10 Motive sa(ti) faci cadou un rucsac Bobby antifurt

10 Motive sa(ti) faci cadou un rucsac Bobby antifurt

Sunt o multime de motive pentru care merita sa faci cadou un rucsac antifurt Bobby. Si, hei... nu cumva si tie ti-ar prinde bine asa ceva?

Iata 10 caracteristici care te vor convinge ca Bobby merita toata increderea ta.

Rucsac Bobby antifurt: 10 Caracteristici cheie

1.Caracteristici antifurt

buzunar bobby rucsac antifurt

Pentru ca rucsacul este antifurt, bunurile tale vor ramane in siguranta atunci cand calatoresti sau pur si simplu dai o raita prin oras. Daca ai avut vreodata ingrijorarea ca hotii ar putea sa-ti taie rucsacul si sa-ti fure banii, tableta sau documentele, un rucsac antifurt este cea mai alegere. Caracteristica principala a acestui rucsac consta in designul sau. Chiar si materialul folosit pentru fabricarea acestui rucsac este de o calitate excelenta.

Un rucsac antifurt Bobby este realizat din mai multe straturi de material rezistent. Stratul principal este rezistent la taiere (cut-proof). Este combinat cu un material PP protectiv. Combinatia de tesaturi este dificil de rupt sau de taiat. Nici macar lama ascutita a unui cutter nu ar putea sa perforeze rucsacul, iar asta il face invincibil. Chiar daca hotul sau cineva ar incerca sa-l rupa cu forta, cu greu va putea lasa vreo zgarietura pe suprafata sa.

Una din caracteristicile importante ale rucsacului antifurt este prezenta fermoarelor YKK. Aceste fermoare sunt ascunse, astfel inca sa nu fie usor de aflat de catre straini. Prin urmare, poti fi sigur ca bunurile tale vor fi in siguranta in rucsac.

O alta caracteristica importanta a unui rucsac antifurt este prezenta buzunarelor ascunse. Rucsacii Bobby sunt renumiti pentru aceasta calitate aparte. Buzunarele nu sunt la vedere si nu reprezinta o ispita pentru hoti. Poti folosi aceste buzunare secrete pentru portofel sau pentru smartphone. Vor fi in siguranta si la indemana.

 

 

2. Material rezistent la apa

rucsac bobby antifurt

Daca esti tipul previzibil care le ia pe toate in considerare inainte de a face o achizitie si te gandesti ca rucsacul ar putea sa se ude din cauza ploii, vei fi incantat sa afli ca rucsac Bobby este rezistent la apa. Este fabricat dintr-un material special, care impiedica apa sa patrunda in interior. Tu doar asigura-te ca inchizi bine fermoarul. A... si sa nu crezi ca daca este rezistent la apa poti sa-l scufunzi in piscina sau sa-l uiti in ploaie mai multe ore.

 

3. Caracteristici de siguranta pe timp de noapte

rucsac antifurt bicicleta

Verifica modelul dorit de rucsac antifurt, dar pe majoritatea rucsacilor Bobby vei intalni aceste specificatii. Stim cum e... uneori iti place sa cutreieri strazile noaptea in oras, chiar si in zone mai putin luminate. Dar, ca sa fim sinceri, lucrul asta poate fi destul de riscant, mai ales cand esti in alta tara sau alt oras pe care nu-l cunosti. Daca pana acum doar visai ce cool ar fi ca un rucsac sa aiba niste benzi de iluminare pe timp de noapte, ei bine visul tau s-a indeplinit.

Asta pentru ca rucsac antifurt Bobby este prevazut cu dungi iluminatoare. Dungile reflectorizante stralucesc in intuneric sau pe timp de noapte ca tu sa ramai in siguranta cand mergi pe jos sau cu bicicleta. De asemenea, va ajuta la prevenirea accidentelor sau coliziunilor din spate.

 

4. Port USB de incarcare incorporat

rucsac antifurt restaurant

Daca te-ai saturat sa-ti tii powerbank-ul in mana ca sa-ti incarci gadgeturile preferate in timpul calatoriei, cu siguranta iti va surade functia de incarcare USB a rucsacului antifurt.

Exista un buzunar ascuns in care iti poti pune bateria externa si iti poti conecta telefonul la cablul USB existent. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi cablul gadgetului la USB si acesta va incepe sa se incarce. Nu trebuie sa scoti powerbank-ul din rucsac.

 

5. Unghi reglabil pentru deschidere

deschidere rucsac antifurt

Multe rucsacuri nu au unghi de deschidere ajustabil, ca sa poti sa asezi sau sa scoti lucruri voluminoase in/ din interior. Dar rucsac antifurt Bobby este foarte flexibil si incapator. Te va ajuta sa transporti in siguranta o multime de lucruri la care nici nu te-ai fi putut gandi. Rucsacul poate fi deschis de la 30 la 180 de grade, in functie de dorintele si intentiile tale.

- La o deschidere de 30 de grade, poti tine rucsacul in mana. Poti aseza ceva in interior sau poti scoate lucruri fara probleme.

- La 90 de grade, poti pune rucsacul pe masa sau pe o suprafata plana. Va forma un unghi drept. In aceasta pozitie, poti lua lucruri mici in si din rucsac. Toate colturile rucsacului sunt accesibile in timp ce sunt deschise astfel.

- La 180 de grade, poti deschide rucsacul si il poti pune o suprafata plana, complet desfacut. Acest unghi de deschidere iti va permite sa incadrezi lucruri voluminoase.

 

6. Echilibrul de greutate

Te vei simti intotdeauna inconfortabil daca supra-incarci rucsacul. Lipsa functiei de echilibru greutate iti va ingreuna transportul. Cu Bobby, rucsac antifurt, nu se intampla asta. El are o caracteristica de echilibrare a greutatii si te ajuta sa eviti senzatia de oboseala, chiar daca porti rucsacul in spate timp prelungit.

rucsac antifurt masculin

Umerii vor fi intotdeauna relaxati, pentru ca bretelele sunt extra-confortabile, bine captusite si moi. Pe langa asta, le poti regla in functie de cum iti este mai bine.

In plus, rucsacul se sprijina pe spate. Greutatea este distribuita pe spatele corpului, ceea ce face ca rucsacul sa se simta cu 20-30% mai usor decat alte rucsacuri.

 

7. Rezistenta la impact

Daca transporti laptopul in rucsac, s-ar putea sa-ti fie teama sa nu cada sa se agite prea tare in mers. Din nou, toate acestea pica din discutie daca ne referim la Bobby.

Acest rucsac are straturi de spuma de circa 6 mm (verifica exact modelul preferat) intre husa laptopului si compartimentul principal. Stratul de spuma face ca laptopul sa fie bine protejat, chiar si in caz de soc accidental. Spuma ajuta, de asemenea, la evitarea impactului pentru celelalte gadgeturi electronice: camera, tableta, telefon etc.

 

8. Curea pentru transport pe troller

rucsac antifurt calatorii

Caracteristica asta este de ajutor daca obisnuiesti sa calatoresti frecvent. Cu ajutorul benzii poti atasa usor rucsacul pe troller. In plus, rucsac antifurt Bobby are un maner, de care poti sa-l tii, dupa ce l-ai asezat pe troller.

 

9. Permeabilitate anti-transpiratie

Partea din spate a rucsacului este fabricata dintr-un material multistrat, rezistent la transpiratie si care permite trecerea aerului. Prezenta stratului face ca rucsacul sa se simta mai confortabil si mai lejer.

 

10. Organizare spatiu interior

Rucsacul Bobby are de obicei un singur compartiment principal. Insa in interior vei gasi mai multe buzunare de diferite dimensiuni. Acestea sunt excelente pentru toate maruntisurile tale mai mult sau mai putin importante. Exista un locas bine captusit pentru laptop. Avand in vedere ca exista mai multe modele de rucsac antifurt, verifica dimensiunea acceptata pentru laptop (poate fi de 14 inch, 15 sau 15.6 inch, 17 inch sau varianta compacta pentru tablete de 9inch etc).

Un detaliu important este ca husa laptopului este putin suspendata. Acest lucru te asigura ca nu va exista niciun impact ce ar putea dauna laptopului, daca asezi brusc rucsacul pe o suprafata tare.
Exista si alte buzunare specifice, cum ar fi cel pentru sticla de apa, portofel, cablurile de alimentare, ochelari, pixuri, creioane, balsam de buze etc.

rucsac antifurt pentru barbati

Functii suplimentare

- Design unisex

Rucsac antifurt Bobby a fost proiectat astfel incat sa fie purtat si de barbati, si de femei. Pentru ca producatorul a plecat urechea la dorintele femeilor, a proiectat modele mai feminine, pline de stil. Vezi colectia Bobby Elle.

 

- Un rucsac elegant

rucsac antifurt elegant

Bobby propune diferite stiluri cu un design simplu, dar la moda. Gasesti mai multe culori din care poti alege; de exemplu: gri, negru, coral, albastru si chiar imprimeuri: camuflaj sau zebra.

 

- Un rucsac antifurt versatil

Bobby este un rucsac perfect pentru diferite utilizati. Poti sa-l folosesti ca sa-ti transporti laptopul de acasa la job si invers. Poti sa-l folosesti la scoala sau la facultate. Poate fi rucsacul tau de calatorie. Daca esti pasionat de fotografie, Bobby se pliaza perfect pe cerintele tale si ale aparatului foto.

 

- Rucsac antifurt laptop cu pret accesibil

Avand in vedere diversitatea functiilor inglobate intr-un singur rucsac antifurt, Bobby ar putea fi confundat cu un model scump. De fapt, el este ieftin in comparatie cu multe alte rucsacuri care ofera mai putine functii si caracteristici de calitate. Oricine isi poate permite un rucsac antifurt de calitate, extrem de rezistent si cu toate beneficiile alaturi de care vine la pachet.

 

Hai pe mindblower si ia-ti rucsacul Bobby preferat!

 

Afla si mai multe despre Bobby

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!