Cadouri de crăciun pentru iubit...pentru iubitul meu mofturos

Cadouri de crăciun pentru iubit...pentru iubitul meu mofturos

Nu ştiu cum e la tine, dar aici ninge cu idei de cadouri! E ca un glob de zăpadă în miniatură pe care îl tot agită cineva, vrând să ofere un cadou de crăciun peeeer-feeect! Traversează drumul de la tine până aici şi lasă-te inspirată!

Ai observat că atunci când ieşi afară miroase a iarnă? Ai văzut şi tu aburii de căldură care ies din gurile celor care trec, în fiecare dimineaţă, pe lângă ţine? Nu te amuză cele câteva năsucuri roşii mergând grăbite de cealaltă parte a străzii? Şi, totodată, n-ai zâmbit când ai văzut instalaţiile colorate de la fereastră vecinilor? Ai mirosit şi tu crăciunul, cu siguranţă :) Iar asta nu poate să însemne decât un singur lucru: a venit vremea simpaticelor... cadouri de crăciun pentru iubit! Fie el mofturos sau tare-tare mofturos.

În casa ta miroase a portocale şi tu te plângi deja că n-ai idei de cadouri. Păi se poate?! Te întorci de pe o parte, pe cealaltă a patului şi nu reuşeşti să adormi. Mai sunt câteva zile şi tu nu ştii cum să aduci cadouri de crăciun pentru el, sub brad. Situaţiei ăsteia i se va pune capăt acum! Lasă casă şi mirosul puternic al cojilor de portocale la locul lor, pentru câteva ore, şi ia-ţi bună dispoziţie, două-trei zâmbete şi măcar un buzunar încăpător pentru câteva idei de cadouri. Poate nu ştiai, dar Moş Crăciun s-a mutat în online şi-acum conduce câte-un magazin online de cadouri poziţionat strategic pe-o harta de care doar el şi renii lui magici ştiu.

Vei vrea, probabil, să ne spui: „iubitul meu e-un mofturos. Atât de capricios că mă gândeam să plec la mama de sărbători şi să nu mă mai uit după cadouri de crăciun pentru el. Asta nu-i place din cauza culorii, cealaltă că nu e deloc practică, nu-ştiu-ce spune că e de femei”.
Dragă noastră dragă,
Tu de „Săpun na-ţi cadoul” nu ai auzit? Este creat special pentru bărbatul care face nazuri. Bărbatul care vine cu un moft nou cu fiecare ocazie care i se oferă. De ziua lui, ai spune că el creşte în mofturi, nu în vârstă. Of, of, of.

Reţine următoarele: când te afli într-o căutare nebună de cadouri de crăciun pentru iubit, nu trebuie să te panichezi. Trebuie să fii creativă, iar dacă nu reuşeşti să fii creativă, ei bine, ia şi joacă-te cu hazul! Nu te aventura după cadouri banale şi plicticoase.

Trage cu ochiul într-un magazin de cadouri şi culege ideile care îţi surâd: cadourile care te amuză, cele care te intrigă şi –uite!- cele de pe raftul de sus, pentru iubitul meu mofturos! Ahh, da! Butonii astia cilindrici cu sfoara l-ar da pe spate clar! Oricum nu ar fi putut să mai facă mofturi, cu tot mirosul asta pătrunzător de scorţişoară şi copt.

Tu într-o Fundă obraznică mai lipseşti, iar crăciunul poate să înceapă! Cadouri, crăciun, instalaţii colorate, câte-un fulg care s-a şi topit, o căciuliţă roşie de Moş Crăciun, câteva colinde şi locul de sub brad burduşit cu tot felul de funde şi hărţii de împachetat cu design jucăuş, glasul lui mulţumindu-ţi pentru supriză pe care i-ai făcut-o şi toată magia asta a sărbătorilor de iarnă:

O, brad frumos...
O, iubit (ne)mofturos...

 

Click AICI pentru oferta actualizata cadouri pentru iubit din magazinul Mindblower

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!