Cadouri barbati: 7 idei si sfaturi pretioase pentru 2020

Cadouri barbati: 7 idei si sfaturi pretioase pentru 2020

Cand vorbim de cadouri barbati, pare ca sunt persoane al caror al doilea prenume este “stiu-sa-fac-oricand-cadouri-inspirate” si persoane pentru care orice prilej de a face un nou cadou reprezinta o teribila stare de anxietate. Vremurile s-au schimbat si ele, asa ca nu mai scapi usor cu traditionala cravata si sticla de vin pentru orice barbat, indiferent ca e sot, tata, frate, prieten, sef, coleg. Dar asta este doar de bine, zicem noi - dulapurile se umplusera de cravate si toti barbatii stiau ca vor primi multe sticle de vin de ziua lor, ceea ce era foarte previzibil si plictisitor.

Noi ti-am pregatit o selectie cu cele mai interesante cadouri barbati 2020 in magazinul Mindblower, iar in continuare iti propunem 7 idei si sfaturi despre cum sa faci alegeri inspirate cand ai de pregatit un cadou masculin.

 

7 sfaturi sa alegi cadouri barbati inspirate in 2020

In 2020, regulile de a oferi cadouri pentru barbati sunt altele. Citeste mai jos si fii la current cu noutatile. 

Cand urmeaza o zi de nastere, petrecere de Secret Santa, Mos Craciun sau Mos Nicolae, aniversare casatorie sau orice alta zi speciala in viata unui barbat, nu pleca la vanatoare de cadou fara sa-ti stabilesti niste lucruri in avans. Chiar daca ai impresia la prima vedere ca aceste lucruri nu fac decat sa te faca sa pierzi timpul, de fapt iti vor fi de un real ajutor: nu vei umbla aiurea dupa un cadou despre care nu stii cum arata sau ce reactie trebuie sa starneasca, ci vei gasi cadoul perfect mult mai usor. Pentru aceasta, tine cont de urmatoarele aspecte.

 

1. Stabileste clar pentru cine este cadoul si ce relatie ai cu sarbatoritul

E prima intrebare la care trebuie sa raspunzi. Este evident: pentru iubitul tau poti sa cumperi un anumit cadou, pe care nu poti sa-l oferi tatalui tau sau sefului tau. Cand te gandesti pentru cine este cadoul, trebuie sa ai in vedere relatia pe care o ai cu barbatul respectiv.

De exemplu, daca este un prieten apropiat cu care iti permiti tot felul de glumite, daaaaa… poti sa alegi unul din cele mai tampite si trasnite cadouri haioase: o tasta big enter antistres, bilute antistres, papusa voodoo a sefului, papusa voodoo cu fosta sotie etc.

Evident, aceste cadouri nu vor functiona deloc pentru seful tau dur si sobru, pentru ca relatia voastra este formala. In acest caz, pentru seful tau poti sa alegi cadouri originale mai elevate - vezi glob pamantesc plutitor, caseta cu piese de sah si accesorii de vin, butoni camasa, decator bar glob sau portofel barbati antifurt.

glob-magnetic-plutitor-cu-iluminare-led-c-shape-2645-2921

2. Stabileste un buget pentru cadouri barbati

 

Una din cele mai mari greseli pe care le poti face atunci cand vrei sa cumperi cadouri barbati este sa nu-ti stabilesti un buget din capul locului. Vei ajunge usor sa te uiti la cadouri peste bugetul tau, iar frustrarile de a nu-ti permite acel cadou se vor acumula. Vei sfarsi poate, sa cheltui prea mult pe un cadou scump, cand ai fi putut practic sa obtii acelasi efect cu un cadou mai ieftin, dar mai bine gandit si planificat. Atunci cand faci cadouri barbati nu e vorba exclusiv despre bani.

Noi iti putem confirma ca exista o multime de cadouri originale cu pret mic. Ce conteaza insa este legatura pe care tu trebuie sa o identifici intre cadoul pe care vrei sa-l faci si mesajul pe care vrei sa-l transmiti. Nu e greu; e nevoie doar de putin exercitiu. Citeste sectiunea de mai jos si vei vedea cum functioneaza.

 

3.Incearca sa gasesti un mesaj pentru cadoul tau

 

Daca vei reusi sa faci acest lucru, vei putea fi sigur(a) de reusita cadoului tau. Ideea este sa alegi un cadou pe care ai putea sa-l accesoriezezi cu un mesaj personal pentru sarbatorit.

  • De exemplu: sa spunem ca vrei sa faci un cadou pentru tatal tau si stii de la mama ta ca in ultima perioada tata este incercat de dureri de spate. In acest caz, poti sa-i alegi un aparat masaj sau o husa scaun cu puncte de masaj. Mesajul din spatele acestui cadou ar putea fi: “Tata, imi fac griji pentru sanatatea si bunastarea ta. Vreau sa-ti fie bine.” Chiar daca nu-i vei spune direct aceste cuvinte sau nu i le vei scrie pe o felicitare, cadoul in sine iti va purta acest mesaj personal.

sezi-comod-husa-cu-centre-de-masaj-2666-5858

  • Uite un alt exemplu: sa spunem ca vrei sa faci un cadou pentru iubitul tau care are o gasca de prieteni, iar tu il mustri deseori ca sta prea mult cu ei la bere. Daca vrei sa-i faci o surpriza, poti sa-i oferi de ziua lui de nastere, de Craciun sau alta ocazie speciala, un dozator cilindru de bere. Mesajul din spatele acestui cadou ar putea fi: “Stiu ca uneori sunt cicalitoare si geloasa pe prietenii tai, dar te iubesc. Uite, ti-am luat acest cadou ca sa te bucuri de seri frumoase alaturi de prietenii tai si sa-i impresionezi cand vin pe la tine.” Iti garantam ca il vei recuceri in acest mod.

 

  • Si ultimul exemplu: sa spunem ca un coleg de birou sau un prieten de familie urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. Acest barbat este pasionat de drumetii montane si iti povesteste des intamplari din aventurile sale. Ce cadou i se potriveste acestui barbat? Desigur, ceva ce ar putea sa-i hraneasca pasiunea si interesul pentru natura, iesiri in aer liber. Poti sa-i oferi harta razuibila a Romaniei, o cana pentru campare, o perna solara cu baterie externa, o plosca outdoor pentru doua persoane, un obiectiv foto, un portofel barbati rfid sau un kit de supravietuire in natura.

 

4.Straduieste-te sa fii original(a) cand cumperi cadouri barbati

E plina lumea de cadouri si poate fi dificil sa alegi ce e mai bun dintr-o mare aglomerata. Misiunea ta nobila este sa alegi un cadou original. Cum arata un cadou original? In primul rand, e un cadou pe care nu-l gasesti pe toate drumurile si in niciun caz dupa o plimbare la mall sau la piata. Gandeste dincolo de haine, parfumuri, ceasuri (care pot fi destul de scumpe, de altfel) si alege cadouri interesante, multifunctionale, practice, care aduc ceva nou in viata celui care le primeste.

O pereche de sosete colorate este un cadou original. O caseta cu accesorii de vin si piese de sah este un cadou original. Un rucsac antifurt cu powerbank, un briceag compact cu 7 functii, butonii de camasa, un dozator si aerator de bere, un obiectiv foto cana- ghiveci- suport pixuri-sau suport biscuiti, o cutie de colectie capace de bere, un set de 3 sosuri extra picante, o unealta 16 in 1 pentru biciclete, un puzzle 3d lemn Ugears barca miscatoare - toate acestea sunt cadouri originale ce pot impresiona orice barbat.

cutie-de-colectie-capace-de-bere-3050-6811

5.Nu cumpara ce iti place tie si nu incerca sa schimbi personalitatea sarbatoritului dupa cum vrei tu

E ca si cum i-ai oferi iubitului tau o zi intreaga la cumparaturi cu tine, pentru ca tu sa poti sa-ti cumperi ce vrei tu din mall. Exact… e ca nuca in perete, dar din pacate multe persoane fac asta: "ii cumpar un aparat de ras cu substrat de inteles pentru ca el poarta barba si vreau sa-l determin sa o dea jos, ii cumpar un decantor glob pamantesc, desi el nu a pus gura pe whiskey, ii cumpar un set de cutite premium desi el intra in bucatarie doar sa arunce un ochi in frigider, un set de ustensile de gratar, cand el nu e deloc pasionat de bucatareala".

Iata ca secretul din spatele unei idei reusite pentru cadouri barbati este sa tii cont de interesele sale. Si uite asa ajungem la punctul urmator.

 

6.Cumpara un cadou care se potriveste intereselor si hobby-urilor sarbatoritului

Ii place sa gateasca? Surprinde-l cu un cadou care ii completeaza aceasta pasiune - un set de cutite pentru barbati, ustensile gratar, set accesorii si gratar pliabil.Este pasionat de reparatii sau ii place sa-si bibileasca tot timpul bicicleta? Perfect. Alege-I un set cadou trusa de scule camuflata sau o unealta 7 in 1 pentru reparatii biciclete. Este pasionat de masini? Ce ar spune de o masina cu telecomanda? Ii merge mintea brici si are abilitati de bun constructor? Ofera-i un puzzle lemn 3d Ugears - glob pamantesc, motocicleta, masina cabriolet, moara de vant cadou pentru barbati etc.

 

7.Ofera cadoul potrivit ambalat

Alege cutie cadou sau impachetare speciala. Ambalajul este nota de final pentru un cadou reusit si nu ar trebui sa treci peste acest pas. Poti opta pentru impachetare clasica sau, daca vrei ceva iesit din comun, pentru o cutie la misto. O astfel de cutie care duce in eroare si provoaca multa confuzie functioneaza excelent pentru barbatii cu mult simt al umorului. Cadoul real este ascuns intr-o cutie a unui produs tare straniu: aparat de scos ceara din urechi, inlocuitor hartie igienica, cutie cu puzzle de 12 000 de piese sau un sac de atipeala. Stai numai sa vezi ce reactie neasteptata va avea sarbatoritul la vederea cutiei si ce usurat va fi cand va descoperi ca in interior se afla de fapt cadoul care ii merge la inima.

 

Inarmat(a) cu aceste 7 sfaturi si recomandari pretioase esti gata sa dai lovita cea mare si sa alegi un cadou perfect pentru barbati. Vino pe mindblower si arata-ne cat esti de inspirat. Gasesti la noi paharul de bere, suport sticla de vin, seturi cadou pentru barbati, accesorii pentru vin, felicitari cu mesaje haioase, decoratiuni pentru casa si birou, ceasuri de perete, harta razuibila, portofel cu protectie rfid, instrumente de scris si multe alte minunatii.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!