Cadouri fete 2020: Top 10 cadouri de 1 iunie. De la 25 lei

Cadouri fete 2020: Top 10 cadouri de 1 iunie. De la 25 lei

1 Iunie, Ziua Copilului, vine cu pasi repezi iar tu ai plecat in cele din urma in online, in cautare de cadouri fete. Ai ajuns unde trebuie, pentru ca iti vom sugera in continuare 10 cele mai bune idei de cadouri copii (fete si adolescente) in 2020.

 

Le listam in continuare, in ordinea crescatoare a pretului.

Top 10 cadouri fete de 1 Iunie

1. Instalatie de lumini Flamingo Roz = 25 lei

Instalatie-de-lumini-Flamingo-Roz-19-923-124057

Uite un cadou cu pret mic, dar de mare efect. Beculetele instalatiei au forma unor pasari flamingo, pregatite sa insenineze camere oricarei fete. Contribuie la crearea unui decor spectaculos, cald si fascinant. Poate fi asezata oriunde - pe capul patului, pe un birou vintage cool, la fereastra, pe noptiera etc.

Contine 10 flamingo, iar lungimea firului este de 1 metru. Cand stii ca fiica ta este in cautare de noi idei pentru a-si upgrada decorul camerei, ofera-i o bucurie si cumpara-i acest cadou de 1 iunie, Ziua Copilului.

 

 

2. Masca de dormit Printesa = 25 lei

masca-de-dormit-printesa-2116-7587

De cand era bebe ai alintat-o cu acest apelativ regal: "printesa mea". Uite ca acum poti sa-i oferi o masca de dormit jucausa, cu o coroana regala si gene dormind. Masca este atat de moale si delicata pentru ochi. Se prinde cu un snur roz  si insoteste somnul printesei tale oricand. Se va simti ca un personaj principal intr-o poveste cu zane, printi si printeze. Masca are interiorul din satin, extrem de placut pentru pielea din jurul ochilor.

 

3. Lampa Unicorn = 35 lei

lampa-unicorn-456-7569

Ooo, ce splendoare de lampa! Este perfecta atat pentru fetita de 3 - 5 ani, cat si pentru adolescenta de 13 - 16 ani. Lampa unicorn este un obiect decorativ si functional, care poate contribui la crearea unui decor magic de poveste in camera unei fete. Lampa este fabricata din material cauciucat, ceea ce inseamna ca nu exista riscul ca ea sa se sparga. Lumineaza in patru nuante diferite: verde, mov, rosu si albastru. Pentru ca este atat de simpatica, poate fi utilizata si pe post de veioza, dar si ca jucarie. Are buton on/ off si e foarte simplu de folosit.

 

4. Cana termosensibila cu flori = 49 lei

cana-termosensibila-cu-flori-3-344-483068

Uite o cana, dar deloc o cana simpla. Este o cana magica, ce se schimba sub ochii tai. La inceput este alba cu modele de flori negre pe ea. Nimic suspect. Dar incearca sa torni lichid fierbinte in ea - ceai, cacao cu lapte, lapte cald, ciocolata calda etc  si pregateste-te sa fii uimit. Imediat florile prind culoare si intreaga cana se transforma intr-un obiect multicolor, plin de viata.

Imagineaza-ti ce incantare va fi pe chipul fetei care va avea in fata aceasta cana.

 

5. Suport bijuterii Dulce Balerina = 55 lei

suport-bijuterii-dulce-balerina-2759-7534

Uite un mod extrem de elegant pentru pastrarea bijuteriilor la indemana, cu minim de efort - fara sa deschizi/ inchizi cutiute sau sertarase. In schimb, balerina gratioasa, avand un picior in aer si o tavita la baza, poate fi asezata direct pe noptiera sau pe masa si utilizata ca suport pentru diferite bijuterii. Cele mai mici fetite nu au inca bijuterii, dar incepand cu varsta de 6 - 7 ani, cele mici vor incepe sa-si adune o comoara mica: agrafe de prins in par, ineluse, bratari colorate, lantisoare, elastice delicate de par etc. O adolescenta va privi acest stand cu admiratie, pentru ca este deopotriva un obiect functional si estetic. Infrumuseteaza decorul camerei si ii da un aer boem.

 

6. Carnetel cu foi rezistente la apa = 62 lei

carnetel-cu-foi-rezistente-la-apa-2808-7933

Carnetelul waterproof este minunat pentru copiii si fetitele care vor sa scrie iar si iar pe foi care nu se deterioreaza la apa. Ia gandeste-te la adolescenta ta care are nevoie deseori de un carnetel ca sa-si ia notite aproape zilnic. Poate chiar e o visatoare si ii place sa-si noteze mai mereu cate un gand sau o idee. Ei poti sa-i oferi cadou acest carnetel cu foi rezistente la apa, care isi pastreaza integritatea pentru mult timp.

 

7. Ou Labirint Dragonul Rosu = 79 lei

ou-labirint-dragonul-rosu-2844-1302

Iata un puzzle nou, mai putin obisnuit. Oul cu design puternic, de inspiratie dragonica, propune un puzzle tridimensional, cu ajutorul unei baghete care migreaza printr-un labirint. Ideea este fascinanta si antrenanta, motiv pentru care multi adolescenti au dezvoltat o pasiune pentru acest ou labirit, ce se gaseste pe mai multe nivele de dificultate.

Pentru fetele cu minti agere, puse mereu pe ceva de construit sau descoperit, Oul Labirint Dragonul Rosu este o idee minunata pentru cadoul de 1 iunie.

 

8. Speaker Ocean Projector pentru cadouri fete = 95 lei

Speaker-Ocean-Projector-4-1120-585292

Ce fata nu-si doreste o camera proprie invaluita intr-un decor unic? Parca sta in natura feminina de a cauta tot timpul modalitati de infrumusetare a spatiului personal. Din acest punct de vedere, proiectorul Speaker Ocean este uimitor. Ce face? Exact asta: proiecteaza imaginea oceanului pe tavan. In plus, are  boxa incorporata ce permite audierea melodiilor preferate. Vezi valurile albastre cum decoreaza peretii camerei, in culori magnifice: rosu, verde si albastru.

Speaker Ocean Projector este compatibil cu orice sursa audio si rezista la stropi de apa. Este una din cele mai ingenioase idei cadouri copii de 1 iunie pentru fete, de la 5 la 17 ani.

 

9. Patura coada de sirena = 109 lei

 

patura-coada-de-sirena-2515-1133
Iata unul din cele mai dorite cadouri fete din intreaga lume, la ora actuala. Este atat de frumoasa incat orice fata va visa ca se transforma intr-o sirena veritabila cand se va culcusi in ea. Fetitele fane ale minunatei Ariel vor iubi atat de mult aceasta patura cu coada de sirena.

In plus fata de estetica formidabila, Patura coada de sirena este calduroasa, moale si placuta la atingere. Cand vrei sa faci un cadou de fantezie unei fete romantice, careia ii plac povestile si miracolele, te poti baza pe aceasta patura sirena.

 

10. Oglinda iepuras pentru cadouri fete = 166 lei

oglinda-iepuras-2744-1089 (1)

Fetele adora sa-si vada chipul in oglinda, dar cu aceasta oglinda cu design Iepuras, totul devine si mai distractiv. Fetele mai mari vor fi incantate sa-si faca primele machiaje naturale sau sa utilizeze oglinda pentru rutina de ingrijire a fetei.

Fetitele mai mici, de 6 - 10 ani vor fi atrase de oglinda cu urechi zglobii, dar si de oglinda pui inclusa in pachet. Trebuie sa stii ca aceasta oglinjoara este o noutate ingenioasa pentru ca poate fi folosita si ca lampa de masa. Nu are nevoie de baterii, pentru ca se poate reincarca.  Se ajusteaza pana la 150 de grade si ofera 3 nivele de intensitate cu lumina alba (ca oglinda), respectiv 3 nivele de intensitate led cu lumina calda (ca lampa). Bonus: butoane tactile.

 

Ti-a picat fisa pentru cadoul perfect de 1 iunie, Ziua Copilului? Sau poate esti atat de entuziasmat(a) ca vrei sa descoperi si alte idei grozave. In ambele cazuri, te asteptam pe mindblower.ro, sa te incarci cu inspiratie.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!