Pisici năzdrăvane și cum să le mulțumești

Pisici năzdrăvane și cum să le mulțumești

Ai avut vreodată senzația că nu tu ești stăpân la tine în casă, cel puțin atunci când pisica e prin preajmă? Oare pisica a fost dresată să ceară de mâncare sau ne-a dresat pe noi să răspundem la Miaaau? Oricare ar fi răspunsul corect, dacă ai o pufoșenie în casă știi cât de important e s-o ții veselă și ocupată. 
 

 

Altfel te trezești că Mitzi iar s-a ascuns în dulap și a acoperit hainele de puf sau, doamne ferește, și-a ascuțit unghiuțele pe marginea canapelei.

Ce nu știa sărmanul Simon din clipul de mai sus e că există câteva accesorii care garantat îți fac pisica fericită și îi distrag atenția de la lucrurile cu care nu ar trebui să se joace.

Ce poate sa faca un pisoi plictisit

Pentru un ghem de blană fericit, un sisal e primul accesoriu pe care trebuie să-l ai în casă. E o stație de joacă de diferite forme și culori, realizată dintr-un material care încurajează pisica să-și ascută ghearele și să-și consume energia. 

 

În căutarea de cadouri pentru iubitorii de pisici (știm că tu ești acela!), noi am găsit această Stație de DJ și ne-am distrat maxim. În loc să mai atace perdelele, motanul se așează și începe să se joace la sisalul realizat din materiale ecologice. Nu mai zice Nu, Tomiță, NUUU!, lasă-l să își vadă de treabă și să Play That Funky Muuusic.

După ce și-a consumat stresul și te-ai amuzat, Tomiță ar trebui să aibă un loc în care să se relaxeze. Pisicile iubesc căldura și lumina soarelui, motiv pentru care sunt atrase invariabil de tastatura laptopului, calorifer, hainele tale împăturite cu grijă și așa mai departe.

Pisicile iubesc căldura
 

Îi poți amenaja pisoiului un loc unde să moțăie fără să te îngrijorezi că strică ceva cu un pătuț pentru calorifer.
Un scaun suspendat ce transformă caloriferul în faimoasa sobă a bunicilor, acesta poate fi atașat în locul cel mai bun pentru pisoi.

Chiar dacă pare delicat, e un pătuț foarte rezistent și face față chiar și unor pisici care ronțăie toată ziua grăunțe și sunt ceva mai pufoși în zonă burticii. Orice ai alege, e important ca pisoiul tău să fie fericit. Altfel, s-ar putea ca nici tu să nu fii prea fericit


Legea lui Murphy nr 1: Dacă ceva poate fi spart, pisica se va ocupa de asta

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!