Ai un Constantin si o Elena? Hai să îți spun cu ce cadouri să îi surprinzi!

Ai un Constantin si o Elena? Hai să îți spun cu ce cadouri să îi surprinzi!

Începe o goană din aceea nebună, care îți este atââât de cunoscută (remember Sfântul Gheorghe?) după cadouri pentru Constantin si Elena .Da, e perioada aceea a anului. Nu, nu e Crăciunul! Dar ai o cu siguranță cel puțin o mână de oameni apropiați care își serbează ziua de nume pe 21 mai. Tu bucură-te de soare și de cireșele de mai, bea-ți liniștit cafeaua și lasă-mă să îți arăt o colecție drăgălașă de cadouri care te va face să-ți dorești să fii și tu un Constantin sau o Elena. Punem pariu?

Litera cu bec „E” – pentru că Elena este Emoție, Energie, Entuziasm

 

O lampă tare îndrăzneață ca design, mi-a plăcut mult pentru că e „altfel”. Mi-o și imaginez agățată de perete în dormitorul Elenei tale, acolo unde îi place să stea de obicei când citește. Nu văd ceva mai potrivit și mai sugestiv decât lampa asta personalizată, unică.

Carte de colorat pentru adulti „365 zile fericite”

 

21 mai va fi oricum o zi frumoasă, indiferent de vreme. Dar cum rămâne cu zilele care urmează? Păi, m-am gândit că, oricum ar fi, vrei pentru cei dragi zile cât mai optimiste și voioase. Eu am încercat „terapia” prin colorat, și jur că sunt în altă lume când desenez. Nu (mai) e treabă copilăreascăsau poate e, și de asta este atât de specială, dar o carte de colorat pentru adulți îți ia stresul de pe umeri, ca și cum l-ai șterge cu radiera. Cadouri pentru Constantin si Elena sunt multe, dar eu parcă aș vrea ceva mai special. (Sunt și eu o „Elena”, și chiar vreau :D).

Felicitari de Constantin si Elena – clasicul nu moare niciodată

 

Nu o poți spune mai simplu și direct decât prin scris, nu? Cel puțin așa era odinioară. Mie tot timpul mi-au plăcut gesturile cinstite de altădată și sinceritatea cu care spuneau „La mulți ani!”. De asta am pus pe listuță și felicitările astea simpatice (aș alege pentru un Constantin îndrăzneț felicitarea „Bem în cinstea ta” – se potrivește mănușă). Ascunde tu ce alt mesaj vrei în interior, sper că nu ai uitat să scrii de mână :D.

La fel de mult mi-a plăcut și o felicitare indestructibilă, adorabil de sâcâitoare, pentru sărbătoriții tăi care apreciază un cadou amuzant.

Cadouri pentru Constantin si Elena, doi aventurieri – Harta magnetica a lumii

 

Poți nota aventurile tale în mai multe feluri – le poți păstra în suflet, strânge într-o cutie, aduna într-un album foto sau le poți lipi pe frigider, alături de o super hartă! Pentru Constantin cel călător și Elena cea aventurieră, o hartă magnetică a lumii este un super cadou! De altfel, ce cadouri pentru Constantin si Elena și-ar mai putea dori un om cu suflet călător? (Am eu o listuță și pentru asta J))

Joc În Fața Blocului

 

Constantin și Elena pe care îi cunoști tu au suflete de copil. Pe lângă asta, sunt extreeem de sociabili (parcă uneori ea vorbește cam mult?!?), așa că un super cadou pentru ei e acest joc „În Fața Blocului”. E practic o colecție de 55 de jocuri ale generației cu cheia la gât, niște joculețe care stârnesc o nostalgie din aia ce te face să fii mândru de copilăria ta plină de aventuri. Eu spun că le-ar plăcea tare mult așa cadouri pentru Constantin si Elena.

Mască de dormit Vulpesomn liniștit pentru Împărăteasă

 

Până la urmă, Elena a fost o Împărăteasă, așa că presupun că și somnul ei trebuie să fi fost unul gingaș (e posibil, totuși, să presupun greșit, la cât de mare e moștenirea pe care mama Împăratului Constantin a lăsat-o pentru creștinătate). Oricum, ideea e că Elena ta, din zilele noastre, adoră somnul lin. Și masca asta șireată arată tare bine și face drumul către tărâmul viselor mai ușurel.

Dincolo de toate aceste cadouri pentru Constantin si Elena, sărbătoarea stă în suflet și cadourile în zâmbetul acela care se pregătește să spună „La mulți ani vouă, că purtați niște nume sfinte, atât de frumoase!”. Și, oricum, dacă nici asta nu merge, rămâne întotdeauna clasica variantă cu sticla de vin și un accesoriu potrivit :D!






 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!