Cadouri de Crăciun pentru bunica gospodina

Cadouri de Crăciun pentru bunica gospodina

Încă puțin și vine și Crăciunul. Cine ar fi crezut că timpul trece atât de repede? Eu cu siguranță nu m-aș fi gândit. Vouă oare de ce vă amintește sărbătoarea aceasta? Mie de familie. Este aproape singura perioadă din an în care bunicii reușesc să vină la noi. Cel mai frumos sentiment este acela în care 3 generații se strâng laolaltă și deapănă amintiri. ♥ Dar hai să nu ne ascundem după deget și să recunoaștem. Cel mai tare lucru la această sărbătoare sunt, cu siguranță, zecile de feluri de mâncare care pe parcursul anului nu sunt mai niciodată preparate pentru că trebuie „păstrate” pentru Crăciun. 

Măi, ce să mai discutăm? Pentru acale minunate bucate, trebuie să găsim si cele mai faine cadouri de Crăciun pentru EA, bunica! Și de preferabil să i le dăm înainte de dimineața cu pricina ca să aibă cât mai mult chef de gătit. Cred că vrei să iasă cozonacul cât mai gustos, sau greșesc?

  • Nu știu care e procesul la voi, dar la mine, bunica mea scumpă începe cu ciorba. Pentru asta taie mai întâi diferitele legume pe care vrea să le pună la fiert și eu mă gândeam să îi iau un fund de tăiat Splash pentru căștiu că s-ar amuza teribil și mereu ar face remarci la adresa acelei suprafețe pentru tăiat Splash!
  • După ce termină cu pasul acesta, urmează să dea apa și legumele pe foc și își vede de treburile ei. Eu am de gând să îi iau ca unul dintre acele multe cadouri de Crăciun pentru bunica și un suport de capac Splash. Recent am început să gătesc și eu și știu cat de binevenit e un astfel de suport de capac pentru orice ai avea la fiert.
  • Și ca să o fac să se amuze și mai tare, am să îi mai iau și un polonic Splash. Numai să îi vezi reacția când își va da seama că are un întreg set de obiecte Splash pentru bucătărie. Acesta da cadou de Crăciun!
  • Și pentru final m-am gândit să îi mai iau și un set de 6 cești cu modelul Turnul din Pisa. E înnebunită după ceșcuțe interesante și nu ar strica să își bea cafeluța în ceva deosebit.

Și cam asta am trecut eu pe lista de cadouri de Crăciun pentru bunica! Deja îmi și imaginez zâmbetul ei dulce la vederea lor. Tu ce i-ai luat bunicuței tale?

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!