Carti de colorat pentru adulti: Noul remediu pentru suflet

Carti de colorat pentru adulti: Noul remediu pentru suflet

Am descoperit că dacă ții pe noptieră una, două carti de colorat pentru adulti, e ca și cum ai alunga spiritele rele.

În era tehnologiei, când totul se întâmplă cu viteza luminii, din păcate nu putem găsi starea de bine la un click distanţă.

Da, sună ciudat, dar e o metodă din ce în ce mai răspândită de a lupta împotriva stresului, de a te relaxa. O călătorie în lumea copilăriei e mereu binevenită, și terapia prin culoare a început să fie cunoscută și la noi. Nu trebuie să fii pictor și nici copil, da’ de unde?

Trebuie doar să te lași dus de val, în cazul ăsta de culori, și să îți eliberezi creativitatea și să lași cale liberă stresului!

Sunt așa zile când, vorba cântecului, ți-e pohui! Acumulezi atâta stres și energie negativă, încât simți că dai pe afară, ca un pahar căruia îi mai lipsește ultima picătură. Cred că știi cum e.... Cu toții am trecut prin asta! Dar în loc să aștepți picătura, bea din pahar. Dă-l pe gât cu sete, fă-i în ciudă.

Auzisem printre prieteni de cartile de colorat pentru adulti ca îți pot lua stresul cu mâna mai ceva ca un panaceu, că îți aduc liniște sufletească, mai ceva ca un prieten bun.

Cu nostalgia în suflet, cu dorința de a încerca o metodă antistres colorată și nouă pentru mine, cu un pahar de vin lângă, m-am apucat de colorat! Și am colorat!!! (v-am zis că era vorba cântecului cu pohui).

Dragelor, vă spun ca acea Carte de colorat nu doar că te aruncă preț de câteva zeci de minute într-o lume inocentă a copiilor, dar îți eliberează mintea, îți bucură sufletul, îți curăță starea generală. Cu mine așa s-a întâmplat!

Hai să vă arat ce carti de colorat pentru adulti am descoperit, ce m-a încântat cel mai tare la ele și cum i-am convins pe cei de la Mindblower sa le aduca pe site ca să le puteți avea și voi sau, de ce nu?, să le puteți face cadou :D

Cartea de colorat One Year Wiser

 

E chiar o bucurie să deschizi cartea asta. Ai citate înțelepte de la marii gânditorii ai lumii amestecate tacticos printre ilustrații frumoase.

Are 112 pagini inteligent gândite, câte un desen pe fiecare pagină, așa că poți să insiști cu vârful creionului. Desenele sunt de la cele mai complicate, la cele mai ușurele, nimic însă prea dificil. Oricum, ideea este să te relaxezi în timp ce desenezi, să te deconectezi; nu ești într-o cursă cu nimeni.

Mi-a plăcut mult citatul de la pagina 28, „You already have wings” (Deja ai aripi – n.r.), iar ilustrația e cât se poate de sugestivă. Te las să o descoperi și tu și să îmi spui ce părere ai.

Game of Thrones – cartea de colorat

 

După carte și film, a apărut, inevitabil, și cartea de colorat Game of Thrones. Fanii adevărați vor gusta poate mai cu poftă fiecare scenă schițată în alb-negru înainte de-a o colora.

Dar povestea e chiar acaparatoare chiar și pentru un „amator” în ale jocului acesta sângeros și captivant. Vei regăsi dragoni, personaje mistice, scene de luptă, dramatice, îmbucurătoare – fiecare dintre cele 45 de ilustrații te poartă în lumea Urzelii Tronurilor așa cum nu ți-ai imaginat-o până acum.

Primele pagini sunt cu simbolurile caselor din Urzeala Tronurilor, iar mai apoi ai ocazia să desenezi fiecare personaj în parte (îți recomand să începi cu Jon Snow, spulberi stresul cât ai clipi, crede-mă).

Dacă ai o prietenă care urmărește serialul și nu mai are răbdare până apare următoarea serie (hai că a trecut ce-a fost mai greu, deși totuși până pe 24 aprilie pare a fi o veșnicieee), îi poți face o surpriză și să-i dăruiești o carte de colorat Game of Thrones.

Carti de colorat pentru adulti Mindfulness

 

Conceptul de Mindfulness înseamnă abilitatea de a trăi în momentul prezent, abilitatea de a conștientiza, de a înțelege, de a deschide ochii larg. Este o metodă din ce în ce mai des întâlnită la noi și pe bună dreptate Andreea Raicu este un ambasador al acestei tehnici de meditație.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această carte de colorat pentru adulti - Mindfulness, este că paginile ei sunt numai bune de desenat de-o dată! Poți colora o pagină cât să-ți treacă de o ceartă și gata! ești Zen din nou! :)

Încă o chestie faină e că o găsești în două variante. Una dintre ele e micuță, cochetă, numai bună de bagat în geanta - o poți lua cu tine oriunde.

Poți lua o pauză de cafea și să mai colorezi putin din foaia începută de dimineață la cafea.

Cartea are modele geometrice foarte drăguțe, în format alb-negru. Câteva minute pe zi sunt o adevărată terapie pentru minte și suflet!

Astea-s cărți pentru care cuvintele sunt de prisos.

Joacă-te cu imaginația, eliberează-ți gândurile!

Eu îmi doresc ca aceste carti de colorat pentru adulti să îți aducă liniște și starea de bine pe care o căutăm cu toții! 

 


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!