Ce cadou mai aparte ai putea sa-i faci mamei de ziua ei

Ce cadou mai aparte ai putea sa-i faci mamei de ziua ei

Urmeaza ziua mamei tale si nu stii cu ce ai putea sa ii aduci zambetul pe buze? Fara doar si poate, mama este cea mai importanta persoana pentru tine, iar aniversarea sa este un prilej grozav prin care ii poti demonstra cat de mult o iubesti si o apreciezi. Te afli in cautarea unei cadou pentru mama de ziua ei? Asteptarea a luat sfarsit. Afla care sunt cele mai interesante daruri pentru mama ta si fa-i ziua de nastere memorabila!

 

Trandafirul, simbolul frumusetii si al elegantei

cadou pentru mama trandafir de aur

Mama ta ar merita sa primeasca in dar toate florile din lume, insa chiar si acestea ar pali in fata frumusetii si bunatatii ei. Totusi, exista o varianta pe care ai putea sa o iei in calcul: un trandafir placat cu aur de 24 K. Interesant este faptul ca trandafirul vine ambalat intr-o cutie eleganta, ceea ce inseamna ca poate fi daruit intr-un context special, cum ar fi si ziua mamei, de exemplu. Gandeste-te la faptul ca aceasta idee de cadou pentru mama de ziua ei este una foarte apreciata in randul femeilor, iar faptul ca trandafirul isi pastreaza forma o perioada indelungata de timp este un beneficiu. Nimic nu este mai frumos decat sa poti pastra un cadou cat mai mult timp, iar daca este de la tine, copilul ei, va capata o insemnatate mai mare.

 

Ceasul de perete cu 12 rame foto, un cadou pentru mama de ziua ei

ceas de perete cadou pentru mama

Clipele de astazi devin amintirile de maine, iar parintii au tendinta de a pastra cele mai frumoase momente din viata lor cat mai aproape de prezent, prin inramarea fotografiilor si amplasarea lor in diferite colturi din casa. Ii cunosti pasiunea mamei pentru fotografii? Atunci imbina utilul cu placutul si ofera-i un ceas de perete cu 12 rame foto, unde aceasta va putea sa pastreze vii acele clipe de neuitat din viata sa. Stii deja ca din cele 12 cadre, 10 te vor intruchipa pe tine sau pe fratii tai, nu-i asa? Ceasul este un element decorativ ce da un plus de farmec oricarei camere, iar parintii au tendinta de a se preocupa indeaproape de amenajarea locuintei lor, deci vei merge la sigur cu un astfel de dar.

 

Ce ar zice mama ta de un cos de picnic?

cos de picnic cadou pentru mama
 

Aflata la varsta la care adora sa petreaca timpul in aer liber si sa se bucure de clipe de neuitat in compania celor dragi, mamei tale ii lipseste doar un cos de picnic 2 persoane Saint Michel. Aspectul vintage va cuceri orice doamna, iar spatiul incapator ii va permite sa ia cu ea tot ce are nevoie pentru o zi frumoasa petrecuta in natura. Ba mai mult, setul include toate accesoriile ce se dovedesc a fi utile atunci cand urmeaza sa ia o gustare intr-un loc inconjurat de verdeata. Potrivit specialistilor, petrecerea timpului in aer liber prezinta numeroase beneficii pentru starea fizica si psihica a unei persoane, iar daca nu stii cu ce ai putea sa o surprinzi pe mama ta, ia in calcul aceasta varianta.

O cutie de bijuterii, pentru o doamna mereu eleganta

cutie de bijuterii cadou pentru mama
 

Este mama ta un adevarat model pentru tine? Inca din copilarie, obisnuiai sa ii admiri colectia generoase de accesorii. Bijuteriile completeaza cu succes orice tinuta, insa orice colectie necesita a fi depozitata in cele mai bune conditii. Aici intervii tu si ii daruiesti mamei tale o cutie de bijuterii verde, Superba. Dupa cum si denumirea acesteia sugereaza, cutia nu doar ca are un design de exceptie, ci si un interior captusit cu catifea moale si placuta la atingere, ce nu zgarie cerceii, colierele sau inelele cu pietre pretioase. Nuanta de verde denota eleganta si stil, potrivindu-se perfect cu stilul mamei tale.

 

Prin urmare, alegerea unei cadou pentru mama ta nu mai pare a fi atat de dificila. Gandeste-te la preferintele sale, la stilul si modalitatea in care isi petrece timpul liber si vei gasi raspunsul pe care il cauti. Ce poate fi mai frumos decat sa aduci zambetul pe buze celei mai importante femei din viata ta? Cadourile reprezinta o modalitate excelenta prin care iti poti exprima sentimentele fata de o persoana, iar daca e vorba de mama, atunci ar fi cazul sa duci ideea de cadou la un next level!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!