Cadouri pentru Ziua Indrăgostiţilor

Iată că tot nu ne-am putut abţine şi am ales cele mai mişto cadouri pentru Ziua îndrăgostiţilor! Ştim că există îndrăgostiţi de viaţă...îndrăgostiţi de job....de maşini şi aşa mai departe...Dar adevăraţii îndrăgostiţi trăiesc unul pentru celălalt (nu se pune dacă prima voastră întâlnire e fix 14 februarie :D). Vorbim de adevăraţii îndrăgostiţi pe care este un deliciu să.i priveşti!

Unii, sunt acei îndrăgostiţii-boemi care au tabieturilor lor, de exemplu, în dimineţile de weekend, la micul dejun le place să aranjeze masă festiv...cu flori şi muzică! Da, da, nu rade! Eu ştiu pe cineva! ;) Ei bine...pentru ei n e.am gândit laaa... forma inimioară pentru gătit...că se îndrăgostească şi mai mult dimineaţă! Şi, dacă tot le place cu flori sigur s-ar bucura iubita să aibă pe masă chiar un trandafir de aur.

 

Ehee....frumos! Dar mai sunt şi ceilalţi care sunt “echilibraţi”! Sunt cei care nu ştii sigur că sărbătoresc sau nu ziua de 14 februarie. Ei bine, pentru ei am pregătit..săpunul na-ţi cadoul...să spele greşeală de a nu sărbători Valentine's day!

 

Mie personal, cel mai mult îmi plac îndrăgostiţii-siamezi! :)  Au acel stil de a merge împreună peste toot, de a nu petrece nici măcar o ora unul departe de celălalt! Ştim ce înseamnă asta aşa că v.am pregătit o pereche de ...cătuşe de silicon….ca să fie îndeplinită şi practic, nu doar teoretic dorinţa voastră de a fi tot tiiimpul împreună!

Mda, după cum vedeţi, ne.am gândit la multe tipologii de îndrăgostiţi şi-aşa am reuşit să vă oferim cele mai potrivite, amuzante şi inedite cadouri pentru îndrăgostiţi!

Nu vreau şi nu pot încheia discuţia despre îndrăgostiţi, tineri şi iubiţi, fără să nu îţi povestesc de ...îndrăgostiţii-DE BASM! Nu o dată au apărut la sediu domni, trecuţi de 60 de ani, interesaţi de cadouri pentru doamnele lor! Ei bine, sunt acei domni şi doamne, care încă mai au o lume plină de dragoste şi încă sărbătoresc şi ei ca tinererii. Le-am pregătit şi lor câteva cadouri dar suntem siguri că nu vor citi articolul asta şi că vor veni direct! Oferim consultanţă!

Astea fiind spuse, clătiţi-va privirea boemă de îndrăgostiţi cu minunăţiile pe care le avem pregatiteee si alegeti  Cadouri pentru Ziua Indrăgostiţilor care sa va bucure inima! ♥♥♥

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!