Ce cadouri le plac barbatilor?

Ce cadouri le plac barbatilor?

Esti gata sa afli ce cadouri le plac barbatilor? Hai!

Chiar daca barbatii se plang ca este "dificiiii" sa cumpere un cadou pentru o femeie, realitatea este ca alegerea unui cadou potrivit pentru barbati poate fi la fel de complicata. Barbatii tind sa fie foarte atasati de un hobby, fie... deloc- deloc. In plus, de multe ori ei nu sunt atat de deschisi schimbarilor pentru lucrurile pe care le folosesc zilnic - portofelul lor, cureaua lor, ceasul lor etc etc.

Pentru ca femeile vor sa afle ce cadouri vor barbatii, iata cateva secrete si trucuri care vor diminua din presiune cand alegi un cadouri barbati.

Incepand cu o zi de nastere, pana la o aniversare speciala, avem cadouri pentru toti barbatii din viata ta. Nu conteaza ca e vorba de un aventurier, un sportiv care nu se desprinde de bicicleta lui, un intelectual, un gamer, un fitness junkie sau vreo alta combinatie stranie intre acestea - noi te putem ajuta.

 

Ce cadouri prefera barbatii? - 6 lucruri de tinut minte

 

1. Cine, ce este sau ce inseamna el pentru tine.

Acesta este primul lucru de care ar trebui sa tii cont cand cauti cadoul perfect pentru barbati. E fratele tau, tatalul tau, iubitul tau sau un coleg bun de la birou? Cum este relatia voastra? Gandeste-te la asta pentru ca relatia voastra este cheia aici - ia-ti niste indicii din informatia asta.

Ce cadouri le plac barbatilor? Ce zici de un obiectiv foto, cani personalizate, set cadou de ingrijire special pentru barbati, suport pentru  sticlă de vin.

dozator-de-bauturi-globe-cu-doua-pahare

2. Ce face el in fiecare zi?

Cand se trezeste, ce face prima data? Ii place sa alerge, sa-ti imbratiseze cafeaua, sa se trezeasca cu cei mici? Sa-si deschida agenda? Raspunsurile la aceste intrebari te vor ghida spre cadoul perfect, daca vrei sa-i alegi ceva practic. Tine cont de rutina lui zilnica si vei putea sa-ti dai seama unde ar trebui sa pice un cadou special de la tine pentru el.

 

3. Care sunt interesele lui?

Lasa-ne sa ghicim - poate e tipul caruia ii place sportul, berea sau pescuitul. Aceste interese functioneaza pentru majoritatea barbatilor, dar este important sa te gandesti la interesele barbatului caruia vrei sa-i oferi cadoul. Poate ca ii plac sacourile sau poezia. Poate ca apreciaza un vin bun, ca sa-i alegi o caseta de vin cu accesorii sau casete vin personalizate sau cutie vin). Orice ar fi, gandeste-te si vezi cum poti sa te legi de pasiunile lui.

big-enter-tasta-antistres

4. Toti ceilalti i-au cumparat o cravata

Oricine ar fi barbatul pentru care tu cauti acum un cadou, iti spunem cat se poate de serios: nu mai are nevoie de o alta cravata. A primit una de ziua lui si una de Craciun... si una cu alta ocazie. Prin urmare, gandeste in afara cutiei si alege-i ceva personal, ceva care ii poate aduce aminte de o situatie sau de un lucru care va leaga.

 

5. Cine zice ca trebuie sa cheltui o avere ca sa-i cumperi cadoul potrivit?

Nope! Ce inseamna un cadou face mai mult decat pretul sau. Cand iti dedici timp sa alegi ceva specific si personal, nu conteaza cat costa. Daca vrei sa creezi un cadou chiar tu, mergi pe ideea asta - o sa insemne mai mult decat ceva generic sau scump.

Uite cateva idei cadouri barbati: suport sticla, decoratiuni casa, ceasuri de perete.

ceas-matematica-de-perete

6. Din ce generatie face parte?

Pare evident, dar nu e intotdeauna usor sa faci diferenta intre generatii si gusturile lor specifice. Ceva ce tie ti se cool la 30 de ani, s-ar putea sa nu fie atat de cool pentru un barbat de 20 de ani. E o idee buna sa te raportezi la varsta cand alegi un cadou - asigura-te ca ramai pe aceeasi lungime de unda.

Daca e tanar alege-i paharul de bere, o stickere laptop, cana cu mesaje haioase, un portofel cu protectie rfid sau rucsac antifurt, accesorii de birou sau instrumente de scris.

Daca ai trecut prin cei 6 pasi de mai sus credem ca ti-ai facut o idee mai buna despre ce cadouri le plac barbatilor. Succes si inspiratie iti dorim!

Pentru mai multe idei cadouri femei si barbati, seturi cadou femei si barbati, dar si cadouri pentru copii si adolescenti, hai pe site. Click AICI pentru categoria cadouri barbati.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 - 18:00

0377101451 contact@mindblower.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!