Cadouri femei - 12 idei si recomandari pentru o alegere inspirata in 2020

Cadouri femei - 12 idei si recomandari pentru o alegere inspirata in 2020

cadouri-femei-surprize-frumoase-1024x576

Barbatii au inceput sa se gandeasca la cadouri femei inca din cele mai vechi timpuri. Cel mai probabil, primul barbat din Neanderthal a oferit femeii sale un os de lup bine lustruit. In mileniile urmatoare, homo sapiens a inventat roata, laptopul si l-a dus pe om pe Luna. Cu toate astea, barbatii nu au dezvoltat inca un sistem clar de cumparare cadouri semnificative pentru femeile din viata lor, cu diferite ocazii speciale.

Iata cele mai bune idei si recomandari catre homo inermis pentru o alegere inspirata a cadourilor de femei in 2020.

Noi ti-am pregatit o selectie cu cele mai interesante cadouri femei 2020 in magazinul Mindblower, iar in continuare iti propunem 12 idei si sfaturi despre cum sa faci alegeri inspirate cand ai de pregatit un cadou feminin.

 

Sfaturi si recomandari cadouri femei 2020

1. De ce sa oferi cadou femeilor?

Cadourile sunt un simbol al dragostei, afectiunii si aprecierii. Intamplator, cadourile au fost folosite de-a lungul istoriei pentru a demonstra bogatia, succesul si puterea. Pe bune, cand devii expert in facut cadouri pentru femei, statusul si dorinta ta de partener romantic cresc exponential. Singurul lucru pe care femeile il adora mai mult decat sa primeasca un cadou semnificativ este sa se laude cu acesta prietenelor invidioase.

Cand oferi un cadou semnificativ pui pret pe cadura, increderea, afectiunea si intimitatea in relatia ta. Admiratia femeii pentru tine va creste enorm. Acest efect aprins al daruirii cadourilor nu ar trebui sa fie rezervat doar aniversarilor, zilelor de nastere si sarbatorilor mari. Trebuie sa mentii flacara aprinsa si sa oferi din cand in cand cate un cadou.

 

2. Ce cadouri sa faci femeilor?

Cadoul pentru o femeie nu trebuie sa coste o avere (ba uneori poti oferi si cadouri gratuite). Majoritatea femeilor apreciaza in special gestul si nu pretul cadoului primit. De fapt, un cadou prea scump poate crea mai multa frustrare decat bucurie.

Cand oferi cadou unei femei, retine ca ceea ce conteaza cu adevarat este gandul si intentia ta sincera. Un studiu NCBI confirma ca femeile sunt mai inspirate in alegerea cadourilor decat barbatii, dar asta nu inseamna ca barbatii nu pot face unele din cele mai frumoase si neasteptate surprize. 

 

3. Aduna informatii despre ea si preferintele sale

 

Daca esti avid de idei si chiar vrei sa impresionezi o femeie, poti sa-ti notezi intr-un fisier raspunsurile la urmatoarele intrebari, adresate ocazional si subtil (nu toate in acelasi timp):

  • Masurile sale
  • Culoarea ei preferata (si de ce ii place). Daca exista o culoare pe care o uraste, asigura-te ca nu ii cumperi nimic cu acea culoare.
  • Floarea ei preferata (pentru ca poti sa-i oferi trandafiri criogentati sau un trandafir de aur)
  • Hobby-urile si pasiunile ei (poti sa-i oferi cadouri yoga daca este pasionata de miscare si sport, o harta razuibila daca iubeste calatoriile)
  • Mancarea ei preferata. Poti sa gatesti pentru ea si sa o surprinzi cu o masa organizata impreuna cu prietenii.
  • Lucurile care o anima si care sunt importante pentru ea (poate decoratiuni de casa ori practice pentru un camin cald).

 

4. Pregateste cadoul din timp

Daca la un moment dat ai gasit un cadou care se potriveste excelent unei femei, poti sa-l cumperi inainte de o ocazie speciala - zi de nastere, Mos Craciun, Secret Santa, onomastica etc - si sa astepti momentul potrivit ca sa i-l oferi. Astfel, vei fi pregatit cu surpriza, fara sa mai pierzi timp pe ultima suta de metri, cautand un cadou perfect. Cand cumperi un cadou last-minute, exista foarte multa presiune asupra ta si risc mai mare sa nu alegi ceva potrivit. Prin urmare, daca gasesti cadoul perfect pentru o femeie inainte cu mai multe zile sau saptamani de ziua ei de nastere sau alta ocazie speciala, nu mai sta pe ganduri, ci achizitioneaza-l.

 

5. Cumpara-i lucruri care au o poveste

Povesteste-i cum ai gasit acel cadou si de ce ai crezut ca i se va potrivi perfect. Gaseste articole, piese si idei originale si spune-i de ce ai ales cadoul acela in final.

De exemplu: "Stiu ca lucrezi mult la birou si cand am vazut acest hamac pentru picioare atat de haios, m-am gandit ca iti va face tare bine pentru detensionarea durerilor de picioare."

hamac-pentru-picioare-497-9644

6. Ofera-i cadouri care-i fac viata mai usoara

De exemplu, poti sa-i oferi un tocator de lemn pentru bucatarie cu tavita operativa, un aparat pentru fiert oua la microunde, un decantor sau un set pentru servire branzeturi, un set de picuratoare pentru ghivece sau o masuta de laptop pliabila din bambus.

 

7. Nu uita ca lucrurile pe care le intreprinzi ii fac inima sa cante de fericire.

Repara ceva, fara ca ea sa-ti ceara asta. Imprumuta-i masina sa mergi la piata si revino cu ea curata, aspirata si cu rezervorul plin. Spala vasele, du gunoiul, pune la spalat sau degrevez-o de o sarcina de care nu este foarte incantata.

 

8. Pregateste cina sau rezerva o masa in oras.

Planifica o plimbare in parc sau pe plaja si spune-i: “Meriti o seara libera.”, “Muncesti prea mult in ultima vreme. Ai nevoie de o pauza”, “Am vrut doar sa fur cateva ore din timpul tau.” Aceste lucruri nu te costa aproape nimic, dar in schimb te vor acoperi de sentimente de recunostinta.

 

9. Cumpara-i lucruri a caror singura calitate este ca fac viata mai frumoasa.

Poti alege articole practice (cum ar fi un umidificator portabil gogoasa), un difuzor aromaterapie pentru uleiuri esentiale, accesorii pentru birouri sau un suport pentru ghiveci (vezi obiect foto multifunctional), lumanari parfumate, unturi de corp frumos mirositoare sau un organizator pentru cosmetice.

difuzor-aromaterapie-cu-ultrasunete-taotronics-led-5-culori-3240-4775

De asemenea, poti alege un set decantor glob pamantesc cu doua pahare bar pentru ca voi sa impartasiti momente speciale, din cand in cand. Inlocuieste ceva urat, vechi sau utilitar cu ceva frumos: ustensile pentru gratar, sticla de apa cu infuzor, ceainic, cafetiera cu presare, agenda sau chiar si un semn de carte. Gandeste-te la ceva ce foloseste des. Spune-i ca merita lucruri frumoase in jurul ei in fiecare zi.

Cand sa oferi cadouri pentru femei?
Momentul si prezentarea conteaza enorm atunci cand oferi un cadou perfect unei femei. Iata cateva idei de orientare.

 

10. Momente nepotrivite sa-i oferi cadoul

 

Surprinde-o, dar numai atunci cand are timp pe deplin sa fie prezenta. Nu-i oferi un cadou:

  • cand este intr-o criza (bebelusul plange, cainele latra, copiii se cearta, masina de spalat i s-a stricat etc)
  • cand se grabeste sa plece la birou sau sa faca ceva important
  • cand ajunge acasa dupa o zi stresanta
  • imediat dupa o cearta sau descarcare emotionala
  • imediat dupa ce isi exprima o serie de emotii negative sau ura/ nemultumire de sine
  • imediat dupa ce cere ceva mai multa atentie din partea ta (cum ar fi sa finalizezi o sarcina anume)
  • cand este epuizata
  • in ultima clipa a unei ocazii importante (zi de nastere, aniversarea ei, aniversare casatorie, Craciun, etc) - nu o lasa sa presupuna ca nu ai pregatit nimic special pentru ea toata ziua.

 

11. Momente potrivite sa-i oferi cadoul

 

Iata cum sa oferi cadouri femei pentru bucurie si apreciere optima:

  • Dimineata este un moment minunat, presupunand ca are timp si energie sa aprecieze cadoul. Se va gandi cu drag la tine pe parcursul zilei. Daca dimineata este prea agitata, spune-i ca ai pregatit ceva frumos pentru ea si ca ii vei oferi cadoul seara. Va straluci de bucurie toata ziua.
  • Lasa cadoul intr-un loc in care il va gasi singura (si la timpul potrivit): pe perna ei dimineata, cand se trezeste sau cand se culca. In baie, cand iese de la dus. Pe scanului ei de la masa, la micul dejun sau la cina.
  • Lasa sa treaca ceva timp dupa o cearta sau o discutie emotionala. In functie de temperamentul sau ori de cat de serioasa a fost cearta, lasa sa treaca ore sau cateva zile, dar nu mai mult de o saptamana. Spune-i ca te-ai gandit la ce a spus si aminteste-i cat de importanta este pentru tine. Spune-i ca ai cumparat ceva care ti-a atras atentia in timp ce te gandeai la ea. Daca poti, conecteaza cadoul cu ceva ce a spus ea in mod special: “Ai dreptate - meriti sa ai mai mult timp pentru tine; iata ceva ca sa te rasfeti in seara asta” - poti sa-i oferi un aparat masaj, lumanari parfumate, unt de corp bomb cosmetics, zaruri cu pozitii yoga, un difuzor aromaterapie si un set de uleiuri esentiale etc.

set-cadou-lumanari-parfumate-woodwick-glowing-fireside-3101-3582

  • Planifica un moment linistit. Trezeste-o cu cateva minute mai devreme intr-un weekend, ca sa puteti sta imbratisati. Opreste televizorul si cere-i sa fie putin atenta. Scoate-o la o plimbare dupa cina sau dupa munca. Toate aceste momente o vor ajuta sa se concentreze asupra ta si asupra cadoului pe care i l-ai pregatit.

 

12. Alege o zi sau o data fara asteptari

 

Sigur, e minunat sa oferi cadouri femei de zi de nastere, aniversare casatorie, Ziua Indragostitilor, Ziua Mamei, Mos Craciun etc, dar daca vei gasi si alte ocazii neasteptate pentru a sarbatori, vei reusi sa-i castigi aprecierea si sa o faci tare fericita.

Poti sa oferi cadouri femei cu ocazii mai putin asteptate:

  • aniversarea primei voastre intalniri
  • aniversarea zilei in care ai cerut-o de sotie
  • prima ei zi la noul loc de munca
  • o afacere sau un succes profesional
  • o etapa personala, cum ar fi schimbarea unui obicei sau asumarea unei provocari

Retine aceste idei si recomandari, iar noi iti garantam ca vei putea sa oferi mai usor si mai natural cadoul perfect pentru o femeie importanta din viata ta. Esti pregatit sa descoperi usor cadoul perfect pentru o femeie importanta din viata ta? Te asteptam sa pasesti virtual in magazinul Mindblower.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!