Cadouri de Secret Santa pentru şeful “am gusturi rafinate”

Cadouri de Secret Santa pentru şeful “am gusturi rafinate”

Asa-i ca cel mai greu e atunci când, de Secret Santa îl nimereşti fix pe şeful tău? Claaar! Mai ales dacă şeful tău isi traieste viata intr-un stil elegant şi rafinat . Îl vezi mereu cu ţinuta impecabilă iar biroul lui e plin de colecţii de lux, de la pixuri Parker până la cele mai tari tablouri. Ei, da, aici e greu când şeful tău e genul ăla de om cu “gusturi rafinate” iar tu te gândeşti numai la “buget depăşit”. Că să nu mai vorbim că nu ai nici cea mai vagă idee de ce ai putea să-i iei şi să dai bine la final. Ei, dar dracu’ nu-i atât de gol precum pare, am gasit variante si pentru situatia asta!

  • Termometrul pentru sticla de vin. Dacă nu ştii mai nimic despre şeful tău dar îl vezi cât de elegant e, poţi intui că bea cel mai bun vin iar pentru asta îi poţi oferi cadou fix acest termometru de sticlă.Sigur o să fie plăcut surprins.Cu siguranţă îl vei da pe spate şi va zâmbi mai mulţumit că niciodată. Termometrul măsoară temperaturi cuprinse între 4 şi 24 grade C. Realizat din oţel inoxidabil, trebuie doar glisat uşor pe sticlă de vin şi se citeşte temperatura pe care o indică. Fiind de dimensiuni mici – 3,7 cm înălţime şi 16,5 cm circumferinţa, poate fi luat în cel mai mic bagaj.

  • Dacă vrei să îi alegi şefului tău un obiect de birou şi ştii că are atâtea şi atâtea decoraţiuni mişto şi nu ştii efectiv ce s-ar potrivi, alege suportul de pixuri cu ghiveci! Datorită designului sau foarte simplu, acest Suport pixuri cu ghiveci S se potriveşte oricărui birou şi oricărui stil, iar la nevoie poate fi decorat sau, de ce nu, vopsit în culorile curcubeului. Este realizat astfel încât să poată cuprinde în partea de jos un cactus suculent sau o floare colorată, urmând că în partea de sus spaţiul să fie lăsat pentru pixuri, cărţi de vizită sau orice altceva mai găsiţi convenabil de pus acolo. Clar va fi un cadou frumos şi îl va bucură pe şeful tău!

 

  • Ei, dar dacă vrei să îi arăţi că ştii şi tu nişte chestii despre cum se bea o băutură fină, alege cuburile de granit pentru whiskey. Fie că bea Chivas sau whiskey single malt de la cele mai bune distilerii scoţiene, cu siguranţă şeful tău ştie că băutură e diluată atunci când foloseşti cuburi de gheaţă. Aşa că, oferă-i cuburile granit pentru whiskey, o inovaţie cu care băutură preferată poate fi răcită fără a-i scădea aromă. Aceste cuburi sunt realizate din granit, un material faimos pentru conductivitatea să termică.Pietrele de granit pentru whiskey ţin băutură la rece, iar designul lor aparte subliniază elegantă unei licori fine. Cine ştie, poate şeful tău va fi aşa de impresionat încât te va invită şi la un “păhărel”.

Poti alege si cuburile din ceramica sau otel.

Mda, vezi că nu e greu? În plus, pe lângă cele 3 variante, mai ai multe altele pe mindblower.ro şi ai de unde alege, slavă cerului. Ai şi opţiunea de împachetare, este uşor să comanzi cadouri online pt că ajung de pe o zi pe altă. Tot ce trebuie să faci este să te uiţi, să alegi şi dai comandă.

Enjoy Secret Santa, don’t be afraid!♥

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!