Cadouri pentru iubită – din nou o problemă?

Cadouri pentru iubită – din nou o problemă?

♥5 ponturi în 5 minute de care să ţii cont când cauţi cadouri pentru iubita. Poate că s-a săturat să-i tot oferi inima ta. Cum ar fi că de Valentine's day să-i oferi un cadou inedit? Ceva, ştii tu, frumos, elegant, cât de cât.♥

START goana după cadouri pentru iubita! E un maraton fără oprire, pe parcursul căruia, o să dai peste vreo 5 ponturi care îţi vor prinde bine. Ai grijă să le foloseşti cu cap, dude. De Ziua Îndrăgostiţilor, ideile de cadouri pentru ea se dau la fel că foile cu cursuri pentru facultate (adică nu se prea dau, ştii şi tu cum e). E treaba ta cum scoti din astea 5 minute un cadou  pentru iubita ta!

Minutul 1: Femeile sunt nişte sensibile. Suferă dacă nu primesc ce-şi doresc deşi, de cele mai multe ori, se aşteaptă că tu să îţi dai seama, de unul singur, ce anume ar vrea să li se ofere. Uite de asta ajungi tu, în prag de 14 februarie, cu dureri de cap şi întrebări fără răspuns cum e aceea cu – ce cadou să-i fac iubitei?

Minutul 2: Ai uitat şi tu că trebuie să cauti cadouri de Ziua îndrăgostiţilor, nu zic nu, dar un lucru să ţii minte de-acum încolo: de cadouri pentru iubita nuuiţi, că mai apoi să-ţi aminteşti fix cu o zi sau două înainte. Aşa ceva nu se face. E tortură pentru tine şi o să afli şi de ce: te ia cu migrene, iar ea chiar suferă când vede că nu ţi-ai adus aminte de-o aşa zi. Poate nu-ţi dai seama, dar pentru ea, cadouri valentine's day a devenit un crez de sine stătător.

Minutul 3: Eşti în grabă, da, încă n-ai nicio idee de cadouri pentru iubita. Gândeşte rapid! Poate că...E copilăroasă, dar se tot plânge că nu te înţelege? Ia-i atunci o cutie cu bomboane pentru inteles barbatii ...în felul acesta veţi fi, în sfârşit, pe aceeaşi lungime de undă.

Minutul 4: Nu, nu. De fapt, eşti un egoist şi o vrei numai pentru tine. Iubita ta e prea sexy că să-i oferi în dar banalităţi sau lucruri oarecare. Ea are nevoie – tu, tu ai nevoie – de Fundă obraznică , că doar îţi doreşti o zi a îndrăgostiţilor plinaaaa de acţiune.Jucăria asta ar face ravagii într-un cuib de îndrăgostiţi, de Valentine's day!

Minutul 5: În sfârşit, ţi-ai dat seama! Să recapitulăm: e înnebunită după flori, iubeşte bijuteriile şi emană feminitate. N-ai nevoie de mai multe idei de cadouri pentru iubita şi trebuie să renunţi la a mai fi nehotărât. Ştii ce i-ar plăcea să primească pe 14 februarie? Un Trandafir placat cu aur de 24K, făcut parcă special pentru ea ...mai ales ca nu ii place sa moara florile frumoase pentru bucuria ei!:)

Pentru dată viitoare:

Setează-ţi un reminder pe telefon care să-ţi aducă aminte, cu câteva zile înainte, de Valentine's day. Dacă te consideri un creativ, te vei descurca şi fără el, dacă nu, ştii ce ai de făcut. Femeile suferă când bărbatul pe care-l iubesc uită de anumite momente sau zile pe care ele le consideră speciale şi pe care aşteaptă, entuziasmate, să le sărbătorească. Fii un iubit (mai) responsabil! Happy Valentine's day!

 

Pentru cadouri pentru iubita click AICI

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!