Book Lovers Day. Idei de cadouri pentru iubitorii de carti

Book Lovers Day. Idei de cadouri pentru iubitorii de carti
  • Cui ii place sa se culcuseasca des in compania unor pagini pline de viata?
  • Cine apreciaza oricand o carte buna, o patura calduroasa si o seara linistita?
  • Cine adoarme cu o carte in brate si se trezeste cu alta la cafeaua de dimineata?

Oare nu ai si tu pe cineva in viata ta, care se potriveste manusa acestei descrieri?

L-ai dibuit?

pisicuta funny

Exact. Despre el vorbesc. Despre iubitorul de carti.

Acel om insetat de cuvinte si imbatat de expresii. Lui ii place sa interactioneze cu cei din jur pentru a avea ocazia de a-si expune parerile despre cartile sale favorite. El este acel om care cauta deseori momente de serenitate, in care sa ramana singur- singurel, doar pentru a citi in pace.

 

Dragilor,

Vineri, 9 August este Book Lovers Day si daca vreti sa faceti cuiva o surpriza simpatica (si va indemnam sa faceti acest lucru), va oferim cateva sugestii minunate.

S-ar putea sa fiti tentati sa credeti ca cel mai potrivit cadou pentru un iubitor de carti este... in mod evident, O CARTE.

Sigur, sa cumperi o carte unui pasionat de carti este o alegere minunata, fireasca si de asteptat, dar exista multe alte lucruri ce pot fi incluse in lifestyle-ul unei astfel de persoane.

Ideile pe care le-am selectat si pe care le notam mai jos, vor aduce bucurie nespusa in sufletul destinatarului, nu doar de dragul cadoului in sine, ci si pentru gestul deosebit de a fi atent la preocuparile si interesele sale.

Ca-i Book Lovers Day sau nu, indiferent de ocazie, daca te afli in cautarea unui cadou inspirat pentru un iubitor de carti, ai ajuns in locul potrivit.

 

6 lucruri de care sa tii cont cand cumperi un cadou pentru un iubitor de carte

  1. Suport pentru carti

Cei care iubesc sa citeasca au o colectie impresionanta de carti (evident, daah!). Deci, ce ar fi sa iei in considerare un suport, un organizator sau chiar o etajera pentru afisarea cartilor. Aceasta este o idee foarte buna pentru cei care se lupta cu spatiul ingust si nu vor in ruptu' capului sa renunte la colectia de carti.

  1. O carte mult asteptata?

Acest iubitor de carti pentru care pregatesti o surpriza are cumva o serie preferata? Daca da, atunci poti sa-i oferi ultima aparitie dintr-o serie extinsa de carti. Atentie, insa: asigura-te ca nu si-a cumparat-o deja.

  1. Gandeste in afara... copertilor

De multe ori, cititorii pasionati nu au nevoie de mai multe carti. In schimb, incearca sa te gandesti la ceva deosebit. De exemplu, ai putea sa cumperi un Racitor de vin 3 in 1 pentru ca cititorul sa aiba ocazia de a degusta un vin bun, in compania cartii preferate.

cadouri iubitori de carti

  1. Spre digital, birjar!

Unii iubitori de carti sunt puritani si scuipa'n san doar la auzul ideii de a da niste clickuri nevinovate intr-o librarie digitala. Daca acesta nu este cazul persoanei pentru care tu cauti acum un cadou inspirat, atunci poti sugera trecerea barierei spre digital si explorarea cartilor in format electronic. Alte cadouri minunate din aceasta categorie ar putea fi kindle-urile, tabletele sau alte dispozitive moderne de citit.

  1. O experienta de citit imbunatatita

Pentru book lovers, rasfoirea unei carti bune nu se rezuma doar la cititul in sine. Gandeste-te cum ai putea sa transformi aceasta experienta intr-una mai placuta. Si nu ma refer neaparat la un semn de carte nou. Poti sa oferi un scaun nou, o perna moale sau niste papuci de casa pufosi,  o lampa de gat cu led-uri sau o veioza pentru crearea unei atmosfere mai romantice si mai intime.

 

Chiar vrei sa il/ o surprinzi?

Atunci, ofera-i un hamac pentru picioare. Au doara nu stii tu ce pozitii ii incearca pe cei ce s-au incapatanat sa nu lase cartea din mana pana cand nu ajung la "The end"?

Mda... cam asa:

24sutra-many-ways-to-read-a-book

  1. Raporteaza-te la interesele cititorului

Una din cele mai mari greseli pe care poti sa o faci cand cumperi un cadou pentru un book lover este sa presupui ca ii place orice fel de carte. Oamenii au anumite interese si ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa cumperi o carte cu un subiect cu zero interes pentru cel/ cea care o primeste.

Daca cititorul tau este tipul exploratorului, digera carti cu substrat si cauta intotdeauna provocari, cel mai probabil interesul sau va fi intens gadilat de carti "altfel".

Cum... cum altfel?

Iac'asa:

O carte de cocktailuri, cu iz de vedeta

carte-de-cocktailuri-free-the-tipple-2531-4879

Un generator de insulte, ce provoaca rasete instant

carte-cu-insulte-2520-3980

 

Un ghid Cum sa pari destept la intalniri

 

cum-sa-pari-destept-la-intalniri-2530-9720

 

 

O carte de bucate Retete cu iarba

 

Un ghid pentru whiskey

ghid-pentru-whiskey-2532-5577

O ilustratie obraznica

Carte-ilustrata-Penis-Pokey-2-1007-749787

Sarbatoreste Book Lovers Day cu un cadou special

Book Lovers Day este o sarbatoare de mare bucurie pentru bibliofili. Este inca o ocazie minunata de a imbratisa cu patos pasiunea pentru citit.

9 august este ziua pe care trebui sa o incercuiesti in calendar daca sotul tau sau sotia ta, iubitul sau iubita, prietenul, prietena sau vecinul de palier e un book lover infocat.

Ofera bucuria unui cadou bine ales!

Happy Book Lovers Day!

 

Pana data viitoare, te provocam la un mic test :)

funny iubitori de carti

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!