Aniversare casatorie: 20 de mesaje frumoase pentru cupluri

Aniversare casatorie: 20 de mesaje frumoase pentru cupluri

Una din cele mai speciale zile din viata cuiva este momentul de aniversare casatorie. Este o zi care celebreaza legatura incredibila dintre sot si sotie, prin casatorie. Daca esti aproape de un cuplu care intentioneaza sa-si sarbatoreasca aniversarea nuntii foarte curand, atunci trebuie sa fii pregati cu un cadou pentru cupluri si cateva cuvinte speciale. Aceste aniversari sunt zile de sarbatoare a unitatii si iubirii.

Iata unele din cele mai frumoase mesaje de aniversare casatorie pe care le poti trimite alaturi de cadoul perfect sau pur si simplu prin SMS.

 

Urari aniversare pentru cupluri

  1. Este usor sa te indragostesti, dar este mult mai greu sa ramai indragostit de aceeasi persoana pentru tot restul vietii.
  2. Felicitari pentru inca un an minunat de dragoste impartasita unul celuilalt. La multi ani!
  3. De-a lungul timpului, multi oameni au cautat, dar nu au gasit niciodata o dragosta atat de intensa ca a voastra. Bucurati-va pentru acest lucru!
  4. Va trimit toata dragostea si cele mai bune urari pentru inca un an de aniversare casatorie. Fie sa va iubiti la fel de frumos in continuare si dragostea voastra sa creasca de-a lungul anilor. Aniversare placuta!
  5. Dragostea adevarata nu moare niciodata, ci creste mai puternica in timp. Este clar ca dragostea dintre voi este puternica si autentica. Aniversare placuta!
  6. Pentru ca sarbatoriti inca un an de casatorie, opriti-va un pic si amintiti-va de clipele fericite pe care le-ati creat impreuna. Reflectati asupra lectiilor invatate si dragostea voastra va deveni si mai puternica. Aniversare placuta!

  1. Au trecut 10 ani de casnicie si voi continuati sa aratati lumii cat de minunata este dragostea dintre voi. La multi ani!
  2. Asemenea vinului, casatoria poate fi dulce sau amara, intensa sau lejera, cuminte sau acida. Dar, un cuplu ca voi se bucura de toate aromele sale, indiferent daca e vorba de plictiseala sau romantism. Aniversare placuta!
  3. Petrecere, o cina copiasa si o intalnire cu toti prietenii - avem multe motive egoise pentru a ne aduna si a va dori o casnicie minunata in continuare. Aniversare placuta!
  4. Pentru unii oameni, o casatorie perfecta este un mit, un basm, o legenda, o fabula sau o speranta falsa. Pentru mine, este un lucru real care exista intre voi. La multi ani!


Mesaje frumoase pentru cupluri care sarbatoresc o aniversare casatorie

  1. Pentru ca sunteti deja un cuplu veteran, poate ca picioarele vi s-au inmuiat, iar ridurile frumoase v-au impodobit fetele minunate, dar iubirea unuia pentru celalalt nu pare sa se estompeze, in ciuda trecerii timpului. Aniversare placuta!
  2. Acesta aniversare casatorie este un reper important si o ocazie buna pentru a face o pauza si a privi inapoi la viata voastra, pentru a pretui toate amintirile frumoase si a va lega de toate promisiunile minunate pe care urmeaza sa le indepliniti.
  3. Felicitari pentru o noua aniversare casatorie! Va dorim cele mai bune urari pe masura ce continuati sa va plimbati pe cararea vietii mana in mana si inima langa inima. Aniversare placuta!
  4. Continuati sa urcati impreuna muntele, pentru ca se spune ca in varf este superb. La multi ani, pentru cel mai stralucit cuplu pe care il cunosc. Felicitari!
  5. Voi doi aveti o chimie incredibila, iar armonia dintre voi e vizibila cu ochiul liber. Casatoria voastra este ca o melodie frumoasa. Aniversare placuta!
  6. Prietene, ati trecut prin bune si prin rele. Ma bucur ca in sfarsit ai gasit o persoana care te iubeste pentru ceea ce esti tu si te face fericiti. O meriti din plin. Felicitari pentru aniversarea casatoriei.
  7. Prietenii ca voi sunt fenomenali! Este extraordinar sa cunosti un cuplu care isi demonstreaza permanent dragostea si rabdarea. Relatia voastra inspira!
  8. Prieteni, sunteti un cuplu care se completeaza perfect. Fie ca echilibrul din casatoria voastra sa fie pentru totdeauna! Fie ca anii care vin sa va gaseasca la fel de uniti!
  9. Orice aniversare casatorie este un moment deosebit pentru a celebra momentele de bucurie de azi, amintirile minunate de ieri si pentru a impartasi sperantele de maine. Va doresc aniversare fericita si multe altele in viitor!
  10. Asemenea stelelor care stralucesc pe cer, iubirea pe care o purtati unul celuilalt este un cadou frumos oferit lumii. Felicitari pentru aniversarea casatoriei!

 

Aniversarea casatoriei este o zi cu totul speciala in viata cuplurilor, pentru ca aceasta aminteste ziua in care ei s-au reunit ca si cuplu, in mod oficial - le aminteste cum si de ce s-au indragostit unul de altul - un lucru semnificativ pentru intarirea relatiei dintre ei.

Cand stii ca urmeaza o zi speciala pentru doua persoane la care tii si pe care le admiri, sa le trimiti o urare frumoasa este un gest nobil.

Cauti un cadou pentru aniversare casatorie pentru parintii tai, nasii sau finii tai ori cei mai buni prieteni de familie? Vino pe mindblower si descopera cele mai originale cadouri pentru cupluri.
 

  • Pentru cadouri aniversare casatorie CLICK AICI
  • Descopera 100+ Idei Cadouri Aniversare Casatorie. De la nunta de Hartie la cea de Diamant - CLICK AICI

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!