Cadouri pentru copii 2020 - Ghidul tau complet

Cadouri pentru copii 2020 - Ghidul tau complet

Daca vorbim despre copii, nu e nimic care sa-i faca mai fericiti pe acestia decat un cadou. De prima data cand vad cadoul frumos ambalat, ochii lor se lumineaza si curiozitatea lor atinge cote inimaginabile. Zambetul lor creste mai mare decat ei. De aceea, la Mindblower ne asiguram ca toate cadourile pentru copii sunt exceptionale. De la cadouri educative pana la cadouri amuzante, avem o multime de idei grozave: jucarii interactive, masinute si motociclete puzzle 3d, jucarii copii,  globul pamantesc si harta razuibila etc.

Ti-am pregatit surprize neasteptate. Click AICI pentru cadouri copii - categoria mare din magazinul Mindblower.

Copiii iubesc cadourile si iubesc surprizele frumos ambalate. Iar noi ne umplem de bucurie cand le citim fericirea pe fata atunci cand deschid cadourile si vad ce se afla in interior. Un zambet autentic al unui copil este cel mai pretios si inocent lucru din lume.

parintii-pregatesc-cadouri-pentru-copii-1024x576

Cu toate acestea, poate dificil sa gasesti cadoul perfect pentru un copil. De aceea, am dorit sa facem acest ghid; pentru ca lucrurile sa fie un pic mai simple si pentru ca tu sa-ti poti lua doza de inspiratie de aici.

Iti aduci aminte cand erai si tu copil si primeai cadouri? Cat entuziam era in inima ta! Suntem siguri ca si tu ai cateva amintiri legate de cadourile preferate pe care o anumita persoana ti le-a oferit. Urmatoarele idei si trucuri te pot ajuta sa devii chiar tu acea persoana memorabila din viata unui copil-acum, adult-peste-putina-vreme.

Misiunea noastra? Sa ne asiguram ca tu gasesti usor un cadou perfect pentru copilul special din viata ta. Pentru ca nimic nu e mai frumos decat zambetul unui copil atunci cand primeste ceva. Fie ca esti in carea unui cadou pentru copilul tau, fetita sau baiat, nepot, fin sau alt copil minunat, la Mindblower avem cadouri superbe, iar in continuare impartasim cu tine cateva idei excelente pentru a gasi cadoul perfect.

10 lucruri de care sa tii cont cand cauti un cadou pentru copii

1. Alege ceva distractiv si amuzant pentru copii

Retine ca ai plecat in cautarea unui cadou pentru un copil. Asta inseamna ca nu trebuie sub nicio forma sa devii prea serios sau prea formal sau prea sentimental. Copiii iubesc cadourile amuzante, care ii tin ocupati si care le hranesc curiozitatea.

 

2. Alege un lucru pe care copilul il va putea folosi mai mult timp

Sigur, nu poti cumpara un cadou pe care copilul sa-l tina o viata intreaga (sunt doar cateva exceptii), insa alege un cadou care poate sa-l distreze pe copil si sa-i retina atentia mai mult de 5 minute. Acest lucru o sa-l faca fericit, iar tu vei fi fericit la randul tau.

 

3. Tine cont de varsta copilului

Cea mai mare greseala pe care o poti face cand cumperi un cadou pentru un copil este sa-i alegi ceva prea complicat sau prea simplu pentru varsta sa. Daca alegi un cadou prea banal, copilul se poate supara usor sau nu va fi deloc interesat de ceea ce ii oferi. Daca este prea complicat, poate simti frustrare si poate abandona cadoul.

Pregatesti un cadou pentru un toddler? Ramai pe lucruri mai simple. Cauti un cadou pentru un copil de 7 - 8 ani? Deja poti sa alegi un robot sau un aparat de facut inghetata si sucuri.

Nu uita sa alegi un cadou sigur, daca pregatesti o surpriza pentru un copil mai mic ce ar putea inghiti componente minuscule.

Indiferent de cat de mare sau de scump este un cadou, intentia si gestul sunt cele care conteaza cu adevarat. Ambaleaza cadoul si ofera-l direct copilului, daca se poate. Priveste-l emotionat si cum trece prin toate starile de curiozitate, timiditate, bucurie, extaz.

cadouri-pentru-copii-de-Craciun (1)

4. Mai multe cadouri copii

De cele mai multe ori, calitatea bate cantitatea, cand vorbim de cadouri. Insa, in cazul copiilor, lucrurile sunt un pic diferite. Entuziasmul de a deschide multe cadouri este mai mare decat dorinta de a primi unul singur.

Nu trebuie sa cheltui o multime de bani, dar cumpara cateva lucruri mici de care copilul se poate bucura cu adevarat.

 

5. Nu rasfata copilul

Poate ca regula asta ti se pare in contradictie cu regula numarul 4, dar nu este asa. Poti sa-i cumperi unui copil mai multe cadouri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cheltui o multime de bani pe cadouri scumpe si foarte multe. Tine minte urmatorul lucru: copilul isi va aduce aminte de cadourile pe care le-a primit in anii precedenti. Prin urmare, daca ridici de la inceput stacheta, nu faci decat sa-l animi pentru asteptari nerealiste, in anii urmatori.

 

6. Uita de combinatii cand vine vorba despre cadoul unui copil

Nu-ti recomandam sa cumperi copilului tau acelasi lucru pe care il ai si tu, intr-o forma usor diferita. De exemplu, nu cumpara doua pulovere la fel pentru tine si pentru el. Poate ca tie ti se pare asta o idee buna, dar pentru el nu este asa. Daca vrei neaparat sa faci o astfel de surpriza, macar pregateste inca un alt cadou pe care copilul il va indragi.

petrecere_copii_tort_722010271

7. Alege un cadou pe care il poti folosi impreuna cu al tau copil.

Azi este mai important decat oricand sa interactionezi ca al tau copil, iar cadoul pe care il pregatesti poate fi o alegere foarte buna pentru ca voi doi sa petreceti impreuna timp de calitate. De exemplu, ai putea sa-i oferi Robotul Tobbie si sa-l ajuti sa-l construiasca, sa stai langa el, sa-l indrumi si sa-l incurajezi pana cand il duce la capat. Puzzle-urile sunt o alta idee buna de cadouri, pentru ca pot fi construite in familie, ca o munca de echipa. Cu astfel de cadouri impusti doi iepuri dintr-un foc: copilul isi dezvolta abilitatile logice si de gandire, iar pe de alta parte invata sa se conecteze cu cei din jur si sa colaboreze cu acestia.

Poti alege puzzle 3d instrument muzical, globul pamantesc, harta razuibila, seturi de constructii,  jucarii si jocuri etc.
8. Tine cont de ideile copilului si de ce isi doreste el.

De multe ori, copiii spun sau scriu ce isi doresc de Craciun sau de ziua lor de nastere. Daca nu stii ce cadou potrivit ai putea sa faci unui copil, pur si simplu asculta-l. Sigur, nu trebuie sa-i cumperi orice isi doreste, ca sa-l rasfeti. Dar, daca este un lucru anume pe care si-l doreste si despre care discuta in continuu, acesta este un indiciu bun pentru tine. Poti sa-i alegi cadoul preferat pe care il va aprecia cu certitudine.

 

9. Care sunt pasiunile si interesele sale

E total aiurea sa-i oferi cadou unui copil un lucru in dezacord cu preferintele si interesele sale. E ca si cum ai oferi o papusa unui baietel pasionat de masinute si invers. Ii place sportul? Perfect. Poti sa-i oferi un kit de fotbal cu minge, poarta si pompa de umflat mingea. Ii place sa citeasca? Opteaza pentru o perna pentru citit. Ii place sa construiasca, ofera-i un robot interactiv.

barometru-cadour (1)

10. Pe cat posibil, stai departe de gadgeturi si tehnologie

Adevarat, tehnologia a devenit o parte importanta din viata noastra, a tuturor, inclusiv a celor mici. Dar, daca poti, alege un cadou care nu are legatura cu tehnologia sau cu ecranele. Copiii de azi petrec prea mult timp in fata tabletei, telefoanelor smart sau televizoarelor. De aceea, obiectivul tau ar trebui sa fie acela de a le oferi altceva, de a le arata ca exista si alte lucruri minunate pe care le pot face in afara ecranelor.

 

Cand ar trebui sa oferi un cadou unui copil?

Sa oferi un cadou unui copil, fara un motiv anume, nu este recomandat si poate fi contra-productiv.

Daca un copil primeste un cadou fara un motiv intemeiat, atunci el va astepta oricand surprize, fara un motiv anume. In plus, daca un copil primeste cadouri prea des, el le poate subaprecia. In acest caz exista riscul ca el sa nu inteleaga esenta multumirii si sa devina rasfatat. De multe ori, parintii ofera cadouri copiilor drept recompensa pentru buna purtare, dar acesta nu este un lucru pe care noi il recomandam. Buna purtare trebuie sa fie o norma si nu ceva ce necesita un cadou.

Si uite asa putem vorbi despre cele mai potrivite momente pentru a oferi un cadou special unui copil. Ziua de nastere este probabil cel mai important dintre toate. Unele praguri sunt chiar mai importante: primul an de viata, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 14 ani, 18 ani. Apoi, Craciunul este un alt moment potrivit pentru a oferi cadouri copiilor. De Paste, zi onomastica sau alta ocazie speciala, poti sa oferi unui copil dulciuri sau cadouri mai mici.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!