Am descoperit "cel mai bun cadou pentru fiul meu" la MindBlower

Am descoperit "cel mai bun cadou pentru fiul meu" la MindBlower

Se spune ca parintii isi doresc tot ce este mai bun si mai frumos pentru copii lor, iar acest aspect se aplica si in ceea ce priveste cadourile pe care le achizitioneaza pentru acestia. Ti se pare ca nimic nu este suficient de bun pentru fiul tau? 

Iti doresti sa iti demonstrezi iubirea si prin gesturi, nu-i asa? Urmeaza un eveniment important in viata baiatului si iti doresti sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine? Ei bine, probabil te intrebi “Ce cadou pentru fiul meu as putea sa achizitionez”. Ia aminte la ideile propuse in cadrul acestui articol si vei vedea ca vei reusi sa ii aduci zambetul pe buze fiului tau!

 

Indreapta-ti atentia catre tehnologie

cel mai bun cadou pentru fiul meu proiector

Indiferent de varsta, fiul tau va ramane mereu pasionat de tot ce tine de domeniul digital. Il priveai cu drag inca de cand era mic cum isi economisea fiecare ban si cum isi achizitiona fel de fel de gadgeturi de ultima generatie? Atunci cu siguranta va fi mai mult decat entuziasmat de un proiector laser Twilight. Acest sistem este special creat pentru a transforma orice spatiu intr-un mic colt de rai.

Ce poate fi mai interesant decat sa se relaxeze in propria sufragerie dupa o zi incarcata la job si sa se delecteze cu proiectiile incantatoare de pe pereti? Ba mai mult, dispozitivul are in componenta sa si difuzor Bluetooth incorporat, ceea ce inseamna ca orice utilizator are oportunitatea de a adauga si melodiile preferate pe fundal.

 

Puzzle-ul 3D, un cadou pentru fiul meu perfect

cel mai bun cadou pentru fiul meu Puzzle 3D Cronometru

Probabil doar auzind de puzzle-ul 3D Cronometru Ugears, deja ti-l imaginezi pe fiul tau cum este captivat de aceasta activitate ingenioasa. Si cum experienta isi spune cuvantul, acesta a exersat destul in timpul copilariei si acum a devenit un maestru in domeniu, nu-i asa? 

Fabricate din material lemnos de cea mai buna calitate, piesele de puzzle sunt simplu de asamblat, tot ce are de facut fiul tau este sa isi puna creativitatea si indemanarea la incercare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Ce poate fi mai interesant decat sa ai satisfactia lucrului facut chiar cu propriile maini? 

De aceeasi parere va fi si orice barbat ce nu spune “nu” unei noi provocari. La final, fiul tau va obtine un element de decor ce poate fi asezat cu mandrie in camera sa. Ori de cate ori il priveste, isi va aduce aminte cu drag de tine si de grija pe care i-o porti zi de zi.

 

Cine ar zice nu unei competitii amicale de sport?

cel mai bun cadou pentru fiul meu fotbal de masa

“Un cadou pentru fiul meu pe care sa nu il uite prea usor”. Aceasta ar fi dorinta ta, nu-i asa? Nu ii poti cumpara bilete la un meci de fotbal, insa ii poti achizitiona un joc fotbal de masa Kicker. 

Este cunoscuta pasiunea barbatilor pentru competitiile sportive, iar o partida de fotbal de masa cu prietenii este exact de ce are nevoie dupa o saptamana grea la job. Nu este deloc surprinzator faptul ca aceasta idee de cadou este atat de apreciata in randul sarbatoritilor, deoarece este vorba despre un joc ce aduce bucurie si distractie in orice grup de prieteni.

 

Ce ar zice fiul tau de un organizator pentru birou?

cel mai bun cadou pentru fiul meu

Organizarea nu este punctul forte al barbatilor, insa tu ii poti veni in ajutor fiului tau. Nu, nu ii vei mai face curat printre lucruri precum obisnuiai in copilarie, insa ii vei darui un organizator de birou cu lampa led si incarcator wireless THE desKING. Cine are tot timpul telefonul incarcat? 

Ar fi destul de complicat, mai ales in societatea moderna cand aplicatiile instalate pe telefon consuma destul de rapid bateria. Gratie incarcatorului wireless, este mult mai usor ca fiul tau sa ramana conectat cu tehnologia, in orice moment al zilei.

 

Toate acestea fiind zise, cu siguranta ai gasit raspunsul potrivit la intrebarea “Ce cadou pentru fiul meu este cel mai potrivit in raport cu dorintele sale”. Fiecare copil este diferit, insa cine il cunoaste mai bine decat proprii parinti ce i-au fost mereu alaturi, inca de la primele secunde de viata? Ia in considerare aceste propuneri si vei vedea ca vei reusi sa il impresionezi pe fiul tau si sa ii transformi aniversarea intr-una de neuitat.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!