Accesorii pentru bere: Împarte victoria cu prietenii tăi

Accesorii pentru bere: Împarte victoria cu prietenii tăi

Unora le place blondă, altora le place brună. Cu multă spumă sau puțină, rece ca gheața sau numai bună de băut – ideea e că niște accesorii pentru bere îi împacă și pe cel ce cinstește, și pe cel care face cinste. Se apropie Campionatul European de Fotbal 2016 și faci deja antrenamente (noi știm de care, sst!, rămâne între noi). Scenariul e deja pus la punct, o noapte mergi la prietenii tăi, o noapte vin ei la tine, și tot așa. Strigați „Hai, România!” până când o fi să fie (măcar până-n sferturi). Dar meciul parcă nu e meci dacă nu ai și o bere lângă tine! Hei, n-o spunem noi, au spus-o alții înaintea noastră, și mare dreptate au avut. Așa că ți-am pregătit o serie de accesorii pentru bere ca să meargă treaba bine. De la casca bere, specială pentru cei care ajung mai greu la pahar, până la berea tartinabilă, o variantă dacă ești „la dietă” în timpul Campionatului, hai să le vezi pe toate!

Accesorii pentru bere funny

Bong bere

Bongul ăsta haios e foarte fain mai ales când vreți să dați start provocărilor. Batem cu 2-0? Facem egal? Luăm bătaie la diferență de trei goluri? Cel care pierde bea din bong. Partea proastă e că, în ritmul ăsta, veți vrea cam toți să pierdeți.

Extinctor alcool

Ăsta-i unul dintre acele accesorii pentru bere care nu trebuie să lipsească de la casa omului, indiferente dacă e UEFA Euro sau nu. Să-l folosești o singură dată pe an ar fi mare păcat. Când se aprind spiritele și sar scântei, „stingeți” totul cu acest extinctor. A fost fault? Arbitrul n-a dat penalty? Nu-i bai, mai toarnă un pahar de bere.

P.S.1.: în caz de incendiu adevărat, apelează 112!

P.S.2: poți turna în extinctor orice fel de alcool.

Halba care ingheata

Cu 4, 5 ore înaintea meciului, pune halba în congelator, întoarsă cu fața în jos. De ce-i așa specială halba asta? Pentru că are un perete dublu făcut special pentru ca fiecare înghițitură de bere să fie rece ca gheața. În plus, e și super utilă. Să fim serioși, cine are timp să tot meargă la frigider când meciul e în toi? Dacă pierzi vreun gol?

Bere tartinabila

Când te ia foamea în timpul meciului și ești în incapacitatea de a te mișca (ochii îți sunt lipiți de ecranul televizorului, asta dacă nu ești atât de norocos încât să fii în tribună), e cam aiurea. Dar eu am găsit un alt mod de a bea bere. De fapt, de a o mânca. Bine, tehnic vorbind, berea este considerată a fi aliment, dar ca să fii mai sigur, e mai bine să ai și bere tartinabilă la îndemână. Imaginează-ți expresia prietenului tău când apari la ușa lui cu un borcan de bere, în loc de un six pack. Priceless!

Pahar bere jumatate

Jumătate tu, jumătate camaradul tău de meci. Ai aici un pahar pentru bere tare haios. O glumă bună pentru prietenul tău care lasă mai mereu halba de bere pe jumătate plină. Pentru asta sunt aceste accesorii pentru bere, să bea fiecare cât poate duce.

Casca bere

Știi cum de fiecare dată când ieșiți la bere, fiecare are stilul lui. Unul vorbește prea mult (chiar și fără să fie băutor de bere), altul stă mereu cu telefonul în mână și trimite mesaje. Prietenii tăi sunt unici, de asta i-ai adunat pe toți la tine să vedeți meciul. Dă-i casca de bere amicului cu degetele lipite pe telefon, Doamne fer’ să îl lase din mână ca să apuce halba de bere!

Set pahare Anti-Cearta

Orice bărbat și-ar dori o iubită microbistă. Punct. Nu e loc de negociere. Dacă ești norocosul care să o și aibă, atunci ai găsit partenerul ideal pentru meciurile din Campionatul European de Fotbal de anul ăsta. Cumpără din timp niște super accesorii pentru bere, și dacă sunt și anti-ceartă, atunci și mai bine!

Pregătește-te să strigi „Hai, România!” și fă-ți din timp provizia de accesorii haioase pentru bere. De berea în sine nu mai spun nimic, știi deja ce ai de făcut ;)

 

Hai, România!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!