Cadouri de casa noua - Ghid pentru cadoul perfect

Cadouri de casa noua - Ghid pentru cadoul perfect

Stii pe cineva care s-a mutat intr-o casa noua? Poate ca organizeaza chiar o mica petrecere sau cina pentru a celebra momentul. Sa cumperi sau sa inchiriezi o casa ori un apartament nou este o ocazie minunata de a te intalni cu cei dragi si de a-i invita la un pahar de vorba.

Si cand vine vorba sa mergi in vizita la cineva, nu te poti prezenta cu mana goala. Ai nevoie de un cadou care sa incalzeasca inima si casa celui pe care il vei vizita. Chiar daca o sa alegi ceva simplu sau mic, acel lucru ar putea fi ceva practic, foarte util pentru gazda. Cu siguranta va aprecia acel cadou la care te-ai gandit.

Urmatoarele trucuri te pot ajuta sa treci mai usor de hatisurile virtuale si sa ajungi mai rapid la cadoul perfect de casa noua. Ce vei alege, va asterne cu siguranta zambetul pe chipul gazei.

 

Cadouri de casa noua - trucuri de urmat

1.  Gandeste-te la bucatarie

De acolo ar trebui sa incepi cautarile. Bucataria este cea mai importanta incapere din casa, de foarte multe ori, iar acolo exista o multime de ustensile sau lucruri practice. De la un deschizator de sticle, accesorii pentru vin, pana la un set de cutite, razuitoare de legume, o foarfeca de verdeturi etc.

foarfeca-verdeturi-1024x576

2. Un cadou de casa noua pentru living

O alta camera notabila din casa este sufrageria, pentru care poti gasi cadouri originale cum ar fi un ghiveci cu susul in jos, picuratoare pentru plante de ghiveci, o harta razuibila a Lumii sau a Romaniei, un poster razuibila sau un set decantor glob pamantesc cu pahare deluxe.

cadouri-pentru-cupluri-1024x576 (1)

3. Un cadou de casa noua pentru dormitor

Camera de dormit este in general cea mai intima dintr-o casa. Pentru dormitor te pot gandi la un difuzor uleiuri esentiale, lumanari parfumate, pijamale de noapte sau halate dama, o perna cu masaj sau o masca de dormit.

 

4. Ce pasiuni are gazda?

Ideal ar fi sa stii ce pasiuni si hobby-uri are gazda, ca sa poti sa-i alegi un cadou pe suflet. Dar, acest lucru nu este intotdeauna posibil. Daca acesta este cazul tau, opteaza pentru un cadou mai general (de exemplu: nu alege o lumanare parfumata cu o anumita aroma, ci mai degraba un difuzor aromaterapie pe care gazda il poate utiliza cu ce arome de uleiuri esentiale doreste).

glob-magnetic-plutitor-cu-iluminare-led-c-shape-2645-2921 (1)

5. Opreste-te la ceva util

Cadourile de casa noua rezoneaza teribil cu utilitatea. De aceea, un simplu tocator de legume sau o lampa delicata in living room sunt lucruri simple dar utile si de efect. Acestea ar putea sa se dovedeasca unele din cele mai practice lucruri pe care gazda le va folosi.

 

6. Alege ceva durabil

E minunat sa oferi o lumanare parfumata, mai ales daca stii gusturile gazdei. Cu toate acestea, uneori este mai bine sa alegi un cadou pe care gazda sa-l poata folosi timp indelungat. Ar putea fi vorba de o harta razuibila, o boxa rezistenta la apa, o para de dus iluminata, un aparat de facut inghetata, un termometru pentru vin, odorizan pentru frigider, boluri stivuibile sau un platou pentru decongelare rapida.

fantana-de-ciocolata-1024x576

7. Truse de scule sau organizatoare

Trusele de scule pentru barbati, solutiile pentru reparatie sau un set cadou barbati cu tacamuri terminatii chei de reparatie, sunt idei grozave pentru barbati. In schimb, pentru femei, functioneaza excelent organizatoarele de baie, pentru cosmetice, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, pantofi etc.

 

8. Accesorizeaza cadoul de casa noua cu un mesaj

Daca vrei sa faci un cadou cat mai personal, creeza un mic mesaj pe care sa-l strecori langa cadou. Uneori, chiar si cateva cuvinte legate de motivatia pentru care ai ales un anumit cadou pot inmuia inima gazdei.

 

Kit-DIY-Rulouri-Inghetata-1024x576

Sa te muti intr-o casa noua e un lucru minunat si o ocazie buna de sarbatorit. Ce mod mai bun de a celebra o casa noua decat o petrecere cu prietenii sau rudele? In general, achizitia unei locuinte noi reprezinta o realizare importante care merita o petrecere pe masura. Esti invitat la o astfel de petrecere? Tine cont de recomandarile de mai sus, petrece un pic de timp sa selectezi cadoul potrivit si participa la bucuria gazdei. Aceste cadouri pot fi potrivite si pentru noii tai vecini.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!