Cadouri de vara. Sa-ti umpli inima de soare

Cadouri de vara. Sa-ti umpli inima de soare
E vara, e soare, e cald si bine, e timpul concediilor si vacantelor - un timp minunat care te ajuta sa respiri libertate. Esti liber sa pleci de la birou, sa alergi spre mare si sa-ti gadili talpile prin nisipul fin, sa urci in creierii muntilor, dornic de aventuri outdoor, sa descoperi noi obiective pe Harta Razuibila a Romaniei sau chiar pe Harta Lumii, sa stai linistit pe terasa cu o bere rece in mana, sa faci un gratar pentru prietenii care ajung la tine in curand... Ohhh, cum sa nu iubesti vara cu toate bucuriile ei?

Vara ne-a inspirat si pe noi, asa ca vrem sa-ti aratam care sunt cele mai inspirate cadouri pe care le poti oferi la ceas de vara. Poate ca mergi la o zi de nastere, la o onomastica (in iunie e sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel, in iulie e Sfantul Ilie, iar in august este Sfanta Maria), la o aniversare casatorie sau relatie, la o petrecere de casa noua sau "doar asa sa ne mai vedem si noi". In realitate, sunt atat de multe ocazii speciale si ne-speciale, dar care devin memorabile atunci cand ii fericesti pe cei apropiati cu niste cadouri inspirate.

Iata cadourile:


1. Cadouri de vara  - La Gratar

Pai cine nu incinge gratarul vara la iarba verde? Cine? Toti suntem tentanti de zilele lungi de vara sa iesim in parcuri, la padure, la munte, pe marginea vreunui lac pentru a face un gratar de carne, mici, peste, legume. Pur si simplu mirosul de gratar rezoneaza perfect cu zilele de vara. Prin urmare, unele din cele mai inspirate cadouri de vara sunt cele care au legatura cu "gratareala".
 
2. Cadouri de vara - Anti tantari

Vara-i minunata, dar uneori tantarii iti dau de furca. Fii pregatit sau pregateste-i pe cei dragi tie sa faca fata invaziei de tantari, muste, albine si alte insecte nedorite care se aseaza pe bucate atunci cand vrei sa-ti gasesti tihna, te bazaie la ureche atunci cand vrei a atipesti sau te marcheaza cu zeci si zeci de puncte rosii, semn ca au fost acolo si au supt din sangele tau. Scapa de de ele cu ajutorul celor mai potrivite idei de combatere tantari, muste, insecte.
 
3. Cadouri de vara - Calatorii si Aventuri outdoor

La pescuit, in camping, cu cortul, cu rulota, in excursii pe munte sau la pas pe oriunde te poarta idealurile, cadourile outdoor se vor dovedi foarte practice. Iti recomandam cani de camping, unelte multifunctionale pentru barbatii care se pricep la toate, perne solare si alte minunatii pentru calatorii si aer liber. Pentru calatorii profesionisti, hartile razuibile sunt aur. Vezi ce modele avem acum in stoc.
 
4. Cadouri de vara - Petrecere si voie buna

Ca sunt la mare, pe plaja, pe marginea unei piscina sau a unui lac, pe o teresa cocketa sau doar la tine acasa, petrecerile de vara ii aduna pe toti si ii bucura pe toti. Daca mergi la o astfel de petrecere, asigura-te ca iei cu tine un cadou inspirat. De asemenea, daca tu organizezi o petrecere, asigura-te ca oferi invitatilor experiente super cool. Vezi dozatoarele de bauturi, accesoriile de vin, paharele, fantana de ciocolata, aparatul de facut vata de zahar sau popcorn, kit DIY rulouri de inghetata, dispenser bomboane etc.
 
5. Cadouri de vara - Frumusete

Iata o categorie speciala de cadouri de vara: sunt cadouri de frumusete care fac pe oricine sa se simta bine in pielea lui (si a ei). Vezi epilatoarele de fata sau corp, aparatele de masaj anticelulita si oglinzile cu becuri. Astfel, sarbatorita se poate pregati cum se cuvine pentru a fi perfecta in costumul de baie la piscina sau la mare.
 
6. Alte cadouri de vara

Difuzoare esentiale, blender, purificatoare de aer, aparate de fitness, cani cu tematica estivala, drone, binoclu, kituri de reparatii auto sau pentru biciclete - uite si alte cadouri frumoase de vara.
 
Am ajuns la final. Ia-ti cadoul perfect de aici, daruieste-l din suflet si pune soare in ochii sarbatoritului.
Iti dorim o vara frumoasa!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!