Ce cadouri isi doresc barbatii? 3 Reguli + 10 Sfaturi

Ce cadouri isi doresc barbatii? 3 Reguli + 10 Sfaturi

Vrei sa stii mai bine ce cadouri isi doresc barbatii? Citeste acest articol.

Uite un lucru amuzant: barbatii gasesc mai usor cadouri pentru barbati. Daca vorbim de un barbat caruia ii plac masinile, ori e pasionat de tehnologie, ori de sport, ori de gatit, alti barbati isi dau seama cu usurinta ce cadou i s-ar potrivi sarbatoritului si ce si-ar dori acesta. Insa, pentru fete si femei, de obicei este un pic mai dificil sa aleaga un cadou pentru un barbat. Lucrul acesta este si mai complicat daca vorbim despre o relatie la inceput de drum.

 

Adevarul este ca fiecare din noi oferim un cadou din diferite motive - dar, in definitiv, acestea arata un nivel de apreciere si dragoste fata de cel care primeste. Fie ca e pentru o zi de nastere sau pentru o aniversare, de Craciun sau de Ziua Indragostitilor, gestul de a darui arata ca unei persoane ii pasa de sarbatorit si crede ca acesta este unic in felul sau.

Exista cateva reguli de baza pe care ar trebui sa le stii atunci cand cauti un cadou reusit pentru un barbat.

 

Ce cadouri isi doresc barbatii?

 

1. Nu pretul conteaza.

Nu trebuie sa cheltui o caruta de bani pentru un cadouri barbati. Iti recomandam sa alegi un singur cadou semnificativ decat sa ii pregatesti un ghiveci de cadouri si sa tot scoti mici surprize din "sacul Mosului". Practica spune ca daca oferi mai multe cadouri mici, valoarea lor intrinseca se va diminua. In schimb, alege un cadou semnificativ. Barbatilor le place sa creada ca sunt unici si nu se lasa deloc usor impresionati de un volum mai mare de cadouri. E ca si cum nu ti-ai petrecut suficient timp sa-i cauti un cadou si ii prezinti mai multe optiuni din care poate sa aleaga.

  • Idei cadouri barbati. Rapide: unealta multifunctionala, suport sticla de vin, set cadou barbati de ingrijire (barba), accesorii de vin, caseta accesorii de vin, jocuri erotice.

cutie-de-colectie-capace-bauturi-el-si-ea-3052-8893

2. Chestiuni pratice si sentimentale.

Imbracamintea, accesoriile de piele, un ceas de mana sau un parfum sunt cadouri standard pentru barbati, dar sincer acum - sunt optiuni facile de care barbatii nu se vor bucura atat de tare.

Cei mai multi barbati nu petrec prea mult timp in mall-uri sau pe net, cumparandu-si haine sau lucruri care nu au un scop clar. Daca un cadou nu are un scop clar, atunci cei mai multi barbati nu-l vor aprecia deloc. Daca ai o relatie de ceva timp cu un barbat, atunci e cazul sa te gandesti la un cadou sentimental sau semnificativ. O caseta de dopuri de vin pentru el si ea este un exemplu de cadou inspirat pentru barbati.

  • Idei rapide de cadouri inspirate: decantor glob Pamantesc cu doua pahare, unealta pentru bicicleta, briceag multifunctional, set cadou barbati ingrijire corporala.

unealta-7-in-1-pentru-biciclete

3. Cu cat stii mai putin, cu atat vei cheltui mai putin.

Daca esti de putin timp cu partenerul tau sau relatia voastra nu este atat de apropiata, atunci nu te hazarda la un cadou foarte scump. Gestul si gandul de a oferi ceva important conteaza - nu cadoul in sine.

 

Cum alegi un cadou din mii de optiuni?

Cum am spus mai sus, un cadou este o expresie fizica a dragostei si admiratiei pe care le porti cuiva. Gestul de a darui poate fi pavat cu gropi si obstacole pe care trebuie sa le eviti.

 

1. Ocazie.

Cadourile sunt minunate indiferent de ocazie, dar este o idee buna sa tii cont de semnificatia evenimentului cand alegi valoarea si dimensiunea cadoului oferit.

 

2. Romantism versus functionalitate.

Tine cont atat de ocazie, cat si de barbatul respectiv ca sa-ti dai seama daca darul ar trebui sa fie mai degraba practic decat sentimental sau invers. Cadourile romantice sunt perfecte pentru Ziua Indragostitilor sau aniversari. In rest, iti poti indrepta atentia spre cadouri barbati cat mai practice.

joc-erotic-porunci-in-dormitor

3. Ce prezinta interes pentru el?

Trebuie sa descoperi care sunt interesele barbatului? Alege un cadou care se poate alinia cu hobby urile sale.

puzzle-3d-motocicleta-vm-02-din-lemn-ugears

Alte sfaturi:

 

4. Cadourile de noutate nu dureaza o vesnicie.

In schimb, sunt perfecte pentru animarea conversatiilor si pentru petreceri.

 

5. Cauta indicii in viata barbatului respectiv.

I-ar putea fi utila o unealta multifunctionala, o sticla de apa pentru antrenamente sau un hamac pentru picioare.

 

6. Apeleaza la sfatul prietenilor.

Daca relatia voastra este de putin timp, atunci incearca sa obtii indicii pentru un cadou reusit de la prietenii lui.

 

7. Spontaneitate.

Uneori e suficient sa fii spontana. Daca ai ochit un cadou haios, poate fi o idee super buna sa i-l oferi si sa-l lasi sa stie ca si tu esti o fire vesela.

8. Calitatea este rege.

Nu conteaza daca alegi un cadou ieftin - calitatea sa trebuie sa fie una cat mai buna. Pretul este irelevant in comparatie cu calitatea. Straduieste-te sa alegi cadouri de calitate, care se incadreaza in bugetul tau.

 

9. Gandeste pana departe.

Uneori cadoul poate fi o experienta inedita, nu neaparat ceva palpabil. Uite, pe mindblower poti comanda chiar si Experiente la Academia Titi Aur.

 

10. Amintirile sunt importante.

Daca ai o relatie destul de lunga cu barbatul pentru care cauti un cadou, iti recomandam sa alegi ceva care ar putea sa trezeasca amintiri - poate ceva de la prima voastra intalnire, din prima vacanta impreuna etc.

 

Nu uita: Gestul si intentia ta conteaza

Cu cat petreci mai mult timp gandindu-te ce cadou sa alegi pentru barbatul special din viata ta, cu atat mai bine. Timpul si efortul petrecut pentru toate acestea va fi recompensat de bucuria si aprecierea celui care va primi cadoul. Nu conteaza cat a costat cadoul, ci semnificatia din spatele sau.

 

Esti gata? Sari pe mindblower sa vezi categoria de cadouri barbati - click AICI. Ti-am pregatit multe surprize.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!