Cele mai buclucașe cadouri de Sfantul Gheorghe

Cele mai buclucașe cadouri de Sfantul Gheorghe

Simbol al curajului, războinic merituos și model pentru creștini, Sfântul Gheorghe sau Sangiorz, cum i se spune în popor, este sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie (dacă mă întrebați pe mine, deja trebuie să mă înarmez cu cadouri de Sfantul Gheorghe). Nu mai știu să existe om mai viteaz ca el în zilele noastre (până la urmă, se spune că a străpuns cu sulița un balaur pentru a salva cetatea Silena, undeva prin anii 300), însă cei ce-i poartă numele au o anumită mândrie, așa. Tot timpul am crezut că e din cauză că sărbătoresc de două ori pe an și am fost ușor invidioasă (nu că mi-ar fi plăcut să am numele Gheorghina, sună ciudat. Poate Georgiana).

Dar am întrebat și eu în stânga și-n dreapta și am aflat legenda lui care trebuie să recunosc că m-a impresionat. Nu doar că e un războinic, dar Sfântul Gheorghe este și un protector al naturii, un vestitor al primăverii. Și știi ce m-a mai impresionat? Când m-am apucat să caut cadouri de Sfantul Gheorghe și am dat pe Mindblower de o secțiune special creată pentru asta. Am găsit niște super cadouri, amuzante și buclucașe, pentru războinicul din George al tău. Hai să îți arăt și ție câteva!

  1. Cana Box – cea mai bătăioasă cană

 

Cana asta mi-a plăcut atât de mult pentru că îți dă o stare de energie numai când o vezi. Ai un chef (a se citi „șef”) George la birou căruia îți vine să-i dai una în fiecare dimineață? Mesajul nici că se putea să fie mai grăitor cu cana Box. Dar e valabil și dacă ai un prieten care începe dimineața super morocănos și care apasă snooze până întârzie la muncă. Și, vorba aceea, „să vezi cum te lovește energia”!

  1. Ceas pistol deșteptător – și James Bond l-a folosit (cred)

Nu sunt sigură de asta, dar cred că și James Bond a folosit, cândva, un ceas din ăsta. Repet, nu sunt sigură. Sunt sigură însă că face trezitul dimineața muult mai amuzant și mai ușor. Plus că arată și periculos, deci alungi orice „prăduitor” (nu știu de unde-i asta, dar am tot auzit-o în ultima vreme) de noapte. Am pus și ceasul pistol deșteptător pe lista de cadouri de Sfantul Gheorghe pentru că orice războinic ar vrea să țină așa ceva sub pernă, în secret.

  1. Shoturi espresso – cadouri de Sfantul Gheorghe tari, tari

 

Dar tari, și nu exagerez! Cred că astea-s singurele shoturi pe care e legal să le bei dimineața și apoi să te urci la volan și pleci la serviciu. Ce va mai sărbători George ciocnind cu shoturi de cafeaaa!

  1. Caserola AMMO Lunchbox – un prânz „boombastic”

 

George și Georgiana împart orice, însă totul până la mâncare. Dacă încă stai în cumpănă și nu știi ce să le dăruiești prietenilor tăi de ziua lor de nume, eu îți sugerez o caserola AMMO Lunchbox. Cutia asta e cea mai tare invenție de la coșulețele de picnic încoace. Are un design „periculos”, foaaarte sugestiv (aproape strigă „nu te atinge de prânzul meu!”) pe care fiecare „soldat” își poate scrie numele. Să știe toți a cui e mâncarea!

  1. Suport Katana pentru cărți – nu te atinge de cărțile mele!

 

Ai cel puțin un Gheorghe/George/Gelu sau o Georgiana/Georgeta care citește tot ce prinde în mână. Ei, uite că suport Katana pentru cărți e chiar un cadou reușit pentru bibliofili. Toată colecția Game of Thrones poate să stea liniștită în bătaia sabiei! Nu se consideră a fi armă albă, decât dacă o privești ca pe o armă împotriva monotoniei. Așa da!

 

Tu cu ce vei alege să îl impresionezi pe George?




 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!