9 Noi idei cadouri pentru barbati de 9 martie - Ziua Barbatului

9 Noi idei cadouri pentru barbati de 9 martie - Ziua Barbatului

Pe 8 martie este Ziua Femeii si toata floarea romaneasca stie despre asta. Mai putin cunoscuta si celebrata este insa Ziua Barbatului de pe 9 martie. Nu-i bai, barbatii au 3 zile in care pot fi sarbatoriti: pe 9 martie, pe 5 mai si pe 19 noiembrie.

Daca vrei sa le intorci gestul frumos de a-ti oferi un cadou surpriza de 8 Martie atunci, pentru 9 martie, te poti pregati si tu cu un dar simpatic. Avem cateva idei super fresh de cadouri barbati.

 

Ce cadouri pentru barbati sa oferi de Ziua Barbatului?

1. Cool Pack 5 accesorii de vin - 135 lei

cool-pack-5-accesorii-de-vin

Traditia spune ca pe 9 martie se sarbatoresc Mucenicii, ziua in care barbatii trebuie sa dea gata nu mai putin de 40 de pahare de vin. Pai daca e asa, ce cadou mai potrivit de 9 martie decat acest set de accesorii de vin? Pachetul prezentat intr-o cutie exclusivista cu inchidere magnetica include un desfacator, un aerator, un dop de vid, un dispozitiv de taiat folia si un ac inlocuitor. Cu alte cuvinte: tot ce ii trebuie barbatului sa bea un vin ca un adevarat cunoscator.

 

2. Dozator Cilindru de bere - 250 lei

 

In timp ce unii barbati prefera vinul, altii raman fideli berii. Daca asa este si barbatul din viata pe care vrei sa-l surprinzi cu un cadou perfect de 9 Martie, Ziua barbatului, atunci iti propunem acest dozator cu afisaj impunator, la vedere. Va fi in delir - ti-o spunem noi. Dozatorul este esential pentru cele mai tari petreceri si pentru momentele de relax, cu un meci de fotbal in fata si prietenii alaturi. Daca-i iubitul tau, cu siguranta te va iubi mai mult si isi va intari ideea ca are cea mai draguta iubita ever.

 

3. Plosca peste - 130 lei

plosca-pestisorul-promite-curaj

Ramanem in zona bauturilor si accesoriilor de baut, cu aceasta propunere de plosca peste, super haioasa

De data asta poti sa-l lasi pe el sa aleaga lichidul pe care il va turna in gura pestelui, pentru a-l putea savura mai tarziu. Si nu, nu trebuie sa te gandesti cat de pasionat este barbatul tau de pescuit, pentru ca Plosca peste este ideala pentru oricine. Este realizata din material inoxidabil si are o capacitate de 100ml.

 

4. Wallock Portofelul antifurt - 66 lei

wallock-portofelul-antifurt barbati

Daca-l stii destul de calator, atunci de Ziua Barbatului 9 martie este o idee excelenta sa-i faci cadou acest portofel antifurt. Are design de voiaj si este compartimentat foarte misto. Este ideal pentru documente, pasapoarte, carduri, bani si chiar chei. Ce e ingenios la el, este chiar protectia RFID impotriva furturilor electronice. Se inchide cu fermoar si se deschide ca o carte, dezvaluindu-ti in cateva secunde toate maruntisurile de care ai putea avea nevoie si pe care le-ai luat cu tine. Bonus: are buzunar exterior pentru smartphone.

 

5. Unealta 7 in 1 pentru biciclete - 66 lei

unealta-7-in-1-pentru-biciclete

Nu stii ce ii place mai mult: sa se plimbe cu bicicleta sau sa o bibileasca ore intregi. Nu conteaza. Indiferent de pasiunea sa numarul 1 in ceea ce-i priveste bicla, acum poti sa-i oferi o unealta multifunctionala pentru cel mai drag vehicul eco din garajul sau. Unealta are 5 setari de cheie hexagonala, surubelnite cu cap transversal si plat. Aceasta Unealta 7 in 1 pentru biciclete nu ar trebui sa lipseasca din colectia sa de mare pasionat "de pedalat pe doua roti" si ce ocazie mai buna sa i-o faci cadou ca acum, de Ziua Barbatului 9 Martie?

 

6. Set 3 perechi sosete costum cu dungi V2 - 30 lei

set-3-perechi-sosete-costum-cu-dungi

Pentru barbatul elegant din viata ta avem ceva special: un set de sosete colorate, amuzante si deosebite. Toate cele 3 perechi sunt diferite, pentru ca el sa nu se plictiseasca nicicum. Trebuie sa stii ca moda ciorapilor colorati pentru zona business a barbatilor a pornit din UK si a provocat un adevarat trend in randul reprezentantilor masculini care imbraca un costum de cel putin 5 ori pe saptamana. Prin urmare, setul de sosete colorate este mai mult decat binevenit ca si cadou de Ziua Barbatului, 9 martie.

 

7. Bratara calatorului, cu USB built-in - 109 lei

bratara-calatorului-cu-usb-built-in

Si uite asa am ajuns la pasionatul de tehnologie. Pentru acest barbat iti sugeram o bratara a calatorului, cu usb incorporat. Are stocare USB 4GB si este extrem de confortabila.

Bratara calatorului, cu USB built-in este un cadou perfect pentru cei carora le place sa plece des in vacante si excursii, sa faca fotografii si sa imortalizeze clipe extraordinare in locatiile in care ajung. Usoara, super confortabila, la indemana si simplu de folosit, aceasta bratara va revolutiona modul in care el va face si va pastra fotografiile din calatorie.

 

8. Puzzle 3D Masina Grand Prix U-9 din lemn Ugears - 211 lei

 

Arata-ne un barbat care nu iubeste masinile? Noi nu stim. De aceea, credem ca acest puzzle este unul din cele mai sigure cadouri pentru barbati de 9 Martie, de ziua lor de nastere si oricand vrei sa le faci un cadou semnificativ. Sunt 348 piese care se imbina perfect, in circa 6 - 7 ore, pentru ca la final sa obtii o superba masina, un model mecanic gata de testat si pornit.

 

9. Lampa USB BB8

Lampa-BB8 usb

Obsedat sau nu de Star Wars, barbatii iubesc gadgeturile. Aceasta lampa vine cu un cadou in plus, un set de 25 de stickere laptop Star Wars. Si uite asa, barbatul special din viata ta s-a facut cu un cadou grozav. Lampa are beculet si intrerupator, circa 5 cm inaltime. Nu e chiar o lampa daca stai bine sa te gandesti, ci aduce mai degraba cu un Robotel. Usor de conectat si cu un cablu flexibil de circa 30 cm.

 

Hai pe mindblower, magazin online cadouri originale sa vezi mai multe idei de cadouri pentru barbati - click AICI pentru categoria rezervata barbatilor.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!