Cadouri pentru prietenul cinefil

Cadouri pentru prietenul cinefil

Dar vai, te-ai uitat la calendar? Ştii bine că nu e ok să laşi vânătoarea de cadouri până pe ultima sută de metri, iar Crăciunul se apropie rapid. Din fericire pentru tine, expertul în cadouri, Mindblower.ro, ţi-a pregătit ceva pentru fiecare persoană specială din viaţă ta. Astăzi îţi recomandăm cele mai tari cadouri pentru prietenul cinefil. Ştii tu cine, acel prieten care e mereu la cinema, mereu la curent cu cele mai ţări seriale şi mereu pregătit să facă o glumă cu  Netflix and Chill.

Pe acest prieten îl poţi face extrem de fericit cu un proiector smartphone 2.0, o cutiuţă magică ce funcţionează în tandem cu telefonul mobil şi devine un proiector retro, cum vezi doar în filmele vechi. Alege cadouri gadget care îi permit prietenului tău să transforme orice perete alb în propriul cinema şi să proiecteze filme, videoclipuri sau poze oriunde.

Dacă vrei cadouri pentru prietenul cinefil care nu se mulţumeşte doar cu văzutul filmelor, ci şi-ar dori să le şi producă, atunci clacheta de regizor e ceea ce Moşul ar pune sub brad.

Totuşi, dacă nu vrei să auzi prea des “Atenţie, motor, acţiune!”, ţi-am recomanda să alegi idei de cadouri puţin mai convenţionale, dar tot la fel de încântătoare.

În cazul în care tot ce ştii despre prietenul cinefil e că petrece foooarte mult timp la televizor, dar nu ai mai multe detalii, Mindblower recomandă idei de cadouri puţin mai generale, dar foarte creative.

Ce zici de un set de forme de gheaţă Titanic? Până şi James Cameron şi-ar dori aşa ceva atunci când îşi savurează whisky-ul, la finalul unei săptămâni obositoare.

Dacă nu crezi că amicul e încântat de faimosul film cu 11 Oscar-uri şi pare mai degrabă interesat de science-fiction, poţi fi Moş Crăciun-ul perfect şi să-i oferi această Lampa USB Astronaut. Va face o atmosfera specială în fiecare seară petrecută la laptop şi e foarte modernă, mai ales acum, că modă de la Hollywood insistă pe filme cu spaţiu şi astronauţi.

Acest ceas ecran TV e o altă sugestie Mindblower pentru prietenul cinefil. Faţă lui este imprimată cu cea mai faimoasa imagine TV din toate timpurile: anunţul că televizorul a pierdut semnalul! Un cadou retro, plin de nostalgie, va fi şi o metodă subtilă de a-i spune prietenului că nu e neapărat necesar să termine un întreg sezon în fiecare seară.

Numai tu ştii ce gusturi are prietenul cinefil. Noi, bineînţeles, în calitate de experţi, putem doar să îţi dai idei de cadouri mereu creative şi să te invităm cu căldură să ne faci o vizită. Sigur vei găsi cadourile perfecte astfel încât să fii cel mai tare Moş!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!