21 Iunie, Ziua Tatalui - Impresioneaza-l cu aceste cadouri tata

21 Iunie, Ziua Tatalui - Impresioneaza-l cu aceste cadouri tata

Cauti cadouri tata originale? Te intelegem. Daca i-ai oferit deja tatalui tau prea multe camasi sau prea multe cani "Esti-cel-mai-tare-tata", a venit timpul cadourilor interesante, unice, asa cum este si tatal tau.

Pe 21 Iunie, de Ziua Internationala a Tatalui, mergi dincolo de sticla de vin si cravata si alege un cadou la fel de original ca tatal tau, pentru ca el este unic.

 

Cadouri tata - idei rapide

  • Ii plac iesirile in aer liber sau merge des la peste? Alege-i o butelcuta pescareasca, in forma de peste sau un briceag multifunctional 7 in 1.
  • Este microbist si ii place sportul? Suprinde-l cu o cizma de bere sau un dozator BeerJet Sa curga berea, pentru ca partidele pe care le urmareste sa fie presarate cu un pahar de bere aerata si profesional spumata. Comanda-l AICI

beerjet-sa-curga-berea-2746-6707

  • Tatal tau este regele gratarului? Atunci, cadourile unice, cum ar fi un stantator pentru gratar, il vor ajuta sa faca un upgrade partidelor sale de grilling.
  • Stie sa fie cea mai buna gazda? In acest caz, sosurile picante, solutiile ingenioase de servire, cum sunt bolurile stivuibile si accesoriile pentru vin (termometru, racitor instant, decantor) i se vor potrivi manusa.

decantor-vin-cu-suport-arcuit-2739-7051

Pentru ca tatii vin in toate formele si dimensiunile, indiferent daca acum cauti idei de cadouri originale pentru un tata proaspat sau pentru un profesionist in "taticeala", cum este bunicul sau fratele tau, avem cele mai cool idei de cadouri.

 

Iata sugestii.

5 Idei Originale de cadouri tata

1. Pentru tatal Pun-pe-gratar-orice-apuc

Stantator pentru gratar = 69 lei - comanda-l AICI

stantator-pentru-gratar

Pentru tatal tau, care este un veritabil artist culinar si un guru al gratarelor, alege acest Stantator. Este fabricat din fier si include 52 de litere si 8 blocuri de pauza, care pot fi folosite pentru a semna fripturile intr-un mare fel. Tatal tau va fi incantat sa-si marcheze operele cu numele sau, cu numele invitatilor, cu o gluma scurta, cu numele familiei sau cu... va sti el ce sa aleaga, pentru ca e original.

 

 

2. Cadouri tata: Pentru tatal Cauta-mereu-ceva-de-reparat

Briceag multifunctional 7 in 1 = 68 lei - comanda aici cadouri tata briceag AICI

briceag-multifunctional-7-in-1

Acest tata cauta mereu ceva de reparat, chiar si atunci cand nu este in apropierea trusei sale stufoase cu scule. De aceea, acest Briceag multifunctional 7 in 1 ii va permite sa faca mici interventii din mers. Are dimensiuni de buzunar, insa ofera 7 scule foarte utile: cutit, pila, cleste, surubelnita cu cap plat, lanterna cu LED si surubelnica cu cap Philips.

 

3. Pentru tatal Raman-in-pas-cu-tehnologia

Masuta laptop pliabila cu mousepad = 159 lei - comanda AICI

masuta-laptop-pliabila-cu-mousepad

Acest tata e usor de recunoscut: se straduieste sa inteleaga tainele telefoanelor ultra-performante, are laptopul lui sau poate o tableta si daca il rogi sa-ti caute ceva pe google, stie perfect unde sa mearga. De aceea, aceasta Masuta laptop pliabila cu mousepad i se va potrivi foarte bine. Este cea mai flexibila masuta din cate a vazut Parisul si punem pariu ca tatal tau, nu a descoperit-o pana acum. E usoara, dar construita din metal (solida, cum ii place tatalui tau sa fie lucrurile) si se regleaza pana la 360 grade, se ajusteaza in mai multe puncte, se poate plia si este perfecta pentru utilizarea laptopului in pat, pe canapea sau oriunde. E un adevarat birou mobil.

 

 

4. Pentru tatal Imi-place-jocul

Joc de Sah in 3 = 219 lei - Comanda cadouri tata joc sah AICI

Joc-de-Sah-in-3

Pentru acest tata, sahul este aproape o traditie de familie. El a invatat sah de la tatal sau, care a invatat sah de la bunicul tau, care a prins unele miscari stangace de la stra-bunicul tau. O fi sau nu asa, cert e ca tatal tau ti-a bucurat copilaria in compania acestui joc de minte, iar acum il surprinzi mereu la un mic campionat cu vecinii de scara. Acum ii poti aduce sahul intr-o noua forma, cu 3 jucatori, ca sa poata juca linistit cu prietenii sai sau cu tine si fratele tau, in acelasi timp.

 

5. Pentru tatal Ma-duc-la-peste-in-weekend

 

Plosca peste = 130 lei Comanda cadouri tata plosca peste AICI

plosca-peste

Plosca peste este cadoul ideal pentru pescari. Are forma de peste, capacitate de 100 ml, este fabricata din otel inoxidabil si se inchide cu un dop cu filet. Poate fi folosita pentru orice bautura doreste pescarul si e o idee ingenioasa de a-ti purta bautura preferata.

 

Si peste toate asta, daca inca simti nevoia sa-i spui ca sunt 1 000 000 de motive pentru ca il pretuiesti si ca e cel mai bun tata, ofera-i cadou cartea personalizata, in care poti sa completezi tu pe fiecare pagina, cate un motiv pentru care tatal este este cu adevarat  Cel mai bun.

Comanda Carte cadou Cel mai bun tata AICI

carte-cadou-cel-mai-bun-tata

 

Fiecare tata este original, cu propriile sale interese si hobby-uri. De aceea, pe 21 iunie, de Ziua Internationala a Tatalui, ai ocazia sa-i arati cat de mult il apreciezi, oferindu-i un cadou perfect. Vino pe www.mindblower.ro magazin de cadouri si alege-l acum.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!