Cadouri iubita - Ghidul tau de pus sub perna

Cadouri iubita - Ghidul tau de pus sub perna

Deci ai o iubita! Yeeee! Suntem siguri ca e frumoasa, unica, minunata si super fun. Acum trebuie sa gasesti cadoul perfect pentru iubita ta. Fara presiune. Inspira - expira. In magazinul online Mindblower, ti-am pregatit o multime de idei strasnice de cadouri pentru iubita. Sunt perfecte pentru fata perfecta din viata ta. Vrei sa o faci sa zambeasca si sa-i alegi ceva de care sa se bucure, iar noi suntem incantati sa te putem ajuta.

Pentru categoria Cadouri pentru Iubita din magazinul Mindblower, click AICI.

 

In functie de personalitatea iubitei tale, misiunea ar putea curge de la simplu la... aproape imposibil.

Fie ca iubita ta e pasionata de sport, de fashion, de Instagram Stories, de carti, jocuri sau decoruri minimaliste, te ajutam sa-i gasesti cadoul perfect. Tine cont si de ocazia pentru care pregatesti surpriza. Poate fi Craciun, ziua ei de nastere, zi onomastica, Ziua Indragostitilor sau altceva. Cele mai bune idei cadouri pentru iubita sunt pe Mindblower si asteapta sa le descoperi. Fie ca iubita ta e chilly - chill sau o super exigenta, o sa te ghidam in continuare spre cadoul perfect.

iubit-si-iubita-indragostiti-1024x576

De ce sa tii cont cand cumperi un cadou pentru iubita ta?

 

1. Nu conteaza pretul

La prima vedere, poate crezi ca daca vei cumpara cel mai scump cadou, o s-o faci fericita si o vei impresiona. Fals. Fals. Fals. Iubita ta te va aprecia mai mult daca stai si te gandesti bine, ca sa-i alegi un cadou special, ce rezoneaza cu personalitatea ei. E usor sa mergi la cel mai apropiat magazin sau in Mall si sa-i cumperi ceva scump, ce arata bine, insa acest lucru este incredibil de impersonal si nu o s-o faca la fel de fericita ca ceva special si original.

 

2. Fii atent la indicii

In loc sa-ti bati capul cu o idee perfecta de cadou, asculta ce spune iubita ta. Ia-ti indicii din ceea ce spune si va fi mai usor sa-i gasesti cadoul perfect. Sigur, poate ca nu o sa-ti spuna direct ce isi doreste, dar s-ar putea sa-i scape printre vorbe cateva indicii, atunci cand aniversarea voastra sau ziua ei de nastere se apropie. Aceste informatii te pot ajuta sa te indrepti in directia buna, iar apoi sa alegi cadoul perfect pe care ea il va indragi.

 

3. Ea apreciaza cadourile sentimentale

Retine ca alegi un cadou pe care iubita ta si-l doreste, nu unul pe care il vrei tu. Poate ca pe tine nu te pasioneaza cadourile sentimentale, dar ea le va aprecia nespus. Daca nu-ti iese intotdeauna usor sa-ti exprimi emotiile, un cadou sentimental "poate vorbi" in locul tau si ii poate arata cat de tare iti pasa de ea, cat de mult o iubesti.

 

4. Nu-i cumpara acelasi lucru de doua ori

I-ai oferit flori de multe ori. E timpul pentru ceva deosebit. Aceasta este o greseala pe care o fac multi baieti si barbati. Nu-i cumpara niciodata un cadou pe care i l-ai mai oferit la un moment dat, cu exceptia cazului in care ea iti cere in mod expres acest lucru. Poate ca nu ti se pare "mare scofala", dar in ochii ei, asta inseamna ca nu-ti pasa de ea sau ca nu-ti amintesti ce i-ai cumparat in trecut.

Cadourile inseamna foarte mult pentru orice femeie si nu ne referim la bani, ci la intentie. De aceea, surpriza trebuie sa fie diferita de fiecare data.

cuplu fericit cadouri

5. Un cadou practic nu este neaparat cea mai buna idee

Daca iubita ta nu ti-a cerut in mod expres acest lucru, nu-i oferi un aspirator sau o matura. Sigur, sunt multe lucruri si electrocasnice foarte practice pe care ea s-ar putea a le accepte cu placere, insa gestul e foarte riscant.

 

6. Nu uita de cadourile amuzante

Cadourile nu trebuie sa fie mega- serioase. Alege ceva distrativ, mai ales daca ea este o fire care apreciaza umorul. S-ar putea sa te stresezi prea mult gandindu-te la cadoul perfect, dar totul ar deveni mai simplu daca te-ai relaxa. Cadourile amuzante sunt pe gustul multor femei si cireasa de pe tort e ca o s-o vezi zambind, topita dupa tine.

 

7. Nu astepta pana in ultimul moment

Daca astepti pana in ultima zi ca sa cumperi cadoul pentru iubita ta, nu o sa ai prea multe optiuni la indemana. De aceea, iti recomandam sa comanzi cadoul din timp, ca sa te asiguri ca gasesti exact ce iti doresti pentru ea. De Ziua Indragostitilor sau de Craciun exista chiar riscul ca un lucru pe care ai pus ochii sa nu mai fie pe stoc, din cauza cererii foarte mare, last-minute. De obicei, daca astepti pana in ultima clipa, o sa alegi un cadou impersonal, iar acest lucru o sa fie evident, chiar daca in sinea ta o sa te feliciti ca ai "incropit" ceva in cele din urma.

Cel mai bine este sa-ti setezi o alerta inainte cu 5 - 10 zile ca sa ai timp sa te gandesti la idee, sa comanzi cadoul si sa-l primesti. Nu risca sa lasi timpul sa treaca, pentru ca risti sa nu primesti cadoul la timp. Chiar daca o sa gasesti cadoul perfect, daca nu-l oferi la timp, acesta isi va pierde din valoare, iar ea se va simti prea putin importanta pentru tine.

 

8. Noteaza in calendar

Nu e nimic mai rau pentru o iubita decat sa uiti data aniversarii voastre sau sa te faci ca ploua de Ziua Indragostitilor. Poti sa eviti aceste probleme foarte usor - doar noteaza in calendar data respectiva. Seteaza o alerta si gata, o sa stii cand sa te pregatesti cu un cadou. Imagineaza-ti cat de urat ar fi ca ea sa-ti ofere un cadou, iar tu ... sa fii cu mana goala.

 

9. Fii creativ

Credem ca ai inteles deja ca atunci cand vorbim despre cadouri pentru iubita, intotdeauna conteaza gestul. Un cadou semnificativ va fi intotdeauna mai bine apreciat decat un cadou scump sau comun, pe care il gasesti cu usurinta pe toate drumurile. Nu te teme sa alegi un cadou creativ si ingenios. Faptul ca te-ai gandit la acel lucru poate insemna mai mult pentru ea decat cadoul in sine.

 

10. Intreaba in dreapta si in stanga, in anturajul ei

Prietenii si familia sunt o sursa perfecta sa-ti mai iei cateva indicii despre un cadou potrivit pentru iubita ta. Daca ii cunosti, intreaba-i, mai ales daca nici nu-ti trece prin minte ce ai putea sa-i alegi iubitei. Poate ca lor le-a dezvaluit ceva ce isi doreste sau o dorinta pe care ea o are si care inca nu i s-a implinit.

 

Concluzie

E zeita ochilor tai, marul care te ispiteste si liantul dintre iubire si razboi. Misiunea ta e sa o surprinzi cu un cadou perfect. Din fericire, exista o multime de idei cadouri pentru iubita - de la casete bijuterii, trandafir de aur, trandafir criogenat, sosete colorate, harta razuibila, puzzle 3D cutie antica, voucher cadou pentru iubita. E imposibil sa nu stii de unde sa pornesti. Doar incepe sa dai scroll pe cadourile speciale de pe Mindblower.ro. Sigur o sa te inspire ceva si s-ar putea sa gasesti cadoul perfect chiar din prima.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!