gasi pijamalele potrivite care sa te ajute sa te cufunzi intr-un somn dulce si sa inchei ziua cum nu se poate mai bine.

pijamale-dama-holline

Zona ta de confort in pijamale

Nu e nimic mai placut decat sa vii acasa, sa te dezbraci de hainele in care ai stat toata ziua si sa aluneci in niste pantaloni de pijamale extrem de confortabili si lejeri. Simti ca poti sa-ti petreci asa tot restul zilei. In timp ce te-ai putea gandi prima data la relaxare atunci cand vorbim de pijamale, acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru a te bucura de cateva ore de somn odihnitor.

Datorita lungimii si a faptului ca au, in general, o deschidere mai larga si sunt mai lejeri, pantalonii de pijama iti dau o stare de racoare, confort si bine. De aceea, multe persoane prefera pantalonii de pijama inaintea camasilor de noapte.
Lucrul acesta este cu atat mai confortabil pentru femeile care asociaza o camasa subtire sau un top simplu cu o pereche de pijamale. Cand esti imbracat astfel, te simti mai cool. Mentinerea unui flux potrivit de aer si evitarea supraincalzirii sunt doua beneficii esentiale care te ajuta sa te bucuri de un somn mai odihnitor.

Pijamale-dama-Peggy-Arctic-2-piese-pantaloni-lungi

Camasile de noapte: pijamalele ce rezista testului timpului

Desi camasile de noapte nu reprezinta o tinuta grovaza pentru lounge, ele se afla in partea de sus a listei articolelor vestimentare de noapte care iti ofera un somn mai bun. Orice piesa care te strange in timp ce dormi suprima productia de melatonina, ceea ce inseamna ca, desi te odihnesti, dimineata nu te vei simti energic si pregatit sa primesti toate provocarile zilei care incepe.

Camasile de noapte rezolva acest impas si iti ofera ore lungi de somn mai profund. Nu ne surprinde faptul ca aceasta piesa vestimentara a fost alegerea numarul 1 pentru majoritatea femeilor, timp de mai multe decenii... poate chiar secole. Acest fapt spune multe despre cat de importante sunt camasile de noapte pentru femei.

Camasa-de-noapte-Veronica-Silver

Camasile de noapte sunt incredibil de usor de imbracat si dat jos. In plus, sunt o alegere perfecta pentru noptile mai reci, pentru ca iti tin de cald si impiedica frigul sa te trezeasca inainte de alarma ceasului.

Cald... dar, nu prea cald. Aceasta este regula de aur a somnului. Daca organismul se incinge, productia de melatonina scade si la fel se intampla si cu capacitatea organismului de a produce hormoni de crestere. Ambii sunt jucatori de aparare cheie in lupta corpului impotriva timpului, pentru ca ajuta corpul sa se recupereze singur si permit curgerea naturala a procesului de inaintare in varsta, fara sa-l grabeasca. Cred ca acum intelegi de ce i se mai spune "somn de frumusete".

 

De ce sa porti pijamale? Cum iti asterni, asa dormi

Dormi cum meriti - si meriti sa dormi bine. Trage-ti pijamalele pe tine. Stinge lumina. Lasa ziua sa apuna. Fa o prioritate din a dormi 8 ore pe noapte, in pijamalele potrivite, care iti asigura somnul dulce, profund si odihnitor. Toate acestea chiar sunt importante pentru bunastarea ta generala.

Vino pe mindblower.ro sa vezi noua colectie de pijamale perfecte pentru a fi oferite cadou sau pentru a-ti face un cadou de rasfat.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!