2020: Top 10 cadouri copii de 1 iunie - baieti. De la 35 lei

2020: Top 10 cadouri copii de 1 iunie - baieti. De la 35 lei

Se apropie 1 iunie si tu esti in cautarea unui cadou pentru copilul tau. Ca are 5 ani, 10 ani sau 17 ani, a ramas copilul tau si simti nevoia sa-l sarbatoresti cum se cuvine de 1 iunie: cu un cadou care sa-l bucure. Avem 10 idei fresh pentru tine, cadouri baieti 100% originale.

Le listam in continuare, in ordine crescatoare a pretului.

 

Prinde inspiratia.

Top 10 cadouri baieti de 1 Iunie

1. Set 25 stickere laptop Star Wars = 35 lei

set-25-stickere-laptop-star-wars-2308-6218

Multi adolescenti sunt pasionati de Razboiul Stelelor si au mania de a lipi stickere pe toate cele: trotineta, bicicleta, birou, ghiozdan, caiet, troller, laptop, computer etc. Fa-i pe plac de 1 iunie, arata-i ca esti un adult cool, apropie-te de el si ofera-i cadou acest set cu 25 de stickere. Setul are 25 de abtibilduri cu personaje din seria Star Wars, care aduc cu ele forta si energie.

 

2. Unealta 7 in 1 pentru biciclete = 60 lei

unealta-7-in-1-pentru-biciclete-2796-8125

Am decretat faptul ca prima dragoste a baietilor are intotdeauna legatura cu vehiculele si autovehiculele. Pentru cei pasionati si de mesterit, aceasta Unealta 7 in 1 este o idee geniala. Este utila si ii ajuta sa-si puna valorifice inventivitatea pentru a-si pune singuri pe roti bicicleta avariata. Orice baiat care stie de la o varsta frageda sa rezolve micile reparatii de la bicla la care tine atat de mult, ve deveni cu siguranta un barbat capabil. Pana la urma, lucrul asta practic ce tine de reparatii sta in natura masculina, de la orice varsta.

Unealta are 5 setari pentru cheia hexagonala, surubelnite cu cap transversal si plat si este gravata cu laser. Vine intr-o cutie metalica si compacta, usor de strecurat in buzunar sau rucsac.

 

3. Masinuta de curse cu telecomanda pentru cadouri baieti= 72 lei

masinuta-de-curse-cu-telecomanda-2407-4237

Ce distractie pe cinste poate incinge aceasta masinuta cu telecomanda. Este uluitor. Uite, cadoul acesta include masina si 4 conuri de trafic, care il ajuta pa copil sau pe adolescent sa-si creeze singur propria pista de curse. La start, cursa nebuna incepe, rasetele se declanseaza si masinutele alearga pe pista.

Cadoul se livreaza intr-o cana simplu de desfacut, o veritabila parcare pentru soferul care vrea sa ia o pauza din cand in cand. Chiar ca aceasta Masinuta de curse cu telecomanda este unul din cele mai frumoase cadouri baieti (copii si adolescenti) de 1 iunie.

 

4. Ou Labirint Dragonul Albastru = 79 lei

ou-labirint-dragonul-albastru-2843-6199 (1)

Copilul tau rezolva puzzle-uri de cand era mic, dar de aceasta data iti propunem o varianta 3D, cu design inovator. Oul cu pricina, ce cucereste de la inceput cu aspectul sau exterior pe care este redat un dragon puternic, este destinat adolescentilor si adultilor, pentru antrenarea creierului si imbunatatirea diferitelor abilitati. Din 38 de miscari ar trebui sa rezolvi acest puzzle atat de provocator.

Pentru a te juca, introduci bagheta in varful oului, o misti prin labirint, tinand cont si de ghidajul gaurilor si traseelor libere, iar apoi te poti indrepta spre solutia finala, cand vei putea sa extragi bagheta in partea de jos a oului. Crede-ne: e super fun, iar tineri sunt innebuniti dupa jocul acesta care cuprinde mai multe nivele de dificultate (vezi in oferta mindblower, de exemplu si oul dragon Rosu).

 

5. Lampa USB BB8 pentru cadouri baieti= 88 lei

Lampa-BB8-1-1001-346730

Aceasta este o lampa-robot LED, cu un beculet si un intrerupator, cu design inspirat din Razboiul Stelelor. Inaltimea sa e de circa 5 cm, iar cablul USB flexibil are cam 30 cm. Aceasta lampa este iubita de adolescenti pentru ca e compacta si o pot folosi ca un accesoriu de laptop sau pc, atunci cand in camera lumina este obscura sau e intuneric. Lampa poate fi astfel amplasata incat sa lumineze tastatura si masa de lucru.

 

6. Mini Drona Cheerson CX-10 Verde = 99 lei

mini-drona-cheerson-cx-10c-verde-1138-1578

Aceasta este drona pe care aproape nu o vezi, iar baietii vor super incantati de ea. Se incarca in circa 30 de minute, zboara cam 6 minute pana la o inaltime de 12 m. Bateria este reincarcabila. In pachet, sarbatoritul va descoperi drona minuscula, alaturi de o radiotelecomanda, un cablu de incarcare, elice de schimb, acumulatorul si manualul de utilizare in engleza.

Toti copiii fascinati de tehnologie si gadgeturi vor adora aceasta drona super simpatica. Se pot distra cu ea in casa, in curte sau in parc, incercand sa o controleze cat mai bine. Din fericire, manevrarea este facila, lucru care va spori si mai mult admiratia copilului sau adolescentului.

 

7. Kit Educational 7 in 1 Flota Spatiala = 99 lei

 

Kit-Educational-7-in-1-Flota-Spatiala-1-1182-475880Cu aceasta idee, faci un cadou care dezvaluie de fapt 7 cadouri baieti. Asta pentru ca modelul poate fi folosit pentru a construi 7 variante diferite, perfect functionale. Daca esti tipul de parinte care pune pret pe cadourile educative, nu doar distractive, sa stii ca acest kit poate trece testul de cadou reusit cu mare usurinta. Stimuleaza creativitatea, gandirea, rabdarea, logica si dezvoltarea abilitatile manuale. Pachetul include o mica baterie reincarcabila. Este 100% sigur pentru securitatea copiilor, eco-friendy si potrivit pentru toti baietii peste 10 ani.

 

8. Harta razuibila Wild pentru cadouri 1 iunie = 129 lei

harta-razuibila-wild-2150-5164

In oferta Mindblower vei gasi o multime de harti razuibile, dar Wild este harta deosebita pe care orice copil si-o doreste. Asta pentru ca este construita in jurul animalelor. Practic dupa ce razuiesti harta, vei descoperi cate un animal specific regiunii respective. Acesta este un cadou de cursa lunga, pentru cel mic sau cel tanar poate pastra harta toata viata, razuind noi experiente pe masura ce viziteaza noi locuri din lume.

 

 

9. Cadouri 1 iunie: Puzzle 3D Motocicleta VM-02 din lemn Ugears = 117 lei

puzzle-3d-motocicleta-vm-02-din-lemn-ugears-2469-9205 (1)

Inca de la varsta frageda, baietii prind pasiunea motoarelor, fie ca vorbim de motociclete, masini si chiar utilaje - masini. Prin urmare, acest puzzle 3D cu o motocicleta din lemn va fi pe gustul baietilor cu varsta intre 6 - 17 ani. Ce este deosebit la acest puzzle este functionalitatea sa. Are 189 de piese, care puse cap la cap in circa 3 - 4 ore duc la obtinerea unei motociclete superbe. Vehiculul este realizat din lemn natural cu niste detalii incredibile. Modelul este mobil, iar asamblarea pieselor nu necesita niciun fel de adeziv. Pachetul include si instructiunile complete de asamblare.

Puzzle 3D Motocicleta VM-02 din lemn Ugears este cadoul perfect de 1 iunie pentru baietii pasionati de jocuri de constructie si motoare. Ei se distreaza si isi dezvolta o serie de abilitati.

 

 

10. Ceas cu incarcator wireless pentru cadouri baieti adolescenti = 194 lei

Ceas-cu-incarcator-wireless-1.jpg-2871-6029

Acest ceas cu incarcator wireless este destinat baietilor care au deja propriul telefon. Cu ajutorul sau, pot sa-si incarce smartphone-ul cu usurinta, fara fire. In plus, sistemul vine cu un afisaj mare, pentru ora. Este un cadou copii mai mari, cu 3 moduri de iluminare, un gadget cat se poate de practic si util. Daca adolescentul tau are deja un smartphone, de 1 Iunie este momentul potrivit sa-l sarbatoresti si sa-i oferi cadou acest ceas cu incarcator wireless. Te vei putea apropia mai mult de el si ii vei arata ca il tratezi cu seriozitate, pentru ca a crescut. Fara cadouri prea copilaresti pentru el.

 

Ai prins inspiratia pentru cadouri baieti? Hai pe mindblower.ro pentru decizia finala si alege cadoul perfect pentru supereroul tau, de 1 iunie, Ziua Copilului.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!