Top 10 cadouri secret santa sef 2019

Top 10 cadouri secret santa sef 2019

A inceput. Perioada aceea din an in care fiecare coleg de birou pretinde ca uraste regulile de Secret Santa. Desi cele mai atente colege au inceput sa-si puna ghiveciul cu Craciunite pe birou sau sa-si decoreze scaunul cu beteala, toti par surprinsi cand Mimi de la Vanzari isi face aparitia, cerand fiecaruia sa extraga un bilet din palarie. Vrem sa te ajutam sa-ti planifici cu cap cumparaturile pentru cadouri Secret Santa sef, asa ca am pregatit cateva idei pentru seful tau, indiferent de stilul sau managerial.

 

Fie ca este un bun prieten al tau si te simti privilegiat cand iesiti in pauza de cafea si ti se confeseaza, fie ca ai ai un sef tumultos si infricosator de ti se zbarleste parul pe mana cand il auzi ca-i nemultumit ba de una, ba de alta, avem cateva idei cadouri secreta santa sef pur si simplu fabuloase. Cum altfel am putea spune despre papusa voodoo pentru sef, o aparitie infricosatoare- amuzanta? Si stai sa vezi ce mesaje haioase sunt inscrise pe corpul sau. No way asa ceva pentru seful tau care e super formal si nu ar gusta o astfel de gluma.

Dar fii fara grija. Topul nostru include si cadouri secret santa sef cuminte (sau cuminti; cadourile). In acest caz poti sa-l impresionezi cu o caseta deluxe de sah si accesorii pentru vin, un puzzle 3D din lemn cu forma de motocicleta sau un racitor de vin 3 in 1. Iti garantam ca, optand pentru aceste cadouri, sansele tale de a primi o majorare de salariu la anul sau o prima de Craciun in decembrie vor creste foarte mult.

 

Top 10 cadouri secret santa sef 2019 - preturi in ordine crescatoare

 

  1. Papusa VOODOO a sefului - 58 lei

Nu credem ca mai este nevoie sa-ti spunem ca acest cadou secret santa sef este doar pentru ACEL sef. Seful care tine la gluma, cu care poti discuta deschis si care are un stil managerial destul de lejer si care este apropiat de cei pe care ii coordoneaza. Papusa este un cadou secret santa coleg perfect, dar lovitura de gratie este sa o oferi direct sefului, doar asa ca sa afle ce ganduri ascunse au cei pe care ii coordoneaza.

Papusa-voodoo-boss

  1. Unealta Wallet Ninja - 65 lei

Ce sa faca seful cu o astfel de arma, te-ai putea intreba? Ohoo, ai fi uimit(a). 18 functii intr-un singur gadget, nu-i de colo. Si cand te gandesti ca toate 18 incap intr-un portofel... Cand cauti cadouri secret santa sef, alege cu incredere un Wallet Ninja. Este fabricat din otel temperat extrem de rezistent, cu grosimea de doar 1,5 mm, ce nu se indoaie si nu rugineste.

Unealta-Wallet-Ninja

  1. Suport carduri antifrauda si powerbank - 76 lei

Pentru ca seful tau este mai tare decat hackerii, merita acest suport carduri la petrecerea cu Secret Santa. Este fabricat din aluminiu si aliaj metalic antifurt electronic. Are indicatori LED si 5 spatii pentru cardurile personale. Poate fi utilizat impreuna cu smartphone-uri cu sistem de operare iOS sau Android. In afara de protectie, are si rol de baterie externa pentru telefon sau tableta.

suport-carduri-antifrauda-si-powerbank

  1. Cadouri secret santa sef: Suport pentru casti Rock On - 79 lei

Realizate cu Ghips din rasina, cu baza din fetru catifelat, acest suport pentru casti are un design full-rock. The horns, cum a fost descris acest gest al mainii, au devenit simbolul heavy metal . Daca ai detectat o urma de rocker in seful tau, tocmai i-ai gasit cadoul potrivit de Secret Santa. Este o piesa decorativa speciala si in cele din urma un accesoriu practic pentru casti de toate felurile.

suport-pentru-casti-rock-on

  1. Sticla Craniu 1000 ml - 85 lei

Nu vrei sa-l sperii. Intentia ta este doar sa-i atragi atentia si cu aceasta sticla care are forma unui craniu uman, sigur ai sa reusesti. Daca simti ca iubeste muzica rock, go for it - asta-i cadoul perfect de secret santa. Este transparenta, poate fi folosita pentru diferite bauturi, are gat inalt si dop de sticla. Desi pare ca nu se potriveste cu spiritul petrecerii Secret Santa, stai sa vezi ce entuziasmat va fi seful tau. Ca de cadouri plicticoase e satul.

Sticla-Craniu-500-ml

  1. Racitor de vin 3 in 1 - 88 lei

Nu ne acuza ca facem ce facem si ajungem tot la vin, pentru ca stim din surse sigure ca sefii le au cu vinurile si accesoriile smart. Cunoscatorii stiu ca un vin de calitate trebuie servit la o anumita temperatura, iar acest racitor de vin este accesoriul perfect pentru acest job. Am zis job? Ei bine, dupa ce vei face acest cadou sefului tau, sunt mari sanse sa te bucuri de noi satisfactii la job. Racitorul este fabricat din otel inoxidabil. Este rezistent si durabil si nu afecteaza aroma bauturii.

racitor-de-vin-3-in-1

  1. Set de sticla de vin - 88 lei

Da, stim ca sefii sunt in general sofisticati, asa ca adaugam listei de cadouri secret santa sef acest set foarte cool. Setul include 5 piese care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi in materie de vin. Include urmatoarele: Tirbuson, Aparat de taiat sigilii, Dispozitiv pentru turnare, Inel impotriva picurarii, Dop pentru vin. Iubitor de vin, amator sau profesionist, cu siguranta seful tau doreste sa aiba toate aceste ustentile la indemana atunci cand scoate de la rece o sticla de vin bun.

set-de-sticla-de-vin

  1. Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin - 95 lei

Putine lucruri merg la fel de bine ca un vin sofisticat si un joc intelectual, mai ales pentru seful tau. De aceea, Caseta Deluxe de sah si accesorii pentru vin este cu siguranta cel mai potrivit cadou secret santa daca seful tau este o persoana deosebita, destul de formala, cu gusturi rafinate. Este fabricata din lemn si otel inoxidabil, iar pachetul include un dop dozator, un inel antipicurare, un termometru, tirbuson si desfacator de sticla, 32 piese de sah.

caseta-deluxe-de-sah-si-accesorii-pentru-vin

  1. Set 5 perechi sosete costum Diamant - 109 lei

Aceste sosete in culori si forme variate sunt un accesoriu perfect. Setul poate deveni cu usurinta o solutie ideala de cadouri secret santa sefi. Ele devin eticheta purtatorului, ca si pantofii sai. Hai, zi, nu-i asa ca ai vrea sa-l vezi pe sefu' mai putin rigid? Pai, sosetele acestea neconventionale sunt un start bun. S-ar putea sa ai noroc.

set-5-perechi-sosete-costum-diamant

  1. Puzzle 3D Motocicleta VM-02 din lemn Ugears - 117 lei

Pentru ca seful tau este o persoana organizata si are abilitati recunoscute de gestionare resurse, acest puzzle 3D din lemn i se potriveste foarte bine. Dupa realizarea minunatiei, motocicleta este functionala. Are la baza un motor din banda de cauciuc, ce ii ofera posibilitatea de a parcurge o distanta de pana la 3 metri, printr-o singura activare a sistemului. Montarea pieselor este simpla (nu ca seful tau nu s-ar descurca si cu lucruri mai complicate) si nu necesita adeziv sau unelte speciale.

puzzle-3d-motocicleta-vm-02-din-lemn-ugears

 

Acestea au fost cele 10 cadouri secret santa sef pe care ti le sugeram in 2019. Cum Craciunul este chiar dupa colt si biletele au fost trase din palarie, sa inceapa jocul, zic. Start Secret Santa! Enjoy!

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!